let's have some fun

2009-08-31, 23:01:14 / Kategori: Allmänt
nu har jag varit ute och sprungit plus duschat. och skönt va det, sjukt skönt!
har ont i magen som vanligt som måste nog ta och desöka läkaren snart men innan ska jag störa lite på telen och kolla med tider. sist jag va hos läkaren med min mage gjorde dom inte ett skit, så den här gången får man velle spä på lite så att låter alvarligare än va det är, då brukar det hända nått iallafall ;)
men skapligt drygt är det at få ont i magen så fort man har ätit och det gått en timme, elr när man gör nått bara.. suck!
aya allt kan inte vara på topp jämt tyvärr.

aya ska velle gå och sätta på mig lite kläder och sen kanske gå ner en sväng, elr så lägger jag mig i sängen :) hihi. är ganska frestande faktist, men först måste jag ner iallafall och hämta lite gott kallt vatten :D jojo det är la sööft, haha..

kyss och smek

sexy bitch

2009-08-31, 22:55:00 / Kategori: Allmänt

ge mig mer

2009-08-31, 20:29:06 / Kategori: Allmänt


här kör vi fjortislåter för fullt men den är ju faktis bra så kan ju inte låta bli ;) haha

i'm home

2009-08-31, 20:23:53 / Kategori: Allmänt
nu är jag hema från allt. va i skolan och hade en halvtråkig dag. dränkt i vatten blev jag med under dagen, kanske en så där 5 ggr elr nått.. så va skapligt blöt när det va dags att traska hem.
gick först em till farmor när skolan va slut för att hjälpa henne med datorn, sen sprang jag upp till pappa och kolla posten. efter det skulle farmor skjudsa hem mig men blev ett stop på lustikullagrillen :D MUMS! hihi.. tack till min söta farmor för maten, det va jättegulligt av dej.
iallafall sitter jag hemma nu och halvfryser och är jättetrött, men ska ut och springa innan det blir duschen sen bingen. måste komma igång kan inte såsa som jag gör.
sen som jag sagt många gånger innan måste jag fixa allt med körkortet och ta tag i det. synd bara att jag inte fatta tidigare att det hade varit JÄTTE bra och gjort mer på mitt sommarlov. men nej fast mamma tjata på mig. så klart ska jag aldrig lyssn på henne! suck på mig själv. lägger allt på hög så får la skylla mig själv.

aya ska velle börja göra mig klar för springisrundan ;)

puss&kram

skolfan

2009-08-31, 08:56:54 / Kategori: Allmänt

va bara att knalla upp imorrn och ner för att trycka i sig lite frulle. 2 mackor, lite yoghurt och mjölk, det satt inte fel.
sen va det bara att gå upp till rummet och börja leta kläder som inte alltid kan vara det lättaste.. hmm
hitta iallafall någonting att ha på mig så då va det bara att skynda ut och gå en sväng med semlan i skogen och sen lägga benen på ryggen och springa ner till bussen, hann typ precis. så nu sitter jag i skolan och ska ha första lektionen men den kommer aldrig igång för alla har glömt lösen osv till datorerna.. typ jag och oskar som verkar komma in, hmm..
har som sagt en lång dag i skolan som jag inte ser fram emot! elr ja, ganska skönt att börja skolan men samtidigt inget..
aya nu börjar vi skriver la mer sen ;P




puss&kram


magont

2009-08-30, 21:00:08 / Kategori: Allmänt

vaknad halv 2 idag hemma hos fia, så klev upp och sprang in till henne "fia det är dags att vakna nu" blev det lite halvskrikandes. "mmh!" va svaret jag fick men hon va snart vaken och så satt vi och snacka ite ennan hon klev upp och kläde på sig för vi skulle så kalrt fara hem till cicci och käka.. mums va det.
sen satt vi där ett tag innan vi for hem till fia igen och sötisen elita kom in igenom dörren :D
lite halvbakis är man dock men inte så det är nå att klaga på, jag klara mig.
en alvedon så är allt på top igen (Y).
sen kolla jag lite på datorn innan jag la mig i soffan på fias knän och kolla på tv. skönt va det att bara sitta ner och ta det chill. inte för att dagen i sig var så jätte jobbig men det va skönt ändå, hihi..
sen kom min söta mamma och hämtade mig i sura så nu sitter jag hemma. ska ner och vika lite tvätt och kolla lite på tv. sen blir det velle att sätta sig här igen gissar jag på.

ont i magen har jag oxå så det bara skriker om det. fattar inte vad det är. direkt jag äter nått får jag jätteont i magen, mysko är det dock men ja.. hmm

aya hörs puss och kram


natt

2009-08-30, 03:52:29 / Kategori: Allmänt
det har hänt mkt under den härhelgen så får se vad som händer imorgon..

igår va vi på krogen och hade en underbar kväll med alla kära, senblev det som sagt hem och sova.
idag så va det en massa stress med både det ena och det andra bara för att hinna klart till festen som camilla och cicci skulle ha. när vi var klara där va det bara att rulle hem til fia och fixa sig lite hastigt och lustigt för att inte komma allt för sent när allt folk börja rulla in.
vi han lagom till allt skojs, god pastasallad, god bål osv (som jag och fia gjort så klart).
sen blev det lite små sncka med alla osv, riktigt nice innan dom fina flickorna som hade festen decka och vi dryga lite med dom ;)

mot kvällen slut börja allt bara bli FÖR mkt!
fia satt och DISKUTERA om lite av varje med sin pappa och faster, sen slank det in på en massa annat, tex en bild som va HELT onödig att dra upp på en kväll som den hr, kunde tagit det i nyktert tillstånd kan då jag tycka..
men iallfall, jag brukar vara den som inte säger mkt osv när folk diskuterar men det belv bara för mkt som sagt till slut!
vf ska man klöanka på fia för en ynka liten bild när hon ÄNTLIGEN har börja klättra sig upp för den där stegen som har väntat ett tag, som hon inte har VÅGAT tagir ett steg på tidigare för att hon brytt sig om en massa saker. men när hon väl gör det är det dags, då passar det att öppna kakhålet och säga en massa. MEN LÄGG NER!
va tacksamma att hon finn i era liv, va glada över att hon älskar er!
jag är det iallafall! fia är en stor del av mig i mitt liv och då ska ingen bete sig, så är det bara!
spelar ingen roll om det är pappa, mamma, bror osv, va tacksamma istället för fan!
ni kanske är det men ett litet konstigt sätta att visa det på ibland, kan jag då tycka..
vet att kärleken är stor mellan fia och er men klanka då inte, speciellt inte på FYLLAN!
ta det i nycktert tillstånd så blir allt sagt på ett bra sätt och man slänger inte ur sig en massa saker och sen ångrara sig när personen inte längre vill prata för att den är sårad..
tänk innan, bara ett tips..
fia kämpar för fullt och hon gör det hon kan för att klätra ett steg i taget. hon kaninte ta två som jag kanske kan elr nån anna som redan är långt upp på stegen jag nu snackar om. se henne för den hon är. visst kanske inte är hundra allt hon gör men ta det på ett sansat sätt och inte på en 40 års fest när helften har deckat..
skapligt onödigt  som sagt, och när fia har druckit blir allt lite värre men det är sån hon är, därför ska man ta allt när det inte har druckits nått. en ganska bra ide om man inte vill att hon ska ta ett steg tillbaka på stegen hon just nu klättrar på och klamrar sig fast där hon är för att inte trilla ner igen..

JAG ÄLSKAR DEJ FIA OCH DET VET DU!
spelar ingen roll vad, du vet att jag alltid finns och idel öra för att lyssnar på vad du säger..
MIN UNDERBARA FIA! <3


jag blev bara SÅ irriterad på vissa idag, men det detyder inte att dom ar mindre omtyckta av mig men dags att chilla och ta det en annan dag..
allt steg mig till halsen när rösten kom till taknivå!
usch usch usch!


kommer bilder imorrn från kvällen men nu är det dags för bingen :D

puss och kram



i'm to sexy

2009-08-28, 00:41:31 / Kategori: Allmänt
i'm to sexy for my shirt, to sexy for my shirt, to sexy sexy sexy..
har haft den där meningen på huvet ett bra tag nu, elr meningen ut en jävla låt! vf skulle jag höra den för?.. suck.
och som vanligt sitter jag och kollar på skor på internet, men det som stör mig är att jag har inga pengar så jag kan inte köpa dom jag vill ha!

 


dom fyra tex, men finns mkt mkt mkt mer skor som jag vill ha! kläder med för den delen..
va inne i stan med amanda och denise idag för dom skulle handla lite skit sen skulle jag hämta min upphittade plånbok hos polisen.
när vi sprang runt i affärerna så hitta jag en tröja som jag blev helt sjukt förälskad i, men så klart har man ju inte äns ett ruttet lingon på kortet så va bara att slita sig från förälskelsen och grina en skvätt.. nej kanske inte grina men blev lite små putt där ett tag.

 
jag kan inte släppa den här tröjan! JAG VILL HA DEN JU :'( 
så jobbig att inte ha nå pengar ibland asså! speciellt när man hittar nått som man vill ha..

sen va jag oxå hemma hos cicci en sväng idag och grattade cicci och camilla som fyller 40 år idag. GRATTIS till er tanter :D dags att inse att ni inte är 25 längre... ni får la lägga till lite siffror så är ni snart uppe i rätt ålder ;)
så på lördag blir det 40 års fest för hela slanten i sura. haha så kul ska det bli, elr hur fia ;)
vi och våra små hyss. hihi
imorrn är det skola igen då, sen är det bara fara till sura och göra klart lite skit som camilla och cicci ska få på lördag, sen ska vi planera klart våra fina hyss så klart ;D haha
efter allt det fina fixet är klart kanske det blir krogen för hela slanten men har inte fått klartecken från fia än så vi får le se hur det blir med det.

