blää

2009-07-31, 15:06:14 / Kategori: Allmänt
Tråkigare än jag har nu kan man nog inte ha asså, och min pappa är ju inte bara skapligt seg, nej nej inte alls.. hmm, suck!
Förutom tristessen och segheten så är allt nog tipp topp må jag tro, flundrar på om jag ska slänga iväg ett sms elr om jag ska skita i det.
Jag slapp för fick ett strax efeer att jag flundra på det, och nu kom pappa
heipa

Fredag...31/7

2009-07-31, 11:56:10 / Kategori: Allmänt
Idag vakna jag typ först halv 8 fast gick inte upp då så somna om, sen vakna jag vid halv 11 istället så gick upp då och käka frulle och kolla lite på tv :)
Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram till kl 3, kanske ska klyva lite ved, sen duscha osv :) blir nog bra, annars skiter jag i och klyva ved idag och bara chillar tills jag känner för att hoppa in i duschen :) hihi.
Inatt kunde jag inte somna när jag gick och la mig så jag låg i sängen och ritade lite :) kom fram till en kanske tatuering jag vill ha, inge får fixa den lite bättre men har en bra grund för en bra tatuering :P som sagt får jag nog ta det lite lungt och tänka igenom efter det här annar blir det att jag bara kör sen kanske jag inte vill ha det om 10 år men jag är inte en sån som brukar bry mig så mkt men man vet ju aldrig, vet iallafall vad som kommer på mina arman om kanske ca 4 veckor om inte tidigare, inge skulle höra av sig nästa vecka nån gång och så skulle vi boka tid osv :) en till gratis tatu är inte helt fel ;) hihi..
Men nu kanske jag ska kolla lite efter text till det som jag ska skriva ;P flundrar på om jag ska ha det i lite mer skrivstil elr m jag ska ha det så att det ser mera handskrivet ut :P har inte riktigt bestämmt  ig så lite svårt :P hihi men får leta och se om jag hittar nå kul :)
Idag ska jag iallafall åka till e-tuna osv vid 3 :) hihi.. ska hem till en gullig person, som säger att yhan ska ge mig stryk ;) hahahah.. får la se hur det blir med den saken ;P 

men men ska typ gå och dö i duschen nu elr nått, hörs haha


jag vill bli en superman

2009-07-30, 22:45:30 / Kategori: Allmänt
vem är du jag är stor, jag ska bli en superman som min bror

       varje dag gör jag likadant jag ska bli en stjärna en vacker dag

Torsdag...30/7

2009-07-30, 16:38:21 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit på parkens zoo i e-tuna med fia, elita och kjella :D vi kul, och jag va som ett litet barn precis som elita ;) kul och titta på allt. hihi..

vi vaknade kl 9 bara för att fia var så seg och inte fatta att kl va det, hon skulle få liv i mig vid 8 igentligen men så blev det ju inte... så när jag väl kom upp va det bara att skynda arslet av sig för att hinna allt på 30 in. men jag hann iallafall :D sen kom va iväg typ 20 i 10 osv, men så klart hade jag glömt min mobil så det var bara att vända och som tur va hade vi inte kommit så långt :P när den va hämtad så kom vi iväg ditt vi skulle, men när vi kom till kvicksund va det så klart bro öppning så fick stå där ett tag innan vi kom vidare. sen somna jag för helt plötsligt va vi framme ;P hihi.. men piss dyrt va det att gå in men det får jag ta :P inte så ofta ma åker ditt som tur är. men men, gick runt och kolla på alla djur, antingen tyckte jag och elita att dom va fula elr söta :P som sagt är som ett litet barn, kul och kolla på allt förutom äckliga små ormar tex! USCH!!!!!  jaja, sen gick vi iallafall ner så att elita fick åka lite karusell mm. efter att vi varit där ett bra tag så åkte vi till hallsta och käka på lustikulla :D så sjukt gott :D! mums! sen följde jag med till sura igen och va där ett tag innan farmor kom och hämta mig för jag skulle till mina söta vänner hästarna :D har saknat dom jättemkt ju!

red malwa en snabbis på banan för det regna osv så palla inte vara ute så länge, men det gick jätte bra :D hon va så snäll så, som vanligt med andra ord ;)
Framor fixa i stallet medans jag red, hon är så gullig min farmor :) glad att jag har henne!

och som sagt kanske inte konstigt nog med så vill jag att det ska bli fredag :P hihi

på tal om en annan sak som inte har med det här att göra så åker pappas fru hem inatt, elr ja planet går 8 på morgonen :P tänkte följa med men när pappa sa att dom skulle åka halv 5 sket jag i det :P hihi. men for hem till pappa efter stallet och sa hej då till henne, och nästa gång hon kommer kommer hon vara stor som ett hus :D och då är det inte långt kvar tills mitt och amandas syskon kommer :D hoppas på en liten bror!
och som jag sa till pappa, är ungen ful är det bara adoptera bort men är den söt kan ni behålla ;) hahahah. svaret jag fick då va haha du är ju rolig du sen garva han för fullt ;P hihi.. så snäll jag är.


