home sweet home

2010-03-31, 22:20:00 / Kategori: Allmänt
Inatt sov jennie över hos mig, så vi käka tårta för pappa fyllde år, sen spela vi lite wii innan vi somna.
Sen idag har jag varit på praktiken, va ju inte det roligaste en det får la duga.
sen när jag kom hem drog jag hem till mamma och betala mobilräkningen, och sen hade jag fått ett brev om att körkortet hade kommit så åkte och hämta det, sen efter det var upplockat åkte jag och hämta fia vid station sen gled vi till ramnäs och hälsa på :) fick träffa sur elita oxå ;); men hon är lika söt som alltid ändå, haha.

men nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen när pappa är klar, sen blir det att slå ner huvet på kudden för idag, är inte LITE trött inte, nej nej.

puss&kram

sleeeep!

2010-03-29, 23:15:09 / Kategori: Allmänt
Har varit en underbar helg, orkar inte dra den men kan ta i stora drag.

Ifredags så blev det körkort för min del, sen när jag om hem så åkte jag ch hälsa på mormor och morfar först i sura, sen cicci innan jag åkte hem. när jag kom hem drog vi till max i stan jag, amanda och jennie för att käka, sen körde vi hem syrran, jag fixa mig lite snabbt innan vi åkte till jennie så hon fick fixa sig lite innan vi skulle tillbaka till stan och fira matte och kicke.
när vi va klara där drog vi förbi josse i klockartorpet och sa hej innan vi åkte ner för att hämta grabbarna för dom ville hem till hallsta. men när jag skulle hämta dom fick jag med mig carro och rebeca istället så körde hem alla till hallsta innan jag vände och åkte tillbaka för att hämta dennis, ante, jhonny och mirre. så körde hem ante och mirre först för ante va tvungen att leta mobil som han slarva bort. sen när dom hoppa av körde jag upp dennis tll sig innan jag och jhonny åkte hem till han och kika film och sussa sött :)

Sen på lördagen blev det att åka hem med bilen till mamma och då fick jag en översakning, en bil :D
va så otaggad för trippen till sala som stod på schemat senare men det va bara sova lite vid tv sen va man igång igen.
vid halv 6 typ elr va klockan va åkte jag hem till jennie för att börja festa lite innan vi fick skjuds till stan och tog bussen därifrån till sala. När vi kom fram så mötte vi Sanna vid liljas och köka innan vi drog hem till tony och förfesta innan statt. Kul som fan va det!
när vi kom till statt blev det prat och dans innan jhonny kom och hämta oss vid 2 :) slockna i bilen hem, sen när vi va hemma gick vi upp till jhonny och sov :) mysigt! förutom att jag somna men det är alltid mys, hihi. men sumeringen av lördag va med andra ord TOPPEN!



men men sen i söndags va det bara bakis time! snacka huvevärk!

blev kanske inte så jätte kortfattat som jag tänkt mej men :P hihi.

idag va det skola, inte speciellt kul.
imorrn blir det skola, sen dra och träna med bästa Jennie :D



men nu ska jag hoppa i säng och kolla på en serie, natti natti

puss&kram

:D :D :D :D

2010-03-27, 15:07:53 / Kategori: Allmänt
JAG HAR KÖRKORT & BIL!

I'm sooooooooooooooooooooooooooo happppy!

men men nu ska jag in i duschen och sen ska jag fixa mig lite innan jag drar till jennie. sen bär det av till sala ikväll och då blir det party och fira :D



puss&kram

sleep time!

2010-03-24, 22:11:18 / Kategori: Allmänt
idag har det varit en jobbig dag! fast jävligt kul med på slutet.
först blev det att ta sig upp tidigt för att komma iväg till praktiken, bussen gick kl 6. sen när jag va där satt jag och svarva nå jävla skit, tog 1 och en halv timme för en bit jävel! gjorde 4 så har bara 7 st kvar...
så blir att sitta och glo på svarven imorrn med, inte kul!
men sen när jag väl sluta blev det att vänta på bussen i 20 min i kylan, sen byta i kolbäck för att komma till hallsta. när jag va framme blev det att rulla in på körskolan direkt och plugga lite innan pappa kom och hämta mig. vi körde upp amanda och robbin till mamma, så jag kila in snabbt och käka medan pappa for och tanka bilen.
Fredrik fyller ju även år idag, GRATTIS :D så blev lite kladdkaka oxå på maten innan vi drog till stan och övningskörde. gick ganska bra förutom att jag och pappa va lika trötta och grava typ hela tiden åt nått värdelöst som några skyltar och ett trist skämt typ :P en oseriös körning sluta i att vi åkte hem för att sova. så här sitter jag och ska hoppa i säng när jag skrivit klart det här.