aya nu börjar mina linser tala om att det är läggdags..
natten med nappen

Knock You Down

2009-08-27, 01:46:14 / Kategori: Allmänt
nu sitter jag här som vanligt sent fast jag igentligen skulle sova och vända på mitt dygn. men nej inte lalla tilda inte. hon ska pina sig själv uppe hela tiden och bla bla bla... SKÄRP DEJ NU TILDA!!
ok, efter den här helgen ska jag vända på hela kakan och sova när jag ska sova mm. hoppas jag ;)

imorrn blir det stan med systeryster och hennes kompis. dom ringde från polisen idag och dom har hittet min plånbok som varit borta i säkert 5 veckor, då kan man snacka om flyt. inte för att jag tror att det finns så mkt kvar av värde i den men kanske mitt lägg om jag har tur och sen mina precingar.. kan jag bytá min min näsa som jag tänkt ett tag nu.
 skicka oxå sms till inge idag men har inte fått nå svar så får se om han hör av sig imorrn.
ska nog hoppa i säng snart för nu börjar min lins fucka och det betyder bara en sak, dags för sängen!

ritade lite idag och det va faktist jättekul :D

 








den här sista bilden blir det nog en tatu av lite längre fram på sidan.
är min lilla kludd, kommer nog bli snyggare när en blir renritad osv :)
vad tycks om den? skulle den passa som tatu?
sen ska det så mitt namn men dlev inte så bra så det ska skrivas om lite snyggare typ :P

kyss och smek en riktig gummi lek

love me or hate me

2009-08-27, 01:28:43 / Kategori: Allmänt
if you love me, thank you
if you hate me, fuck you

onsdag 26/8-09

2009-08-26, 12:10:03 / Kategori: Allmänt
vaknade för en liten stund sen, skönt att sova. som alltid!
ledig idag och imorrn från skolan för att dom inte har hittat nån praktikplats mm. så ganska skön första vecka.
ska hoppa in i duschen alldeles snart, sen blir det frulle för hela slanten. ska oxå ner på samhället en liten runda och sen göra emil lite sällskap tills almir slutar.
javla pissregn det är ute då! trött jag blir på fult väder,! va fint igår, gud va skönt det va, och sen va man sjukt glad hela dagen. och nu ha blääää, regn, tråk och en massa mer. suck!
jaja, jag får min dusch plus mumsig mat som alltid så jag är ganska glad just nu ;) haha..

får se vad som händer senare, troligen inte ett skit med tanke på vädret, hmm.
aya ska hoppa in i chauerna nu chaura lite




puss och kram vi syns på stan

tisdag 25/8-09

2009-08-26, 01:55:12 / Kategori: Allmänt


Idag har det velle inte hänt så mkt precis som igår. va till skolan för en lektion på 30 min sen va min dag slut. så for hem och käka sen slockna jag på soffan som ett litet barn. sov ganska länge, vaknade och märkte att klockan va ganska mkt så va bara att slänga på sig lite andra kläder och börja trampa till stallet där jennie väntade på mig.
vi red ut barbaka i skogen och flumma lite som vanligt, och jag blev galen på malwa bara fr att hon ska vara dryg när jag är trött. jennie tycker alltid att det är lika kul och rider bakom och garvar!
SKIT KUL jennie ;) haha
igår va jag hemma hos fia och det slutade kanske inte så bra men har kanske löst sig, vet inte har inte snacka med fia.. jag kände mig LITE ivägen igår, elr ja kanske inte bara lite. ska till sura på fredag, elr tidig lördag osv för då ska cicci och camilla ha 40 års fest så jag och fia ska fixa lite.

tror det går nån epedemi mellan killarna på msn, dom ska kolla porr och runka allesammans ;) hhahahah...
nejmen, dom gillar att dra den sådär.

just nu snackar jag med lite folk på msn och snart blir det nog att hoppa i säng annars dör jag..
ska gosa med min kudde som alltid :D
god natt

nu börjas det

2009-08-24, 15:16:02 / Kategori: Allmänt

idag va första dagen i skolan efter ett långt och härligt lov. lite skönt är det att få komma tillbaka till cirkeln men skulle vara skönt att vara ledig oxå.
sov hemma hos fia inatt och gick upp och prata lite med henne innan hon rulla till skolan. när hon kila blev det att okupera soffan igen och sova en skvätt innan det va min tur att göra mig klar innan frida kom och hämta mig.
då va vi på väg, skolan igen.. hmm.
fick lite lappar och skit sen sluta vi, så åkte med tillbaka till sura och hamnade hemma hos fia igen.
får se vad vi hittar på, just nu snackar hon om nån lägenhet så får vi se om trögisarna på soc fattar nu vad hon vill.

xoxo


chill

2009-08-23, 22:13:09 / Kategori: Allmänt
nu sitter jag hemma hos fia och gör inte så mkt, vi myser framför tv och jag tänkte snart koka lite nudlar, mums :D
i fredags blev det att det kom en massa kul folk hem till mig och förkröka innan vi drog vidare till krogen i stan. först skulle vi på konrad men sen blev det sjökrogen till sist så va bara att knalla i regnat till sjö från konrad, men det gick la bara bra.
hade en rolig kväll och träffa en massa sötisar!

ve hemma hos josse igår och hade lite avskedsmat innan hon far till turkiet och sedan flyttar sin kos. men man kan ju alltid åka och hälsa på lite :D hihi. gott va det iallafall! sjukt gott.
när vi varit där ett tag kom daniel och jonte till hallsta och plocka upp mig och fia, sen for vi till sura och gjorde till och börja med inte så mkt, men till slut hamna vi hemma hos fias pappa där vi drack lite öl och jag fick höra 10000 ggr att dom älskar mig osv, men det är ju inte nå negativt i det..
somnade kl 7 på morgonen när jag ätit fiskpinnar och mos, va sjukt gott, hihi. sen ringdee kajsa mig halv 10 och sa att vi skulle åka till örebro och hälsa på hästen mimmi, min bebis som jag saknat! va så kul och se henne igen efter 2,5 år.
kom hem från örebro ca kl 3 och då blev det att ställa till med mat innan det bar iväg till stallet med jennie och john.
gick finemang och rida, hon va så duktig så :D
när jag kom hem va det bara att slå på musik och börja städa mitt rum som jag lovat mamma. gick ganska fort ändå vilket va ganska skönt.

jag - titta en igelkotten, kör på den!
fia - nej för fan!
jag -  men jag skoja ju bara.
fia - danne kan ju för i helvetet få punka!

sen brast vi i asg :D

imorrn börjar skolan igen då, kul.. NOT!



  

xoxo

hihi

2009-08-23, 07:08:16 / Kategori: Allmänt
hahahah som vanlig gör jag som jag vill vilket kanske inte äår så bra alltid men idag spelar det ingen roll tycker jag :D haha, tildas värd är allt bra! nästan iallafall. börja med att jag va hos middag hemma hos josse med några roliga tjejor, sen ringde jag ditt fia, palla att hon ska sittta hemma hos mig helt själv, nej! hon kom efter ett tag och då satt vi och loda och tog det chill innan jonet och danne kom då vi for till sura efter att ha hämta lite grejer hemma hos mig. jag viell inte sitta hemma som alla andra och som vanligt fick jag min vilja igenom men jonet verkade inte så happy ;) haha surt.
 
drog till bonka och leta efter fias pappa och fick hans nyckel hem till han, så jag, fia, britt, jonte och daniel åkte ditt och drack lite öl. sen komm kjella och en präst jävel som gick mig på nerverna hela jävla kvällen. brukar ha tålamod med människor men hon va bara FÖR JÄVLA MKT!!! blää. och hela kvällen fick jag hörafrån kjella och britt hur mkt dom älska mig :) alltid kul och höra. sem gick kjella och la sig och prästa fi**an med.. skönt, så vi drog till salle och snacka, sen dog han och fia i sängen så jag vandra hem till fia så nu sitter jag med en tallrik MAT i mitt knä :D lycklig! hihi.. hon sover hemma hos salle osv så får se hur sur hon är på mig imorrn när hon ser att jag är borta, fast jag sa till henna ett jag brar om ni somnar vilket dom gjorde :P haha...

maten blir som sagt kall så´kanske ska äta istället för att skriva en massa bla..

skickade oxå ett sms till sötisen ikväll så får se okm han kan svara den här gången.. ska igentligen inte men kan inte låta bli, är sjukt jobbig allt intefatta nått vf..

lördag 22/8-09

2009-08-22, 12:04:13 / Kategori: Allmänt
som jag skrev igår blev slutstation jonte. vakna för en liten stund sen och då va typ alla vakna. så snacka lite sen börja fia hoppa på jonte för att han skulle gå upp, hihi det va la kul det. ska velle hem snart och dö ett tag, kolla tv, käka, slappa, umgås med fia mm.

haha, jonte blev lite trött på mig och erik igår när vi kolla igenom hans skafferi och kylskåp, hihi. kolla när allt gick ut osv, vi hitta mjöl som gick ut 2006, flingor som fick ut för 1,5 år sen och en massa mer kul. men sen fick vi inte kolla mer, hmm. så blev att vi snacka lite sen somna alla så var velle bara att hoppa i säng vi med. nu sitter jag som sagt här här och skriver, får hoppas på en toppen dag som igår :D

skriver mer sen
xoxo

hihi

2009-08-22, 04:00:19 / Kategori: Allmänt

hummelllll

2009-08-22, 03:40:53 / Kategori: Allmänt
nu sitter jag hemma hos jonte för att bussen hade gått så kom inte med den. hade en kul kväll på krogen med alla gossegrisar.
käka nyss goda fiskabullar och jonte en äcklig macka med leverpastej! blääää!
men nu blir det elle att hoppa i säng, är trött så det bara skiriker om det. träffa nisse oxå lite ikväll :) hihi.

 aya skriver velle mer imorrn pussen

fredag 21/8-09

2009-08-21, 17:09:45 / Kategori: Allmänt
vad är det för mongo med bloggen nu då? går ju inte att lägga til bilder mm. suck! men men ja ska velle jävlas om det mesta dom senaste dagarna haha.
idag gick jag upp vid 12 typ och det blev det frulle framför tv, mums. kolla på prodject runway elr hur det stavas, sen blev det att jag hoppa mellan mtv och Z:tv. kolla efter lite ny musik för kände för att bränna en ny skiva. hitta lite kul musik men inte nå jättekul.
ska käka snart, mamma gör pizza hihi, ska bli såå gott så.
kommer lite folk hit efter 7 för blir lite förkröka innan det blir bil till stan och in på krogen och ha fun. I'm going to have mutttch fun ;) ska kanske börja fixa mig lite kanske, har inte gjort nått. sitter i halvtortt hår, knästrumpor, shorts och linne ;P sexigt, kanske ska ha det på krogen, sen ett par pumps till.. jo men vf inte, hihi. får la se vad det blir för kläder sen, orkar inte engaskera (kan inte stava till det ordet) mig nu. ska kanske börja sminka mig lite smått typ snart, sen platta håret mm. men som vanilgt är jag ganska segstartad ;)
jag, jennie, john, jonte, daniel, erik, matte och nån till kommer att härja runt här innan vi ska dra ;) hihi. ska ringa fia snart oxå, kolla vad hon ska gör ikväll.

