hej hopp gummi snopp

2010-11-28, 08:29:41 / Kategori: Allmänt
Sitter i lökrummet och "väntar" på att få gå in i LC och loda i 2 timmar.. Blir nog att äta lite glass där inne elr så sparar jag den till min nästa rast :P får se vad det blir, haha. Sista dagen i vakten idag, så blir att packa lite skit osv när man sluta. Bågen för gänget imorrn, själv ska man först till läkaren sen snacka med kapten, får se vad vi kommer fram till. Nyqvist och Boström kollar på nån helmysko film på tv:en.. och då menar jag helmysko! Inte ett rätt i den tror jag, den som gjorde den måste ha varit påtänd, efterbliven, full, och allmänt ja..
Saknar johan ganska mkt nu.. Men får se han snart :D hihi
xoxo

är man här igen..

2010-11-26, 20:06:44 / Kategori: Allmänt
Sitter i Enköping över helgen för ska sitta i vakten, det är inte kul kan jag ju tala om! vill vara hemma hos Johan..
jaja så kan det vara ibland. Hoppas han har det kul ikväll iallafall :) hihi.
Ska man sitta här hela helgen iallafall sen på måndag så blir det till att prata med kapten om allt. Har snacka med ett befäl om att hopppa av men vi får se hur det blir, vill bara inte / kan inte vara med på baskern så det är en lättnad! men får se hur det blir längre fram, ska börja söka jobb iallafall och gå till arbetsförmedlingen så får vi se hur allt blir. Men ska inte ropa hurra fören allt är bestämt och klart. Tror kapten kommer sucka ganska bra när jag visar lappen från uppsala och så får vi se vad han säger.
men nu ska jag glo runt på intenet sen hoppa i säng :)
oxox

happy!

2010-11-23, 09:50:36 / Kategori: Allmänt
idag är jag på otroligt bra humör, av vilken anledning vet jag inte, kan vara att jag ska ta mig till johan senare idag :D hihi.
Så min dag ser ut så här, tvätta, vika tvätt, ut och springa, städa mitt rum, gå till arbetsförmedlingen, kolla lite efter jobb, fixa med cv, hälsa på farmor och gå till hum. Det ska jag göra innan kl 4 så kanske får sätta lite fart, tidsobtemist (elr hur det nu stavas) som jag är kan det bli tajt om jag sitter här länge till :P haha. Sen halv 5 bär det av till västerås och sedan vidare till stockholm :D iiiiih.
Så blir nog att dunka musik och börja städa nu, hoppas att städfeen hjälper mig ;)

Och imorrn blir det tillbaka till Enköping över dagen och göra nå, vet inte riktigt vad men det märker jag velle antar jag :P





oxox

Puss

2010-11-22, 12:11:18 / Kategori: Allmänt

             saknar även johan så jag snart spricker!
 lite jobbigt faktist, har inte saknat en person på det viset på ett tag nu.
vet inte riktigt hur jag ska bete mig.
Men han är underbar!
Tycker verkligen om den här varelsen..
Vill ha han här nu och pussa och krama på!



jajamen

2010-11-22, 10:11:39 / Kategori: Allmänt

har man gjort det igen? det är frågan.. "lyckats" en gång till i livet med nått man helst vela slippa och bara fortsatt framåt?

blir nog att ta adjö till militärlivet på fredag, vill inge mer. känner att jag vill komma ut o livet och hitta det sista av mig själv och inte trampa på samma ställe. jag må vara säker på mig själv ibland men ibland försvinner allt och inget blir rätt istället. vill bo själv, tjäna mina egna pengar, skaffa hund och bil mm. finns mkt att göra nu, ska även plugga upp matte b så jag kan söka till högskolan.
men jag har sån beslutsångest! ska jag elr ska jag inte? vet inte vad jag ska göra.. nästan bestämt mig men finns fortfarande saker som gör at jag tvekar.. hatar det!

jaja nu orkar jag inte beklaga mig mer.. Pella ska göra mig sällskap idag medans bella är på jobbet, så blir nog att ta en långpromenad elr nått i den stilen :) lite sällskap skadar aldrig. sen blir det nog att umgås med bella gissar jag när hon kommer hem från jobbet. skulle igentligen söka jobb idag men hon fick jobba så tar det imorrn, det går lika bra. vaknade för en liten stund sen, sov oroligt sista timmen för min duntiga mamma har gjort det igen.. ringde och väckte mig kl 7 från jobbet bara för att fråga när jag skulle vara hos läkaren på torsdag.. och jag har riktigt svårt att somna om numera. men somna en timme 2 timmar men snurra som en idiot så kändes lönlöst att ligga kvar i sängen. ska möta bella snart iallafall och sno pelle som sagt :)
Johan va även här i helgen, vi umgicks med mina kompisar och hans, badade tunna osv. Bada tunna va riktigt mysigt! allt gick velle bra förutom vissa detaljer men dom utelämnar jag..








































här igen..

2010-11-15, 20:06:07 / Kategori: Allmänt
här sitter man igen och degar på ledR.. va och vaccinerade mig för en stund sen till resan som vi snart ska åka på hela familjen :) Gjorde lite ont kan jag ju tala om! jävla sprutor.. men då va det gjort och ska ta en till om en månad.
Annars har jag haft en TOPPEN helg :D! va ute och hade kul med jennie både fredag och lördag. sen på söndagen så va jag med emelie till the studio i västerås och sen åkte jag till stockholm :) blev senare än planerat men det gjorde inte så mkt. Va skapligt trött idag, gick upp 5 i 5 för att hinna med pendeln till stockholm c för att ta tåget till enköping. sen har vi fortsatt på väktarkursen och hade brandsak idag, sjukt kul :D men blir nog att hoppa i säng snart om jag ska orkar vara vaken imorrn.
oxox

tralalala

2010-11-13, 15:05:42 / Kategori: Allmänt
Igår va jag och jennie tösen ute på bmb och hade skitkul! Hade en riktigt rolig kväll. Men är något seg idag vill jag lova, huvet är inte riktigt vad det va igår innan ölen slank ner :P men bakfyllepizzan hjälper mot allt, den mättar och får en på bra humör ;) hahaha.
Får se om jag och jennie tar en tripp ut idag med elr om vi blir kvar hemma, det återstår att se senare. Nu väntar vi iallafall på att bella ska komma hit så blir det att ta det chill ett tag och inte göra ett skit.
Imorrn blir det nog att åka till stockholm till sötnosen johan! :D Har saknat den sötsaken.

ideerna om vad att skriva är ganska slut så skiter i att skriva nå mer.



xoxo