imorrn blir det praktik igen, sen körskolan och sist men inte minst köra lite till för på fredag är det dags. börjar bli LITE nervös!
men det kan antingen gå bra, elr dåligt. det märker vi, så bara förbereda sig på båda. klarar jag det blir det at fira och klara jag det inte ska jag sitta hemma och deppa med cola och godis! med andra ord tröstäta.

men men nu måste jag sova om jag äns ska ha en chans att komma upp imorrn.
puss&kram

drive

2010-03-23, 16:17:44 / Kategori: Allmänt
nu ska man ner till körskolan och plugga, sen blir det att ut och köra med pappa en sväng innan det blir hem, käka och sova! är så SJUKT trött..
men annars har det bara varit skola skola, skola, körskola, köra, massa met och sömn som har gjort dagen och kommer göra resten av dagen.
nu vill jag ha skolan avklarad, körkortet i handen, och studenten imorrn! orkar inte vänta längre!
men men nu ska jag sluta deppa det är snart slut på det här :) kommer gå med ett swich.
sen är det kanske jobb en månad innan det blir att dryga i lumpen, bli lerig, frysa, skratta mm.

men ska kila ner nu och få nått gjort innan jennie kommer ner och stör mig lite :) hihi.

puss&kram

joppido

2010-03-23, 14:56:26 / Kategori: Allmänt
nu har jag beställt studentklänningen :D
så nu har jag skor, klänning och mössa! nu kommer längtan med stora steg.


London!

2010-03-21, 15:31:14 / Kategori: Allmänt

Nu är man hemma från London men det ända man vill är att åka tillbaka! trivdes asbra där.

I onsdags blev det att knalla upp tidigt för att ta sig till bussen som skulle köra oss till skavsta där flyget skulle gå från. när vi kom fram blev det att vänta ett tag innan men fick gå på flyget men det gjorde inget för allt man ville var bara att komma iväg till nått nytt fast man va ju lite nervös dock :P
sen när flyget väl lyft blev det att luta huvet mot väggen och sova under resan, för trött va man.
men när vi kom frm blev det att åka tunnelbana till hotelet för att dumpa väskorna, sen bar det av till Madame Tussauds en sväng, efter det åkte vi runt och kolla lite på staden innan vi åkte tillbaka till hotellet och umgicks.
andra dagen åkte vi oxå runt till en massa olika ställen och kollade :)
va en jätte bra upplevelse att få se London, det va en av mina drömmar att åka ditt och nu är den uppfylld :D
I'm sooooooooo happy!

kommer lite bilder senare, har inte riktigt tid att lägga upp dom nu, ska iväg hem till jennie osv :)
men ni kan får lite bilder på vad jag köpte.







Lite av det jag köpte :)
sen blev det en del Vanilla Latte (Y) så sjukt goda!



puss&kram


sooooon!

2010-03-15, 21:32:49 / Kategori: Allmänt
som sagt har jag varit lite dåligt på att uppdatera min blogg på sista tiden, men jag har inte riktigt tid att sitta här och skriva.

men ska velle dra en kortfattat resume om dagen. gick upp halv 9 och chilla runt lite hemma innna jag skulle gå till bussen men som vanligt missa jag den så det va bara att börja knalla ner till skolan från lustikulla, och piss halt va det oxå så tog ju dubbelt så lång jävla tid än vad det brukar, suck!
sen när jag om fram satt vi bara och babbla om nationella proven osv. när lektionen va slut gick jag ner och kolla om grabbarna va nere vid svetsan och jobba med projektarbetet vilket dom va så va där nere och hjälpte till.
efter skolan knalla jag hem till farmor och käka innan jag körde in till stan med pappa och växla lite pengar till pund och efter det åkte vi till sura och hämtade min kusin som red :)
nu är jag iallafall hemma och ska snart hoppa i säng, är så jävla trött!

och en sak till, JAG ÅKET TILL LONDON PÅ ONSDAG MORGON!
skoja inte om att det ska bli spännande!

men men
puss&kram

goooooooood night

2010-03-08, 23:35:56 / Kategori: Allmänt
orkra inte skriva nå så säger bara god natt

puss&kram

I say no!