LÄNGTAR TILL DEN 17 SEPTEMBER SÅ SJUKT MKT! kryssning för hela jädra slanten. då blir det verkligen att försvinna in i en lite egen värd där allt bara snurrar och är kul med fia gullungen..
kan det bli bättre. NOPE! hihi. sen längtar jag på samtalet från inge som ta god tid på sig innan han hör av sig ;P vill ha min tatuering NU! nu nu nu nu!

xoxo

god natt

2009-08-21, 02:39:03 / Kategori: Allmänt
efter mycket vel ahr jag kommit fram till att det är dags att hoppa i bingen nu annars sover jag bort hela morgondagen som alltid så vet inte vad det spelar för roll men. och just nu händer det inte så mycket mer än att jag snackar med lite folk på msn och sen kolla runt lite här och var. hitter inte så mkt intressant men det är velle som vanlig. man blir bara trött att man inte har pengar för att man inte kan köpa nå snygga skor elr tröja som man hittar. sen så blir man bara sugen på att resa bort och en massa mer. blir lätt så när man bara glider runt på internet och inte gör nån speciell nytta hihi. och som nästan vanligt snackar jag med robert-mats på msn och det är alltid lika kul :) hihi.. han ville inte vara med i min blogg men jag är bara tvungen bara för att han inte vill :D brukar bli att vi snackar om allt mellan himmel och jord, allt från en potatis till ett moln och massa därimellan. hihi puss på det rm <3 du ska vara glad att jag inte la upp en bild oxå ;) god natt pusspuss

fuck, va pist jag blir på everything right now!

2009-08-20, 23:43:59 / Kategori: Allmänt
som vanligt men min underbara otur som jag haft denna underbara månad/sommarlov så har mitt ända bälte som jag använder och tycker om har tydligen min syrra lyckas paja precis som min underbara kuk mobil! ÅÅH
vf inte bara klippa sönder allt på en gång så slipper jag allt, supa ner mig och göra bort mig totalt så behöver jag inte bekymmra mig om det, kan ju redan hur man gör men fattar bara att jag får alla att hata mig.
ska teska knark med på en gång så är det gjort med så jag måste gå på behandlings skit.
psykvård med...
överdriver bara lite va, men jag blir så trött. inget verkar gå som jag vill. kommer säkert bryta benet första dagen i skolan elr nått så jag inte kan åka på kryssningen heller. skulle bara fattas det asså, kryssningen som jag länkta sjukt mkt efter, skulle bara fattas att jag inte kan åka på den elr att det blivit nå krångel med biljetter osv..
snacka om att jag är glad just nu, HAHAHAHA, årets skämt tror jag.

wihoo jag har lyckas med typ 3 bra saker den här sommaren, har lyckar med mitt hår, har lyckas fått iväg en ansökan till ett jobb och sen har jag velle lyckas med nått mer men vette fan vad.
resten har fan bara blivit piss och pankaka av.
saker ska paja, personer ska dissa och bråka, fk ska krångla sönder osv.
får velle hoppas att allt slutar bra men just nu bådar det inte gott för min del asså.

ska på krogen imorrn med jennie och några, men med min vanliga tur kommer jag velle inte in, elr så har jag inga pengar elr nått ska säkert krångla. elr så ska nån spöa mig, whaevöa.
fia är barnledig i helgen så blir velle att hitta på nått med henne oxå så klart.
och på måndag börjar skolan, hmm, kul jul!
mens mens, okar inte vara nån bitterfitta längre. ska skratta åt allt, precis allt.

angående min supertoppen dag så va jaf som sagt först hos fia, sen kom mamma och hämta mig och vi åkte in till stan där vi skulle fixa lite papper på skatteverket för att jag kanske ska få några ynka ören från försäkringskassan bara för att min pappa fick för sig att dra till kanada i 3 månader och vara hos sin fru.
och en sakt till, i januari får jag ett syskon, pust. kommer ju inte bli mkt sova hos pappa om dom inte tar rummet vid köket.
ska flytta oxå med pappa till en större lägenhet, men blir bara för ett år ungefär för som sagt far dom permanent till kanada när jag far in i lumpen ungefär.
kom på vart jag och fia ska åka när jag är klar med lumpen. vi hade bestämmt alanya och gotland en vecka var, men sen kom jag på att vi ska dra till las vegas i 2 dagar oxå, elr miami elr nått sånt. hihi, jag är så smart. sen när jag kommer hem från det blir det att fara till kanada troligen och bo där ett tag. sen blir det att fara hem till sverige igen och börja jobba elr plugga. skaffa lägenhet, hund, sööft bil. får la hoppas att man hittat nån gullig kille då men är ju iget att hoppas på allt för mkt. verkar ju bara skrämma iväg dom ;) haha, jadu.
kan ju alltid hoppas iallafall. men jag ska ha en audi, en tvåa nån stans förutom hallsta, sura och dom där tattarställena,och sen ska jag ha två stycken hundar. har några förslag men ja får se.
ena är grandanua (elr hur det stavas), dobberman, dalmatin, labrador, pittbull elr nått i den stilen. blir ju ingen lurvig gläfsig liten handväska som man kan sparka iväg om dom är dryga.
aya får velle se hur mina planer går. kommer då lika som nu kan jag lika gärna låsa in mig, ringa vård mm på en gång.

blir ett ganska långt inlägg det här men ganska skönt att skriva av sig lite om allt och inget. sen om det är speciellt interssant vettefan, jag skulle nog dö av trisstes men inte jag som läser så kvittar ;)

har iallafall löst allt med mobilräkningen och pengarna som fia skulle ha den här månaden.
sen fick jag lite pengar av pappa till skor men 200 hundra räcker bara till en sula elr nått i den stilen så tar dom pengarna till min kryssning istället. så måste skrapa ihop lite mer tills den 17 sep med det ska nog ordna sig, iallafall som det lät på pappa när jag pratade med han tidigare idag.

kan ju lägga in lite musik mitt i allt oxå eftersom det här är ett allt i allo inlägg typ vad det verkar som.

Everlast - white trash beautiful


Volbeat - A Broken Man And The Dawn


Volbeat - The Garden's Tale


VOLBEAT - " I ONLY WANNA BE WITH YOU"


volbeat- a moment forever



funderara på om jag har så mkt mer att skriva..

nej har velle sagt det mesta om att allt finns på en själke i skogen och är skit.
no money, everything sucks!
meningen är inte att jag ska vara glad just nu mer är 20 min on dagen typ. hmm, kul. men men blir vette som sagt bättre nån gång och då kommer jag spralla sönder folk runt mig om jag inte redan gör det dom där 20 minutrarana om dagen.. hihi
orkar inte skriva nå mer nu
xoxo


brummm brummm

2009-08-20, 19:17:40 / Kategori: Allmänt
snackar nu med fia i tele och nyss klippte jag gräset och ränsa ogräs. hihi va kul och åka gräsklippare :D kände mig som en riktig bonde..
ska fixa mitt cv och skicka till ett jobb som vill ha cv och bild. sen ska jag börja kolla runt ikväll elr imorrn efter andra jobb.
och imorrn blir det krogen med jennie, jonte, daniel och gissar på många mer :D ska bli kul.

haha och har man kul om man lyssnar på smurf hits? 
leta igenom lite skivor och hitta några kul så får se vad det är för skit på, ena är smurf hits, andra är kidz hits 4 elr nått sånt men kommer velle bubbels på ;) haha
ska köra gamla skivormaraton helt själv nu hihi så orkar inte skriva mer nu
kommer med kommentarer om skivorna sen ;)

pusspuss


resultat

2009-08-20, 11:19:25 / Kategori: Allmänt
så här blev mitt hår :D
nöjd? JA!