                                           

hihi

2009-07-29, 23:36:24 / Kategori: Allmänt
Fick lite bilder idag av fia sen i fredags :D

                 

Onsdag... 29/7

2009-07-29, 14:47:02 / Kategori: Allmänt
Idag har det inte hänt så mkt mer än att jah vaknade typ halv 12 och då blev det frulle med pappa och karen. sen snacka vi lite skit osv. Nu sitter jag hemma hos mamma och ska ner och klyva ved osv, innan fia och elita kommer :)
runt 4 ska vi hem till pappa för då ska jag fixa sushi :D och det ligger på toppen av min matlista så jag är sjukt glad att jag ska få det idag :D hihi..

kommer med mer sen av vad jag, elita och fia har gjort idag :P vill säga om det händer nå ;) hihi

Nu har vi gjort sushi och det satt jätte fint kan jag tala om ;) hihi.. imorrn blir det parkens zoo med fie, elita och kjella :D. sen blir det ut till hästarna när vi kommer därifrån :)



och så här kan man se ut i huvet om tilda har haft tråkigt på en osdag kväll ;) hahahahhaha



Tisdag...28/7

2009-07-29, 14:42:45 / Kategori: Allmänt
Idag så hände det velle inte så mkt mer än att jag följde med lelle och mattias till kvarn i några timmar innan vi for hem :P. sen när jag kom hem så gick jag, amanda, pappa och karen ner och käka på resturangen här i hallsta, nå asien mat typ ;P hihi.. sen tog jag syrrans moppe till sura för jag va tvungen att hämta mina kläder och ingen kunde skjudsa. stannade i sura en liten stund innan jag åkte hem för kl 8 skulle vi in till stan jag, pappa, amanda, karen och tina för vi skulle kolla på nya harry potter filmen på bio :D hihi.. den va riktigt bra som typ alla dom filmerna är vad jag tycker :P
sen blev det som sagt hem och sova som en liten gris typ direkt ;P va as trött..

måndag...27/7

2009-07-28, 00:24:58 / Kategori: Allmänt
Ja idag har det inte hänt ett skit om jag säger så, vakna vid halv 11 typ sen kolla jag på nå skit på daton innan jag somna om runt halv 1 och sov till halv 3. när jag vaknat så skulle vi igentligen gå och käka idag men blev ej så för skiten stängde kl 3.... suck. men ja, så blev typ att bara sitta hemma innan jag drog hem till mamma och kolla på prison break :D älskar det programmet!
nu sitter jag här och tråkar plus snackar med lite folk på msn :)
snart blir det att gå och krama kudden innan jag kramar tangentbordet.

hmm

2009-07-27, 03:19:28 / Kategori: Allmänt
jadu ibland kan man fundera på hur vissa tänker...

men en annan sak jag nu vet är att det finns ju vissa som är sjukt skapligt söta..hihi

Söndag...26/7

2009-07-26, 21:20:02 / Kategori: Allmänt
Idag har det inte hänt ett skit, har mest bara seta hemma, när är jag hos pappa men ska till mamma snart igen, va ju där under dagen och städa mitt rum mm :P annars kolla jag 4 filmer innan det så lite tråkig dag har jag haft :P
orkar inte skriva nå mer men ja...

jo, pappas gulliga fru är ju här på besök ett litet tag innan dom dara tillbaka till kanada i ca 3 månader innan dom flyttar hitt i ca 1 år :D hihi..
och en så sjukt kul sak till är att jag ska få ett litet syskon :D !




Lördag...25/7

2009-07-26, 21:18:34 / Kategori: Allmänt
Som sagt hade jag en rolig kväll, en sjukt rolig kväll igår..
men det jobbiga är att jag tappat min plånbok osv :( ... men men, så kan det vara när man inte är helt nykter som sagt.
vaknade hos mogge typ kl 12 sen låg jag i sängen till typ 4 :P sen va jag tvungen att gå upp för halv 6 skulle ja med bussen hem till hallsta :)
så när jag kom hem blev det att äta sen ligga och kolla tv hela kvällen, sen blev det datorn till typ halv 5 och då va det dags att sova tyckte jag dårå ;) haha.