2010-03-07, 20:52:21 / Kategori: Allmänt
ja helger blir inte alltid som planerade vilket kan vara bra.
fredags blev inte som planerad, lördag blev inte det och idag.. kanske. men iallafall så skulle jag träffa jennie i fredags men kom lite imellan så kila hem till ante och kolla på när han och hans bror lira bordshockey,sen när jag skulle kila hem kom jag inte längre ner än till jhonnys dörr, så vi kila in och kolla på film osv innan vi somna skapligt sent. sen på lördagen så gick jag upp ganska tidigt och drog ut med pappa och körde. sen senare blev det att gå hem till en ledsen jennie och bara vara. senare på kvällen/natten skulle jag hem till ante men blev dock inte så. jag kila hem och kolla tv innan ag slockna.
sen imorse så vakna jag först vid 11 så snacka lite med jennie i tele innan jag somna om igen ch gick upp kvart över 1 för att dra ut med mamma och köra.
när jag kom hem blev det att käka lite, sen ska jag hoppa in i duschen snart och käka lite till. känner mig depp, men vet ej vf så då äter vi lite, det låter bra tycker jag. haha tröst äta funkar alltid fast bara till en viss gräns.

imorrn blir det först skolan, sen körskolan och plugga, efter det blir det antingen att köra med pappa elr träna. vi får se, annars blir det att köra på tisdag. men men ska kolla lite p tv nu innan duschen

puss&kram

yey

2010-03-05, 19:19:35 / Kategori: Allmänt
sitter hemma och flundrar på hur min kväll kommer att sluta.
idag har jag iallafall kommit så långt att jag har städa mitt rum, varit ute och övningskört och nu sitter jag här som sagt och ser vad kvällen för med sig för kul/tråkigt.
skulle träffa jennie men det blir nog lite senare, kanske. beror på problemen och hur dom löser sig om an säger så, men jag hoppas att det löser sig bra vilket av det som det nu blir :)
det här va oxå tråkigt så orkar inte skriva nå mer.


puss&kram

come on

2010-03-02, 19:58:12 / Kategori: Allmänt
nu är min dag snart helt fullt klar. har varit på körskolan, har träna och har käka. ska snart hoppa in i duschen sen slänga mig framför tv med en öl och bara njuta av livet (Y)
imorrn blir det ner till körskolan igen, sen ta bussen till kolbäck för att möta jennie, sen ta bussen hem igen för att kila hem till mig och plugga lite till körkortsteori. fast först blir det att ladda med lite cola och godis innan vi pluggar.

aya nu väntar duschen (Y)
puss&kram

hmm

2010-03-02, 14:21:27 / Kategori: Allmänt
lite uppdatering här kanske, har inte skrivit på ett tag.

i fredags drog jag, jennie och lelle till pluto osv, träffa maria där osv, kan ju tala om att det va ganska mkt folk..
sen när kvällen rullat iväg så gick vi till donken innan vi hoppa på nattbussen hem.
när vi kom till hallsta kom ante och dennis för att möta mig vid bussen, sen kila vi hem till jhonny och satt där.
senare när mire kilat upp till sig hoppa jag in i duschen osv, sen så slockna jag ganska fort efter det.
sen i lördags vakna vi kanse runt 6 och då blev det att glida till maistro och köpa pizza, sen hem och kika på film, kolla typ på 4 filmer :P en va super kass så orka inte äns lägga nanet på minnet.
sen när vi kolla klart på dom va kl kanske 4 på natten så jag och jhonny kila ner till han och kolla på en till film som gick på tv, den va inte lite ofräch inte! haha.
men men sen vakna vi kanske runt halv 1 för jhonny skulle iväg med ante till örebro osv, men vi ganska sega på att komma upp så dom kom inte iväg fören 3 typ fast dom skulle åkt vid typ 1 :P
så dom körde hem mig innan sen drog dom iväg.
när jag kom hem så gjorde jag inte så mkt, kolla på sol stollarna, käka godis och drack en jävla massa dricka innna jag hoppa i säng och dog.
och igår så vakna jag ganska tidigt så la mig och plugga teori till körkortet innan jag kila ner till körskolan och plugga mer :P
när jag va klar där kila jag hem och hämta kläder för att sedan dra och träna.
iadg blir det samma sak, först ner till körskolan som jag ska dra nu och sen hem och hämta kläder innan jag dra och tränar med jennie :D

men men måsta kila.
puss&kram