                   


hahahahah

2009-08-20, 08:51:52 / Kategori: Allmänt
sitter och kollar på paris hilton my new BFF. är ju bara för kul!
fattar inte hur larviga folk kan vara..
oh paris nu ska jag gråta en skvätt och tata om hur mkt jag älskar dej, bla bla bla..
bara för jädra roligt!

ska starta ett program sen heter matilda dunder my new BFF.. undra hur många som skulle vara intresserade att vara vän med mig eftersom jag inte är känd.

hahahaha ett skratt kl halv 10 sitter ju inte helt fel

och fyfan va jag vill utomlands!! börjar snart böla, om man ändå hade pengar så man bara kunde dra utan problem, men nej klart man inte ska ha det :'(


torsdag 20/8-09

2009-08-20, 07:45:37 / Kategori: Allmänt
ja det är ju ganska sällsynt att jag är uppe den här tiden dock men hjälpte fia lite eftersom det är första dagen i skolan så lämna jag elita på dagis och det gick fin fint. nu sitter jag här och har precis käka 2 mackor och funderar starkt på att lägga mig i sängen och sova lite men får se. skolan börjar ju som sagt snart så kanske ska försöka vända på mitt dyng men känns kanske lite onödigt med tanke på att jag inte kommer gå och lägga mig direkt kl 10 i helgen.
men idag ska jag fixa mitt cv när jag kommer hem och sen ska jag börja söka lite timmjobb här och var. får hålla tummarna på att jag hitter nå kul, pallar inte direkt typ sitta på ica elr coop men är det de som finns får det bli det oxå. men men.
sitter just nu själv hemma hos fia. elita är på dagis, fia har dragit till skolan i v-ås och camilla jobbar.

hahaha på tal om inget, ni skulle ha sett mig igår när jag kom hem till cicci. skulle följa med henne ut på altan då hon står och trycker i dörren för att mimmi sagt att hon sett en fet spindel ute så cicci ville inte gå ut, så jag fick gå ut för att kolla om jag såg nån vilket jag inte gjorde först. men sen ni, haha, skrek jag som en stucken gris och sprang in i köken och höll på att dö av garv. fan vilket äcklig och fet jävel det satt på fönstret. cicci höll med på och dö för hon garva, garva ganska mkt åt mig, medans joel stog i hallen med den nya bruden och glodde på mig som och tyckte att jag va konstig.
joel ville inte döda den så vem åkte på det, JO JAG! suck.
så ut med en sko i högsta högg och telefon i andra där jag snacka med emil. haha ni skulle sett och hört mig, en show av dess like kan jag ju tala om.
haha, slog ihjäl spindeln, slängde iväg skon och sprang in medans jag halvskrek. brukar inte vara så klenis men den där va fan riktigt jävla äcklig!


usch!

2009-08-20, 00:00:42 / Kategori: Allmänt
usch vad jag är trött på mkt just nu!
företag, människor, en massa måsten mm..


fan va jag blir trött!

2009-08-19, 23:54:43 / Kategori: Allmänt
den där jävla försäkringskassan kan hoppa upp och sätta sig på nått och hoppas att det gör riktigt jävla ont oxå!
så sjukt trött på dom just nu.
för först ska jag inte fån ett jävla öre av dom pengarna jag fått förut, sen ska jag inte få nå andar pengar för att pappa är borta, underhåll asså. bara för att jag inte är skriven hos mamma medans pappa är borta får jag inga pengar tydligen.. suck!
så jag skulle skrivir ver mig hos mamma bara för att pappa skulle vara borta 3 månader sen skulle jag skrivit över mig på pappa igen efter 3 månader och sen efter ett år igen ska jag skriva mig på mamma igen, hmm.. krångligt system det där asså, tror inte äns dom själva fattar så mkt av det. sen blir jag lite sur på pappa som inte har kolla upp det innan han drog, det va ju ändå ghans problem att fixa allt så det va klart och fixat så vi hade all rätt info osv, men nej vaf skulle han det.. hmm igen.
har som sagt 300 på en jävla mobil, sen ska fia ha 300 sen behöver jag ett par nya skor osv. jadu får kolla bland molnen elr nått efter pengar..
kanske lära mig odla ett träd där det växer pengar elr lärar mig skita pengar. ingen lätt match men får la försöka.

och vissa saker stör mig, en jättegullig kille som jag fatta tycke för kan inte tala om vf det helt plötsligt inte går att svara på sms. konstigt men det är kanske så det funkar. men men pallar inte älta.
kul att lära känna dej iallfall.


nu är det gjort :D

2009-08-19, 20:50:35 / Kategori: Allmänt
nu har jag färga mitt hår. så nu är det svart och rött :D
kommer med bild nån dag, kanske imorrn elr nått.
annars blir det velle inte så mkt gjort mer än att jag och lelle slappa sönder tidigare idag, senh for jag till sura halv 5 elr nått.
så nu sitter jag vid datorn hemma hos fia och ska snart ta mig hem till cicci.
hoppas joels nya brud är där så man få se vad det är för filur :P
är hon inte det hinner jag nog det med tiden elr nått.
och imorrn fylle min baby till jennie 19 år och bebis jonte 21 år :D
GRATTIS PÅ ER BÅDA MUPPAR<3
inte för att dom är så små till skillnad från mig men ja kan ju lådsas att jag är större ju..




men men hej hopp på er ska kila nu.

kyssochsmek


hihi

2009-08-19, 12:54:37 / Kategori: Allmänt
inatt och igår natt hade jag en ganska mysig dröm och som vanligt är det inte sant när man vaknar upp.
gjorde mig ganska ledsen för skulle inte sitta helt fel om det hade varit lite sant det jag drömde.
men men klart som attan att inte en mysig dröm ska vara san. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag traska till farmor.

vill ha min nya tatuering snart! längtar så jag dör på att inge ska ringa så jag får en tid..

kyss och smek


onsdag 19/8-09

2009-08-19, 11:17:37 / Kategori: Allmänt
vaknade nyss så ska velle kila ner och ta mig lite frulle och sen blir det att tare lite chill innan jag drar till skanzen för att hämta nå brev från försäkringskassan som farmor har. hoppas på att det är om att jag ska få underhåll när pappa är borta. hoppas hoppas hoppas!
efter det blir det nog att kag kilar hem till lelle och tare lungt elr va vi nu ska göra.
vill som sagt färga håret idag som jag tjatat om nu i dom senaste inläggen men jag vill ju..
sen måste jag som sagt börja speeda upp min tillvaro och ta tag i saker och ting nu.
snacka med pappa i tele igår och jag kanske ska få pengar till ett par nia skor men han skulle höra av sig när han visste. som sagt är han ju i kanada och har ingen egen inkomst så karen ska betala lägenheten/lägenheterna som pappa har här, dom kommer ju som sagt flytta hitt om ett tag men blir bara i typ 1 år. sen flyttar dom ju tillbaka till kanada.

men men ska gå ner och käka nu
xoxo



beslutsångest

2009-08-18, 23:28:45 / Kategori: Allmänt
vet att jag vill färga håret, men fortfaranda inte till vad, ska jag ha kvar rött, ska jag färga svart elr brunt, ska jag ha rött och svart osv.. kommer inte direkt fram till nått vettigt, alltid jag som ska vela som sagt men jag har nästan bestämmt mig och det som trycker mest är rött och svart.

svart under luggen och sen typ ner på sidorna och lite i underhåret, sen blir resten rött.
kan bli nice :D fundera på det för länge sen men stötte bort tanken då mamma köpte röd färgt till mig. och idag färga fia nå liknande och då kom min ide tillbaka. så kommer nog bli att jag färgar så antingen snart om jag kan få 60 kr av mamma elr att jag vänta tills jag får mina pengar.

men ska hoppa i säng nu och som vanligt gosa med mitt täcke och krama min kudde för finns ju inte så mkt annat att karams och gosa med i min säng.
och det jobbiga är att ju längre tiden går ju mer börja jag sakna att ha nån nära. kommer nog ta sin lilla tid att hitta den personen eftersom nått verkar gå snett iprincip nästan varje gång..
men men jag är glad ändå :)

pusspuss på er alla sockertoppar



hahahahaha

2009-08-18, 20:51:52 / Kategori: Allmänt
haha det är ju bara för roligt att läsa bloggar som ligger på " toppen "! och lyssna på dom personerna när dom lägger upp vidoebloggar..
haha oh, vi dissar den hit och den dit. va gör tummen upp för ditten och tummen ner för datten.
är ju bara skrattretande!
har så sjukt kul när ma går in och kollar på dom! speciellt kissis, desiree nilsson och många fler. skrattar så jag dör typ.

oh kolla mig jag är blond och spelar dum, mitt hår blir lockigt när jag är ute i regnet, men vilket tur att jag har en plattång som inte alla har råd med bla bla bla..
haha shit, har hon en plattång :O

fattar inte vf jag slösar tid äns på att skriva det här för dom är ju bara så skrattretande som sagt men jag va bara tvungen.

hahahahahaha

suck, stön, stonk.. I hate this!

2009-08-18, 19:55:59 / Kategori: Allmänt
jag hatar att inte fatta vf, jag hatar att inte veta vf, jag tycker inte om det!

och jag som kämpa med mina naglar, och så biter jag av en av dom.. bra jobbat!
hade långa men har vist bitit av alla korta., hmm.

och allt som har med pengar att göra vill jag bara SPY på rent ut sagt. jag har inte haft ett jävla ruttet öre iprincip under den här jävla sommaren. och allt handlar om pengar. vill jag göra nå kostar det, har slösa bort polarens pengar på fyllan som ska betalas tillbaka men hur i helvete då med no money in the plånbok? svårtlöst men som sagt ska det fixa sig, nån gång.. 
får 600 den här månaden och på dom 600 ska jag betala skulden för det jag övertrasera på mitt konto med 90 kr, jag ska betala mobilen och då rycker 300, sen ska fia ha 200. poff så va dom borta!
vi ska på kryssning oxå i september, undra vad jag ska få pengar till att dricka där? hmm, svårtlöst det med men ja. får velle panela huset själv elr måla alla hus i hallsta elr nått för att få pengar till det.
blää på allt just nu!

men men nu ska jag sluta deppa för usch pengar, istället ska jag tala om att jag vill färga mitt hår som sagt och att jag är jätteduktig och har börja cykla ganska mkt och inte frågara om skjuds. elr ja, kanske inte så duktig som jag vill vara men jag jobbar på det.
och sen har jag en massa måsten.
1. fixa extrajobb
2. plugga körkortsteori
3. fixa skolan det här året
4. börja köra mera
5. träna som ett svin
6. skaffa mig ett bättre psyke för att palla lumpen

finns mkt mer man pallar inte skriva alla. och som sagt ska jag ta tag i det men frågan är när, är så slö men samtidigt inte. hmm, hur det nu går ihop vet jag inte men.

undra hur mkt dravel jag har skrivit i min blogg nu. haha hade du kul och läsa skiten, skulle inte jag haft. iallafall inte det här inlägget..