Fredag...24/7

2009-07-26, 20:58:11 / Kategori: Allmänt

Blev krogen med fia idag :D. vaknade på morgonen av att elita ville snacka med mig, sen när jag dragit mig på soffan med tanke på att kl va halv 9 och den tiden är man inte van med än, kommer velle när skolan börjar igen men inte innan dess, när jag varit uppe ett tag så for jag och handla med camilla så vi kunde få frulle allesammans :p..
När handlandet va kalrt så va det dags att åka till hallsta med camilla och cicci för att hämta pengar, sen fixa med blommor till en begravning och sen en sväng förbi systemet.. När vi kom tillbaka till sura käka vi mat som fia gjort medans vi var i hallsta. sen blev det att slänga sig framför tv en liten stund innan det va dags att börja fixa sig. när vi duschat och valt kläder åkte vi hem till cicci för att slappa där ett tag innan vi for in till stan. Innan vi drog in till stan börja det trila in lite folk för joel skulle ha fest osv.
när vi kom in till stan drog vi först hem till jonte för att hämta jennies löshår, sen blev det att vi stanna ett tag innan vi drog vidare till sjökrogen.
SJUKT kul kväll blev det iallafall ;P haha. älskar dej fia ;) <3


Torsdag...23/7

2009-07-24, 12:54:33 / Kategori: Allmänt
Hade en sjukt kul kväll igår med alla muppar :D!
Först va jag som sagt ut med båten en sväng, sen när jag kom därifrån va det bara att börja fixa sig för ut med jennie skulle jag :D.. När vi va kalar övningskörde jag till stan där vi möte jonte och två grabbar till, sen gick vi hem till jonte och förfesta innan vi fick skjuds till krogen. När vi väl kom ditt så va det ganska dött men det rulla in mer folk under kvällen.
Sen så skulle jag och mogge gå och bada när vi kom från krogen men det blev inge bada mer än mina fötter plus byxor ;P.. sen gick vi hem till jonte förjag skulle hämta mina saker innan vi for hem till mogge. Fick som sagt byta till mina pjamasbyxor hemma hos jonte för mina andra va blöta. så gick runt i stan typ halv 4 på natten med pjamasbyxor ;) det är nice som fan ... hmm. men men, sen nhär vi äntligen kom hem till han så fick han laga mat till mig :M hihi.
slocknade ganska fort efter det men sov inte så speciellt länge.

Idag så vakna jag som sagt ganska tidigt med tankepå när jag somna, sen for jag och jennie hem runt 3 med bussen och innan käka vi donken en snabbis :). när vi kom hem hjälpte jag jennie att fixa hennes nya tv som hon beställt som hon hade fått hem. när vi va klara med tv va båda skapligt döda och satte oss i soffan framför datorn. skulle försöka fixa med såna där koder så man kan fixa bloggen som man själv vill men det va inte så mkt till framgång kan jag ju tala om ;) vi garva mest för att det gick så jävla kasst..
när vi inte palla kämpa mer med det så blev det att vi lunka hem tilll mig och laga lite käka. gott va det med tanke på att vi knapt käka nå på hela dagen förutom donken :P
sen när vi käka klart kände jag för att åka till sura så pappa skjudsa mig hem till fia :D så nu är jag här..

Onsdag... 22/7

2009-07-22, 16:56:14 / Kategori: Allmänt
Idag va jag, jonas, mamma och marit ut med båten ett tag :) bara jag och marit som badade och det va KALLT ! hihi. sen så åkte vi runt lite. ska käka snart sen blir det in i duschen och sen fixa sig för krogen ikväll med jennie blir det :) så sööft så..
ska kanske övningsköra till stan då vi ska hem till jonte och förfesta :)  sen blir det sjökrogen senare osv. Gissar på att vi kommer sova kvar i stan med för går ju ingen nattbuss hem. men det gör la inget :)




Sjukt kul kväll hade jag utöver det, åkte hem till jonte som sagt är vi satt och snacka lite skit och spela nå kort. sen fick vi skjuds ner till stan och sen in på krogen :) mysig kväll som sagt

måndag/tisdag... 21/7

2009-07-21, 01:11:40 / Kategori: Allmänt

"Igår" så va jag i stan med Fia som handla lite till sin mamma och moster tills dom fyller år, sen så köpte hon en as fin klnning som jag med vill ha :P inte min stil men vill ha ändå. hihi... Annars har det inte hänt så mkt förutom att jag blev pålurad en tele från 3 så får se om jag lämnar tillbaka den elr om jag har kvar den för erbjudandet va ganska ok :) men men

       



"Idag" så ska jag först gå och sova, sen ska jag vakna käka frulle, ringa försäkringskassan, söka extra jobb och se ska jag in till stan igen med jennie :) när jag är klar på stan ska jag höra av mig till josse får vi se om vi hittar på nå kul :) hihi..
kommer med uppdateringar sen när jag vet vad som hänt under dagen :)