xoxo

tisdag 18/8-09

2009-08-18, 17:41:55 / Kategori: Allmänt
sov som sagt hemma hos fia inatt och sen for jag hem med halv 2 tåget för att jag skulle ut till kvarn för att göra lelle sällskap. så fick cykla ut ditt som tog mig 30 min, inte så farligt iallafall. med dess värra va det fan och cykla hem! så jävla arg jag va på hemvägen går inte att beskriva. blåste ju så sjukt mkt så jag höll på att bli galen! tog min 1 timme att cykla hem, värt..
nu sitter jag iallfall hemma och göra som vanligt inte mkt. ska ner och göra lite käk snart, sen kolla tv och till sist men inte minst hoppa in i en härlig dusch, grrr.

få se hur fia ser ut i håret sen då, hon skulle till frisören idag men har inte hört nått om hur resultatet blev så börjar bli lite orolig, hihi. hon ville ha platinablont med svarta slingor, undra hur hon kommer se ut i det, passa inte i blondt sist hon hade det men ja då hade hon långt hår, kansnke är snyggt nu. återstår och se.

själv har jag haft lite funderingar på att färga håret svart elr göra svart underhår elr nått liknande..
vad tror ni om det?
är som sagt inte säker för trivs i rött men trivs i svart med fast det va ett tag sen jag hade det.

men men nu ska jag ner och frossa mat :D mums

 

melody

2009-08-18, 10:11:28 / Kategori: Allmänt



Elita kom väckte mig typ 7 och som vanligt ville hon ha velling, suck. och som alltid skicka jag henne till mamma så hon fick fixa, jag ville SOVA! haha.
nu sitter jag här och ska ta tåget hem halv 1 då jag ska träffa lelle som snart flyttar till örebro för att plugga på högskola.
vet inte riktigt vad vi ska göra förutom att vi ska till kvarn. blir nog där till ikväll.

läste fias blogg nyss och jag håller med henne, alla ska vara sig själva oavsätt vad andra tycker och tänker.

som vanligt har jag fundera ganska mkt på sista tiden och jag blir galen att jag inte finner svar, men men livet går vidare.

like a melody in my head

kommer med mer kul sen :D

sängdags kanske

2009-08-18, 01:23:36 / Kategori: Allmänt
bara en ren gissning är velle att det inte blir så mkt mer snacka med en viss person eftersom han aldrig svara.. men men
nu tänkte iallfall jag hoppa i säng och kramas med kudden och kolla lite tv..
har som sagt fixa lite på bloggen men är inte riktigt klar.

Sov gott och dröm sött
xoxo

haha

2009-08-17, 22:27:59 / Kategori: Allmänt




haha så här kan man ju oxå se ut när man har badat i skum.. så vacker i håret så!
tack emil ;)

2009-08-17, 20:32:13 / Kategori: Allmänt

nu är jag hemma hos fia och gör inte så mkt, roligare än att sitta hemma är det iallfall.
får velle se om vi hittar på nått elr om det bara blir att ta det chill och snacka mm.
sover nog kvar här inatt för vet inte riktigt hur jag ska komma hem, men imorrn kan jag åka med mamma när hon åker hem från jobbet elr nått.

har fortfarande inte fått nån tele till min comviq så går inte att få tag på mig på det nummret. men har ju som sagt min andra tele så ja..
ska fixa en mobil så snart som möjligt till den.
men men nu är det en vecka kvar till skolan börjar, konstigt nog längtar jag lite men samtidigt vill man inte tillbaka. jaja får hoppas på ett bra sista år och att man får en bra praktikplats dom här två terminerna jag har framför mig nu. har ju inte varit så lyckat innan så får se hur det går nu. kommer ju dö bokstavligt talat om det blir samma som tidigare att man bara satt på en stol från att man kom tills man skulle hem. skulle få mvg i betyg om man fick det i att sova på en stol men nu är det ju inte det jag vill utbilda mig till vilket jag gjort hittils så ja, får la se vad det blir av det hela.

men men , nu ska jag velle vara lite social med fia elr nått.
haha och som vanligt vill jag ha mat ;) sushi vill jag ha, mums!



xoxo

måndag 17/8-09

2009-08-17, 17:05:48 / Kategori: Allmänt

fredrik kom på idag att jag inte har nå liv, det kan jag nästan hålla med han om ibland. sitter framför tv elr datorn en hel dag, hmm kul! nej, men va fan ska man göra? finns inte ett skit att göra på det är pisstället..
måste ta tag i mitt körkort snart, kan inte hålla på och slöa så som jag gör. funkar lixom inte så, nej..
måste som sagt ha körkort när jag rycker in i lumpen i juli och det är inte äns ett år kvar så kanske dags att sätta lite speed på tillvaron och limma fast boken i händerna om inte ratten sitter i dom. sen måste ju min mamma engaskera (vet ej hur det stavas) sig lite men det är ju inte på topp det heller..
fan! fan va jag är slö, det är sjukt..
aya ska åka till sura nu, skriver mer sen


...

2009-08-17, 14:02:36 / Kategori: Allmänt
I'm broken like a record ,
I sing the same old song!

så sexiga

2009-08-17, 01:20:13 / Kategori: Allmänt

Är bara tvungen att lägga upp en bild på mina sjukt snygga strumpor ;)
dom är så fula men samtidigt så söta. sköna är dom med hihi.


I love my säng so mkt

2009-08-16, 22:25:33 / Kategori: Allmänt
blir nog att jag hoppar i sängen snart för mkt mer än så här händer det ju inte. kanske en film till där nere med dryghuvena men nja.
aya som sagt har den här dagen varti katastrof typ, har inte varit den bästa precis. men så kan det vara ibland, kan inte alltid ha en toppen dag..
nu står fredrik bakom mig och glor, undra vad han vill för han säger inte så mkt, hmm.
måste fråga och svaret va " jag vill ha nått att göra "..
amanda och fredrik ska kolla på wallander filmen jag nyss kolla på med mamma och jonas. kanske inte dn bästa film men den får duga.

åä// fredrik

vi är då en liten konstig familj tror jag, nu biter fredrik mig i håret och kollar på mig som att det skulle vara jag som är dum i huvet, haha. undra vem som är dum i huvet igentligen ^^
ja så kan det vara här..

men men ska velle hoppa in i duschen tror jag sen kanske ta nått och käka elr sova.

ibland är det bara lite jobbigt

2009-08-16, 20:37:05 / Kategori: Allmänt

blää

2009-08-16, 19:22:11 / Kategori: Allmänt
kan inte den här dagen bara ta slut nån gång?
fyfan för den här dagen!
har inte gjort ett skit, pallar inte göra nå. sen ber mig mamma damsuga och bara för att jag inte gör det direkt blir hon typ sur och gör det själv. sen när man frågar är du sur elr, " ja men jag bad dej damsuga men inte gör du det, det jag får höra är att jag tjatar, det va en vecka sen jag gav dej pengar  bla bla bla......"
aah men undra va snåttingarna gör för att få nå pengar, inte ett skit vad jag vet.
plockar ur diskmaskinen i gång vartannat år, hmm..

BLÄÄÄÄ för den här jävla dagen!
och det finns många anledningar vf!











Söndag 16/8-09

2009-08-16, 15:41:51 / Kategori: Allmänt

har nyss varit och käka med mamma, jonas, fredrik, lina och amanda. käka god pizza och kebabrulle. som valigt beställer jag en sak och amanda en annan så delar vi. blir jättebra så för då hinner man inte tröttna på vad man äter iannan det är slut. så smarta vi är ;) haha.
nu sitter jag här iallafall och funderar, jag är mätt och belåten mad en massa tankar i mitt huve som jag funderar på att sova bort om jag inte hittar en annan lösning.
som vanligt blir det bra musik medans jag sitter här och flundrar osv. 
får se vad jag ska hitta på, ska ringa jennie snart men annars blir det velle att bara sitta hemma.
 






jaja

2009-08-16, 03:08:13 / Kategori: Allmänt
hmm, verkar alltid bli samma sak.
vet att du läser min blogg så ja, som sagt svara du inte på sms osv så du kommer antaligen inte imorrn/idag heller som jag tolkar det..
men puss på dej iallafall
kan ju höra av dej nån dag när du har lust och vill du ses så bara skicka sms.

hummelfummel

2009-08-16, 02:57:02 / Kategori: Allmänt
blev att dra hem och grilla lite med fia, jonte och daniel. sen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på så blev att vi kolla om fia kunde gå på korgen och krogen blev det oxå. skapligt glad att jag kom ut idag för fick ju inte komma in igår för FITTVAKTEN! skapligt irriterande! va tydligen " för full " så ja blev inte så mkt krogen för min del, suck..

MEN IDAG BLEV DET :D
vi skitkul, förutom att emil dränkte mig i skumet ute så jag blev skapligt blöt och kalddig.. hmm. ;)
men men så kan det vara när det ska vara killar men, haha.
snackar med systeryster på msn nu och tydligen spökar det hemma, läskigt! kommer ju dö när jag ska sova där sen eftersom det är precis utanför mig och i mitt rum det tydligen left rövare..

och jag är skapligt jävla hungrig nu asså, helt sjukt!
vill bara ha MAT!
nått fel är det ju på mig, fattar inte att lille jag kan få i mig så mkt mat som jag får, äter typ hela tiden!
det är ju konstigt att jag inte går upp i vikt heller, äter ju som ett helt monster. äter för en hel släkt om dagarna.

xoxo

Lördag 15/8-09

2009-08-15, 15:09:22 / Kategori: Allmänt

gick till krogen igår osv men hamnade hemma hos jonte innan kvällen va slut osv. nu ska vi grilla lite och så, är skapligt hungrig.

skriver mer sen


piff puff för kvällan

2009-08-14, 19:58:20 / Kategori: Allmänt



så här fick jag se ut idag.. hihi


wihooo

2009-08-14, 18:55:04 / Kategori: Allmänt
blev krogen idag iallafall :D glad!
dom skulle ju som sagt till pluto men eftersom jag inte kunde följa med då så blev det sjökrogen ikväll med en massa skum! hihi.

nu blir det tagga igång med bra musik och bara njuta innan det är dags att knalla ner till jennie som jag inte ser farm emot, en promenad, usch.. haha
har cykla så det räcker den här veckan och nu måste jag gå oxå, hmm..

kyss

I don't know what to say

2009-08-14, 10:42:19 / Kategori: Allmänt
I can't stop thinking about you.
You'r smell, you'r smile
You are sweet

fint väder är det och det gör mig glad :D

Fredag 14/8-09

2009-08-14, 10:32:01 / Kategori: Allmänt
Cyklade som sagt till sura inatt för att jag inte hade nå kul för mig, inte för att det är kul att cykla till sura men höll min syselsatt ett tag iallafall. fia mötte mig så klart och sen skulle hon döda mig när vi kom hem sa hon det första hon sa men jag lever än så blev inte så mkt döda av igår som tur är. hihi
vi kollade lite på big brother innan jag slockna som ett litet barn i soffan. gosa med täcket och krama kudden satt ju inte helt fel.
skulle på krogen ikväll med jennie, lelle, karin och erika men får sehur det blir med det. har som sagt inga sedlar med fula gubbar på så kan inte kliva in på krogen idag. suck, känns surt faktist! får velle hitta på nått annat men vad?hmm.

sen kan man ju undra om kajsa kommer höra av sig imorrn om vi ska åka till mimmi och säga hej i örebro elr va det blir av det. får la se.
har bytit kula i tungan och läppen. blev en liten söt med pärla l läppen och en vanlig svart i tungan.



xoxo

hihi

2009-08-13, 23:46:38 / Kategori: Allmänt
fia mötte mig så nu är jag i sura :) haha. få se vad vi hittar på för kul. är inte lika hyper längre som tur är för då skulle jag bli galen på mig själv.

later

musik is the shit!

2009-08-13, 21:56:26 / Kategori: Allmänt

vad skulle man göra utan musik? jag skulle då klart inte klara mig speciellt länge utan musik!

JAG VILL HA PENGAR!

2009-08-13, 21:43:01 / Kategori: Allmänt
jag vill ha massor av massor av massor av pengar! så jävla benigt tråkigt och inte ha pengar.. JAG BLIR GALEN!
jag vill köpa kläder, massa skor, allmänt onödiga saker som jag inte kunna på en hel sommar. buhu..
men men nu ska jag hypra på nått annat än min blogg, blir lite drygt för folk att läsa mina inlägg näe jag har tråkigt och är hyper från tå till toppen på hårstråna..

 tjolahopppp. . . . .
run away from love to long, what about you?

tjohej va det går mellan pattar och lår

when i get older i will be stronger

2009-08-13, 21:31:45 / Kategori: Allmänt
fattar inte hur fan jag kan vara så hyper fast jag bara sovit 2 timmar inatt. har fått för mig att jag ska cykla till sura nu, fast bara om fia möter mig. men vilken normal människa får för sig det nu? hmm.
men då kan man bara konstatera som MÅNGA gånger förr att jag inte är normal. hihi, så bra att en slutsatts äntligen har uppenbara sig

Mami got an ass like a donkey, with a monkey

2009-08-13, 21:19:03 / Kategori: Allmänt

I sing the same old song..



som vanligt har jag ganska tråkigt. fan dega sönder sen jag kom hem efter att jag dött med lelle ett tag.
ont i armjäveln har jag med men fattar nada vad jag gjort, men är ju så när man är trög som vissa vid namn tilda är.
sitter och lyssnar på musik nu, dead by april, everlast mm och flundrar på vad jag ska göra med min tid tills skolan börjar. kommer ju inte vara så road när den bröjar så ja..

like a star

2009-08-13, 18:50:37 / Kategori: Allmänt

fortsättning torsdag

2009-08-13, 18:45:59 / Kategori: Allmänt
kom hem runt 12 kanske och då blev det att man fixa nått att käka innan man la sig på soffan och sov en liten stund innan det va dags att dra ner på centrum och möta lelle. blev inte mkt gjort när vi sågs, åkte hem och satt i pappas tomma lägenhet och snacka om lite av varje.
for hem sen för va ganska hungrig så lelle åkte med hem för att fixa lite.
ska snart kila ner och kolla lite på tv, blir nog miami ink osv. och nästa vecka hör inge av sig till mig angående tid till min nya tatu ;) längtar! hihi. hade hänt lite så han kunde inte höra av sig den här veckan så han skulle göra det nästa. så få se vilket datum som blir bokat för den nya då :D

kysskyss

Torsdag...13/8

2009-08-13, 10:48:25 / Kategori: Allmänt
Kom nyss till sura då cicci va snäll och hämta oss i stan. Va på krogen igår med josse, va ganska dött med det va roligare än att sitta hemma sen fick jag umgås lite mes josse innan hon flyttar :( får dok åka och hälsa på henne men.
igår så blev det att vi blev kvar i satn för att det inte gick nå nattbussar hem och skjuds visste vi inte riktigt vart vi skulle få tag i det. så blev att vi tog taxi till haga där vi sov hos dennis jag, josse och sami. somna nån gång runt 7 i morse och vakna 9 för att jag fick sms av cicci att hon kunde hämta oss. så va bara att gå upp och dra upp dom andra för att sedan vandra och möta cicci som inte är så haj på att hitta i stan :P hihi. så nu sitter jag hemma hos fia med josse. ska ta oss hem om ett tag för sami ska skjudsa hem oss.
så blir typ hem och duscha och sen slänga iväg ett sms till lelle och se vad vi ska hitta på. va ett tag sen man va med den pajasen ;)



xoxo

fortsättning onsdag

2009-08-12, 17:21:30 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag i sura hemma hos fia och gör inte så mkt. känner mig jätteduktig för jag cykla hit idag igen. ska som sagt cykla hem oxå sen blir det nog ut och springa när jag kommer hem. kanska plugga lite körkortsteori innan jag somna osv.
men nu så kollar jag och fia på gamla betyg och letar papper till allt hon ska lämna in för att få en lägenhet :)
hon kommer som sagt nog få en inneboende då ;) haha..
jessica kommer hit lite senare oxå så får se vad vi hittar på då..



pusspuss

Onsdag...12/8

2009-08-12, 11:43:29 / Kategori: Allmänt
shuuebre alla mufflare, nu är supertilda vaken och ska snart göra sig super ren för att vara med fuffelfia kanske.
skulle ju ut till stugan med krulljosse men blev ju inte så bara för att hon hade grodmycket att göra inför sin flytt till tattar stället va det nu va nån stans ;).
nej men nu ska supertilda gå och flummmmmmduscha och sen svulläta frulle..

kommer med mer fluff info om dagen sen..



kyssen och smaken

hihi

2009-08-12, 03:07:51 / Kategori: Allmänt





dom rosa är så fula så dom blir asfräna ;) haha



dom oranga med 



vill ha båda!    



dom med!

har blivit helr skosjuk så trur är velle det att  an inte har pengar för vart skulle jag göra av alla skor?

 

hihi

Your breath is so sweet Your kisses could get me high

2009-08-11, 21:33:53 / Kategori: Allmänt

Your breath is so sweet
Your kisses could get me high
My heart is so weak
But your loving could get me by






























bilder

2009-08-11, 19:56:06 / Kategori: Allmänt
                                     

<3

fortsättning tisdag

2009-08-11, 18:42:21 / Kategori: Allmänt
Va inne i stan och fixa lite till camilla eftersom hon snart fyller 40 med sin tvilling cicci ;). sen gick vi typ bara runt och gjorde inte så mkt, jaga elite högt och lågt, ungen är ju fan överallt och ingen stans hela tiden, hon tar ju kål på en! men jag tycker om henne ändå hihi. kan ju säga att dotter är som mor sin.. hmm, det börja med att elita inte ville sitta i vagnen och inte ville gå utan fia skulle bära henne tyckte hon. men alternativen som fanns va att gå elr sitta i vagnen, men NEJ! hon la sig på baken utanför magic line och skrek så fia la sig på baken hon med och skrek, elita fatta inte nått så hon reste sig och gick.. hahahah. sen gjorde hon samma sak flera gången tills fia gjorde samma sak igen inna på punkt. elita börja skrika och la sig på golvet och fia brevid, haha. elitas kommentar va skön då "men gå mamma", hon skämdes så hon blev tyst och skapligt jag skämdes men så är det när man är med fia så det är tur att jag inte är så känslig. tog lite kort på dom så ni får snart se hur det såg ut. haha. sen kom gamme (roffe) och hämta oss i stan sen skjudsa han hem mig. så nu sitter jag här och gör inte mkt. flundrar på och gå ner och kolla tv elr nått. hmm, imorrn blir det kanske stugan med josse osv. ska plocka svamp ;) haha.. skulle på krogem med jennie och karin igentligen om vi inte skulle till stugan men det blev så att jennie skulle jobba så blir inget.
kommer bilder från dagen sen när fia skickar dom, för hon är ju sååååååå seg!


xoxo

Tisdag...11/8

2009-08-11, 10:53:44 / Kategori: Allmänt
Blav att jag åkte till sötnosen i söndags istället för ja allt gick ju inte som man ville. så sov över där sen låg jag och kollade på tv medans han jobba osv. sen kom han hem runt 4 och då låg vi på soffan en stund innan vi åkte till hans match. Satt och kolla ett tag sen palla jag inte när det typ va en kvart kvar för höll på och dö för det va så jävla kallt! så satt mig i bilen och snacka lite med fia i tele sen kom han och vi for och hämta mina saker. när vi va klara med det skjudsa han mig till sura där jag dryga med fia och några innan vi gick hem till fia :)

Sov hos fia inatt och elita kom upp typ 4 inatt och börja gapa om att hon ville ha memling. skapligt sur man blev då när man ville sova men som sagt är hon bara en unge som är lite dryg men ändå är hon sötast i världen ;P haha..
men hon och fia gick och la sig inne vid camilla för jag hade snott fias täcke och kudde, hihi.
Så nu när vi är vakna allesammans så är vi snart klara för att åka in till stan. vet inte riktigt vad fia ska handla men det är sööft att göra nått ändå :)
kanske blir bjuden på sushi av fia men vi får se om hon har nå pengar kvar sa hon igår :) mums.. hihi det är så gott med "rå fisk" som alla säger.


xoxo


Söndag...9/8

2009-08-09, 15:34:52 / Kategori: Allmänt
Vart som sagt en riktigt rolig kväll igår!
efter at vi badat så åkte jag ju hem till fia för att jennie och dom va på förfest hemma hos bella så lånade lite kläder av fia sen for jag hem till bella och umgicks lite innan vi åkte vidare vi 22 tiden ungefär.
dansade och hade sjukt kul med alla sötnosar.
sov hos jennie inatt så kom hem för en liten stund sen. ska hoppa in i duschen snart om inte mamma ska färga mitt hår idag för då får hon slänga i färgen först. sen efter det blir det valla chilla lite på soffa innan jag hör av mig till jennie för hon ska komma hit och mysa lite med mig senare, då vi ska fixa lite mat och kanske kolla film mm :)
sen kommer det troligen hit en till jättesöt person :D finbesök som jennie sa. haha
mys kommer det iallafall bli ikväll.

nu ska jag kila och kolla med mamma sen duschen
kyss och smek



jadu

2009-08-08, 19:43:32 / Kategori: Allmänt
vissa människor kommer jag ALDRIG att förstå mig på!
men ja nu vet jag ju iallafall vart den personen står så skiter i det nu. vänskapen som vi snacka om att det kanske skulle bli är bara glömma för den vänskapen vill jag inte längre ha..

Lördag...8/8

2009-08-08, 19:40:46 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade jag efter att ha sovit hos nisse. vaknade dock av att han förde en massa liv för han sprang i tvättstuga. Sen for han och köpte donken till mig som frukost osv. Nnär jag käka klart packa han lite grejor förhan skulle åka till stockholm och träffa en tjej vilket jag inte kommer ihåg namnet på nu. men vi for till hans garage och hämtade hans hoj sen skjudsa han mig till sura för jag skulle leka med fia.
va inte hos henne så länge innan vi for till sanda och bada med danne och 2 till :)
nu ska jag hem till bella för det blir utgång ikväll med me tjejorna. hoppas på en lyckad kväll idag med! :D



haha och jag ser ju inte skapligt borta ut fast men lyckades vara nykter den kvällen ;)

kyss och smek

fortsättning fredag

2009-08-07, 14:55:46 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag hemma igen efter att jag har varit i arboga. va inte så mkt och titta på precis men ja, umgås med mamma och jonas kan vara kul det man, sen fick jag ju övninsköra ditt och hem så ;P hiihi. gick galant som alltid om man bortser från vissa saker ;) haha..
nu väntar jag bara på att min syster yster ska bli klar så vi kan åka till farmor och käka pizza för jag håller på och svälter ihjäl!
sen som vanligt är ju fia superseg på att höra av sig så får se när hon är hemma mm och om vi kommer att göra nått idag. vill som sagt och kolla lite på fotboll för det är ju en ganska söt  person som spelar så kanske inte kollar så mkt fotboll ändå men kan ju låsas iallfall ;)
men är som sagt svårt och ta sig så blir nog inget av det :( tyvärr, men men.
så får nog se vad som händer ikväll, imorrn sblir det troligen krogen med jennie och tjejerna.

fortsättningen blev att jag och fia drog på förfest hemma hos jonte men jennie och karin, sen tog vi taxi till sjökrogen där kvällen blev kanon!! förutom vissa detaljer men dom kan vi ta och skippa. hade en sjukt rolig kväll med alla söta människor :)!
sen kan jag ju lägga till att jag fick sms av en sjukt gullig person som jag blev superglad över att få :D

fuck you, puss och kram
xoxo

Fredag...7/8

2009-08-07, 09:54:40 / Kategori: Allmänt
Gick upp kl 6 imorse för att jag och jenie skulle ut till stallet och rida. när vi kom ut runt 7 så böt vi om sen fixa vi lite med hästarna osv.
Skrittade ett varv i skogen iannan vi började rida på fältet där vi skritta, trava och galoppera. jag hoppade lite på malwa oxå för första gången och det gick finemang, jag satt ju kvar ;) haha.. men hon va jätteduktig.
nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och käka lite, sen far jga, mamma och jonas till arboga på nått däa, kommer hem igen lite innan 3 och då är det bara fixa lite sen blir det att bra hem till farmor och käka pizza med farmor, pappa och amanda för imorrn drar pappa till kanada i 3 månader innan dom kommer hit en längre tid.

har bränt mig lite i ansiktet på sidorna efeter all sol igår :P känns när jag kliar mig i ansiktet..
men ska hoppa in i duschen nu.



fuck you, puss och kram
xoxo

fortsättning torsdag

2009-08-06, 22:53:39 / Kategori: Allmänt
Jag och josse åkte till lisjö och sola och bada, efter typ 20 min kom johanna oxå så vi låg där och prata plus garva i typ 4 timmar. va riktigt trevligt mm. fia och hennes familj kom förbi där en sväng och bada med elite och tess mm. Vi hade som sagt skjuds hem men orkade inte vänta till kl 8 för att komma hem då vi redan var rastlösa efter 4-5 timmar av sol. hihi
så börja leta mottagning till mobilerna för det finns ju inte speciellt mkt sånt vid lisjö, men till slut hitta vi och jag ringde pappa men han kunde inte komma fören efter 45 min och då kom en stor suck från alla men vi hade inte så mkt val än att vänta så vi började vandra hemåt, men som tur var kom fia och hennas pappa med familj och körde förbi oss så vi fick skjuds hem tidigare :) josse och johanna trängdes i baksätet med stor fia och elita medans jag låg i bagarsutrymme(elr hur det stavas) och blev döv av musiken dom spela för att elita skulle hålla sig vaken ;)
när vi kom hem följde jag med josse upp till henne och johanna gick hem. så vi kollade lite på tv och käka macka..
vid 22 tiden cyklade jag hem för att hämta lite kläder och skit för ska sova hos jennie inatt. ska till stallet 07 imorrnbitti med jennie. efter det blir det nog arboga med mamma och jonas.
kommer med info om morgondagen sen när jag har varit med om den så att säga ;) hihi

xoxo

Torsdag...6/8

2009-08-06, 11:58:38 / Kategori: Allmänt
Idag vakna jag halv 11 typ och då gick jga ner och käka frulle och sen slängde jag iväg ett sms till josse.
jag och josse ska dra och bada men vart vet jag inte för hon är så seg på att svara på sms.. måväll.
kommer snart fram till vart vi ska bada :) för jag vill åka till sanda så ska bara fixa skjuds och hämtning. hihi
som sagt kommer det nog mer om dagen ikväll om jag orkar vilket jag troligen kommer.



fuck you, puss och kram
xoxo

mmh

2009-08-06, 00:29:06 / Kategori: Allmänt
nu är min andra sony eriksson tele stendöd! går inte att starta skiten så får gå runt men en nokia 3310 tils vi hittar en annan jag kan ha. sen om jag har nokian så har inte syrran nån mobil, suck va jobbigt..
så kanske bara går att få tag på mig genom mitt 3 nummer nån dag framöver men hojtar till då. än så länge har jag båda.

fortsättning onsdag

2009-08-05, 23:10:15 / Kategori: Allmänt
som sagt fick jag ut fia ;) hihi..
jag,elita och fia cyklade till surastallet och kollade på hästarna, sen när vi var klara där cyklade vi runt lite sen hem. när vi kom hem ville elita ha memling (velling) och sen somna hon ganska snart efter det och då visste inte jag och fia vad vi skulle hitta på så först snacka vi en massa skit sen drog hon ner på sura och jag cyklade hem till hallsta :)
jag är bara för duktig asså ! haha
när jag kom hem gjorde jag lite sallad och sen snacka jag lite med cicci i tele, för det finns ju vissa personer som aldrig sluta förvåna mig! han ska vara sååå vuxen, men beter han sig som det? hahahahah nej, skulle inte tro det du. (fam. vet vem jag menar)
men men orka att äns lägga ner energi.. 
dog nyss i duschen och nu sitter jag här och skriver som vanligt..
får se om jag gör nått vettigt inatt som typ sover elr om jag sitter uppe ett bra tag här elr vid tv. återstår och se.
men men

xoxo

Onsdag...5/8

2009-08-05, 17:09:32 / Kategori: Allmänt
Idag har det inte hänt så mkt, vaknade imorrse av att en katt låg vid mina fötter och av att cicci gick ner och börja spela michel jackson för fullt. blääääää vad jag hatar den där michel! men men, kom fia och elita ditt för fia skulle ringa och kolla med lägenhet. men somvanligt är dom helt störda på soc så dom fattar ju inte ett skit! men hon skulle ringa igen imorrn så få se om fårskallarna fattar nått då.
Blev inte så mycket gjort hemma hos cicci så vi for hem till mig för att hämta lite skit som jag och fia skulle pyssla med tills cicci och camilla fyller år. När vi kom hem satte vi igång och pyssla men det va ju ingten hit när elita va med och skulle "hjälpa", för allt låg i en ända röra ;P men så är det när små barn ska hjälpa till med vissa saker.
 sen kom camilla hem så vi fick sluta pyssla och gjorde mat istället. mums med mat! :D hihi.
Sen har vi pyssla om varandras fötter och haft det bra, och nu sitter jag här. mina händer och fötter luktar pepparmint ;) luktar sååååå gott så.
flundrar på om jag ska cykla hem sen elr om jag ska vara slö och ringa mamma. får se vade det blir, för det är ett senare bekymmer.
Försöker just nu få med fia ut för att hitta på nått, för det är ju skapligt inte kul att sitta hemma en hel dag när det är sol ute :( men hon är ju så trög och ba nej asså.. SUCK! men men snart vinner jag och får som jag vill, som vanligt ;) hihi.



och dom här två är mina små bebisar! <3

xoxo

jippi

2009-08-04, 22:01:37 / Kategori: Allmänt
roligare än så här får man nog leta efter att ha!
suck va jag har kul, NOT!
fia nattar elita nu så får se vad vi hittar på efter det, blir velle att kolla tv elr nått i den stilen om vi inte kommer på nått annat.

fortsättning tisdag

2009-08-04, 20:56:12 / Kategori: Allmänt
sitter just nu hemma hos fia och tråkar. Cykla från hallsta till sura för att jag hade skit tråkigt och varken mamma elr pappa hade lust att skjudsa mig så blev cykeln hit. har inte gjort så mkt mer än att snacka lite skit osv med fia.
hungrig är jag oxå men det går ju att lösa med lite mat :D
blir nog att sova kvar för pallar inte cykla hem idag osv..




xoxo

Tisdag...4/8

2009-08-04, 16:56:14 / Kategori: Allmänt
Idag va det bara att stiga upp ur sängen för skulle med mamma in till stan och hämta amanda hos jens. Sen när vi gjort det åkte vi till blick för att lämna in amandas söndertrampade glasögon.
hälsade oxå på maria och emilia en snabbis innan vi får hem.
efter det har det inte hänt så mkt, har käka, kolla tv och nu sitter jag här. suck vilken tråkig dag!
funderar på att åka till fia men frågan är hur jag ska komma hem :P
det får vi la se..

xoxo

haha

2009-08-04, 00:28:05 / Kategori: Allmänt
och som vanligt är ja såå snygg på vimmelbilder ;)


något jag vet

2009-08-03, 23:58:12 / Kategori: Allmänt
något jag vet är att det finns vissa saker som jag saknar.
jag saknar värmen från en annan människa, nån att luta sig mot när allt känns jobbigt, att ha någon nära som man vet älskar än, säga orden jag älskar dej till en annan varelse på denna jord som man vet känner detsamma.
jag saknar det verkligen!

känslan av att ligga brevid någon,
 viska i presonens öra,
 jag älskar dej,
 sen dra in den mysiga lukten av det personen som man just sagt dom orden till,
känna att man får en kram,
en kyss på halsen,
sen att man får dom orden tillbaka.



jag vill!

2009-08-03, 19:36:02 / Kategori: Allmänt
     

             


jag vill ha plus en massa mer  vill jag ha!
den tröjan jag igentligen ville ha fanns inte kvar och då blir jag jätteledsen :'(

fortsättning på måndag

2009-08-03, 18:37:32 / Kategori: Allmänt

blev som sagt tv och sen somna jag som en liten gris. vid 12 när mamma kom ner vaknade den lilla grisen till och gick upp. fixa mig lite att käka sen satte jag mig vid tv:en igen. myste lite med mig själv i soffan innan jag plocka ur diskamakinen och börja klyva ved ute. sen när jag va typ klar kom mamma och sa att vi skulle åka och bada som jag hade gett som förslag lite tidigare.

Gick in och böt om sen åkte vi och hämta lina sen bar det av till sanda :D

När vi va framme sola vi lite sen doppa jag och lina oss, men varmt va det ju inte! sen blev det att lösa lite korsord, jag och lina skulle lösa barnkorsordet, men va bra det gick. hihi.

nu är jag hemma iallafall och hoppas på mat snart, blir nog sanda imorrn med me mamma och lina om det blir fint väde vilket det ska bli så får hoppas att det är varmare i vattnet oxå :)
nu ska jag nog gå ner och kolla hur det går för mamma och maten.
Och senare ikväll blir det PRISON BREAK fast jag redan vet hur det slutar dock men vill se ändå ;P

xoxo


Måndag...3/8

2009-08-03, 08:56:05 / Kategori: Allmänt
somna på soffan kl 7 igår sen låg jag där och sov till typ halv 11 då jag gick och la mig i min säng. Sen nu på morgonen så ringde farmor och väckte mig för glömt och ställa klockan hade jag gjort. skulle ju ut till stallet och släppa ut hästarna så va bara och skynda sig ur sängen och klä på sig sen ut för där stod farmor och vänta på mig.
Kom till stallet, gav hästarna mat sen gick jag och kolla badkaren så dom hade vatten, efter det släppte jag ut dom, mocka sen hem :) när jag kom hem va det bara slänga i sig frukost för till tandläkaren skulle jag oxå, hade 30 min på mig att fixa allt innan det va dags att dra igen.
så nu är allt avklarat, tänkta hoppa i säng igen men får se. annas lägger jag mig där nere och kolla på tv och somnar där gissar jag på.
Hoppas att det händer nå kul idag :)

xoxo

mums :D

2009-08-02, 18:00:11 / Kategori: Allmänt
gott det ska bli med pizza!
inbakad capricciosa kommer ju inte sitta helt fel

så söt så

2009-08-02, 17:16:37 / Kategori: Allmänt



min kompis arne ;) haha
sockertoppen som har rita mästerverket på min mage..

jope

2009-08-02, 16:40:09 / Kategori: Allmänt
flundrar på om jag ska hitta på nått elr om jag bara ska sitta hemma..
hmm, hoppar velle in i duschen snart för så mkt mer finns det inte att göra, dagen kommer nog inte bli så mkt roligare än det här.. suck

bilder från igår

2009-08-02, 15:49:33 / Kategori: Allmänt
                 

jo det är vi i ett nötskal

xoxo

hu

2009-08-02, 15:35:45 / Kategori: Allmänt
jag ar ett skrapsår på armbågen och en bula i huvet, hur? hmm.

Söndag...2/8

2009-08-02, 14:11:56 / Kategori: Allmänt
Som sagt blev det lite mkt som vanligt typ igår, så lekte leken alla jaga tilda.
men men, kul hade jag iallafall av det jag minns av  kvällen, skulle gå hem till hallsta men kom bara till värmeverket sen skulle jag vända för då ringde fia. Tappa mobilen men hitta den som sjukt tur är på en gräsmatta idag. tur får man ha ibland och min dag blev räddad när jag hitta mobilen. trodde ju aldrig att den skulle ligga kvar om man säger så.
men men..
Nu är vi hemma iallafall och jag mår ju inte så speciellt bra, är ju så att mitt huve är som tuggummi och min kropp är som en död sill elr nått, seg så det bara skriker om det, så får la se vad som händer idag, blir velle att bara dega.
jag är jätte hungrig men kan inte äta, mår illa. hoppas det går över snart för är skithungig just nu.

xoxo

xoxo

2009-08-01, 19:20:58 / Kategori: Allmänt
så söt så är du

hahaha

2009-08-01, 19:18:59 / Kategori: Allmänt

Vi alla i familjen åkte till västerås och käka sushi efter att mamma och jonas kommit fram till att dom inte orkade laga nån mat. Garva så sjukt jävla mkt har jag dock inte gjort på länge asså! Hade så sjukt kul.. ni skulle varit med asså, gick inte att hålla sig för garva!
När vi kom hem från stan drog jag hem till farmor för hon skulle köra mig till stallet så jag kunde ta in hästarna, men iannan det for vi ut till kajsa och kolla in det nya fölet som thuja har fått :D
och så fick jag veta att mimmi snart kommer hem :'D vart as glad ju.. så kanske ska åka med kajsa till mimmi näst nästa helg. hihi..
Men sen när jag kliver in hemma efter att jag släppt in hästarna osv så ser jag ett monster på övervåningen, då sitter fia och sminkar sig och sen har hon RAKA BORT ÖGONBRYNA DEN DUMMA JÄVLA IDIOTEN!! suck, synd bara att hon inte fattar bättre än att det är så sjkut jävla fult! usch!
ååååååååh fiiiiiiiiiiiaaaaaa!....

men blir nog krogen för oss ikväll, ska börja fixa mig nu så hörs



xoxo

whioo

2009-08-01, 14:45:08 / Kategori: Allmänt
JAG HAR KÖRT EN MUSTANG :D
är as stolt att jag har kört en mustang, och speciellt jonas. Fick ju knappt köra audin (elr hur det stavas) så blev ganska förvånad när han stanna och sa, så nu ska du köra. hihi. va skitkul! lite läskig och styra men det va kul ändå. va nästan för lätt att styra därför va det läskigt, 2 varv med ratten är ett varv i en vanlig personbil.

Men jag är skapligt överraskad att han våga låta mig köra den för den är ju inte så billig precis ;P




haha som sagt stolt för det är inte varje dag jag får köra den här ;)

xoxo

Lördag...1/8

2009-08-01, 09:08:09 / Kategori: Allmänt
Nu kom man hem, tidigt osv, vet inte om jag ska gå och sova lite till elr om jag ska skita i det. är trött men ja, hmm.  Kom fram ditt jag skulle igår efter mkt om och men, irra runt  gjorde jag och pappa iallafall som två vilsna höns först men sen kom vi rätt som tur är. garva fick jag oxå göra så hade typ ont i magen när vi kom fram. Alltid pappa och hans kommentarer och då kan man inte så mkt mer än att garva sönder.. hihi.
Mysig kväll hade jag iallafall, kolla på film, käka chips och choklad mm :D mums! och allt blev ju mkt bättre oxå när det va en gullig och mysig kille med som man inge annat ville än att bara mysa med. hihi..
kom i säng runt 2 kanske och då blev det att prata lite för pigg som vanligt blev jag när jag la mig i sängen.
pysigt va det oxå, så håller tummarna för flera gånger :)

Dagens händelser utöver det blir vella att göra nått, typ äta frulle, sen ska jag åka lite mustang med jonas, mamma och sen kanske fredrik. ska bli kul! Fredrik kom ju hem igår efter att varit borta och fiska så lite tråkigt har det varit hemma för man har inte haft nån att dryga med, men nu har jag det igen :D wihoo.. 



haha den bilden kan jag bjuda på ;)

xoxo