Det hände inte så mkt mer än att jag och jenie åkte in till stan, sen när hon hade köpt sina biljetter till v-vik så gick vi hem till maria och hälsa på dom :D
Lilla emilia som deras nyfödda dotter heter är så SJUKT JÄVLA SÖT! hon spydde iallafall på mig ;) haha
sen när vi hade varit där i några timmar for vi hem :) och då kolla jag typ på film med fredrik till 4 på natten sen somna jag :)


Lördag.. 18/7

2009-07-18, 18:35:05 / Kategori: Allmänt
Idag blev det att gå upp ganska tidigt för skulle följa med och plocka upp näten dom hade lagt ut igår. Så åkte ut med båten runt 9 nån gång, så for vi runt ett tag, sen plocka vi upp näten. ingen fiska. Sen när vi väl kom hem blev det bara upp och lägga sig igen för trött va men, så sov en stund sen kom mamma in och väckte oss. Så jag for med mamma och jonas till alice oc mats. Där fika vi lite osv, sen den otroligt söta ungen noe som han hette, inte leo, va hemma :D så sjukt gullig unge! Sen så for vi till findland en snabbis innan vi åkte hem.
Så nu har jag, mormor och mamma lagat mat ovs så mätt är jag nu ;P hihi.. tänkte plugga lite körlorts teori sen ut och springa :). har varit duktig med det nu den sista veckan :D haha. få se om det la går lika bra när jag kommer hem.

Jo igår så for jag in till hapis med mormor och en av hennes systrar som heter mona. Mona tog med sig mormor som vin hjälp men det sluta med att jag fick hjälpa henne med vad hon skulle ha för vin mm ;P hahahahha.. men men, sn åkte vi och käka på subway i findland innan vi for vidare och handla mat mm. När vi kom hem från hapis ganska sent så spela jag, mamma, mormor och jonas lite kort :). jag vann hahahah ;) men har aldrig vunnit innan så det kändes bra att vinna en gång ;P hihi.. sen spela bara jag och mormor och jag brukar inte vara dålig förlorare men då blev jag fan sur.... hon vann ju hela jävla tiden!
men men, imorrn blir det packa och åka hem :D skönt ska det bli men ändå tråkig, va har ju inte varit här så mkt, bara 5 dagar och jag har inte varit här uppe på säkert 3 år så änns lite bittert.

Torsdag.. 16/7

2009-07-16, 18:55:14 / Kategori: Allmänt
Idag har det hänt lite iallafall. först for vi till kukkolaforsen där vi träffa alice, mats, smilla och leo, en av jordens sötaste unge! :) gick runt och kolla på nå konstig konst av nå slag, sen så käka dom glass och jag pommes hihi. efter det så åkte vi hem till alice och dom i kukkola för att se hur dom bor med barnen :) fint va det, och stort.. men låg ganska lång på vichan men får la duga ändå.. sen for vi till en gokart bana då jag , fredrik och en kille till åkte, va skit kul fast jag va lite för feg för att dra på osv :P får ta igen det nästa gång för vinna över fredrik ska jag ;) haha.. När vi va klara där så for vi till hapis och kolla ny mobil till mamma :)  men ingen ny mobil blev det iallafall. så nu är vi så seskarö och ska snart och hälsa på en av mormors syskon :) hihi.. Senare blir det nog att jag och fredrik badar lite osv sen ska vi springa mm.

Igår så hände det inte så mkt, vi va in till hapis och käka på max sen kolla vi lite i affärer :) dom har en as stor godis affär här :D mums... hihi
 

Tisdag..

2009-07-14, 17:19:53 / Kategori: Allmänt
Idag kom vi fram till seskarö efter att ha åkt bil hela netten typ. trängas med fredrik bak va ingen höjdare när man ville sova men det får duga ;P hihi. Just nu sover typ alla osv, sov ett tag nyss jag med men blev inget att hänga i julgranen. funderar på att sova lite till men gissar att jag inte kommer kunna sova nått inatt då så tror jag skiter i det. Stanna till i luleå och träffa mia ett tag innan vi for vidare hit. skönt med en paus från bilen.
en annan sak som inte är så kul är att jag är sjukt röksugen och jag äter snart upp allt somm finns här bara för att inte tänka på det. kommer se ut som en rullande gris om jag fortsätter... men det är fett jobbigt!!!
jaja, får velle skylla mig själv som börja.
aya nu ska jag kolla tv elr nått.

fått några svar

2009-07-12, 20:34:06 / Kategori: Allmänt
tror jag kommit fram till några svar till vf jag inte mår bra just nu ibland, jag känner mig ensam.
jag har ingen som jag kan luta mig mot förutom mina vänner, har inte nått och sysselsätta mig med. sitter bara hemma, gör inte ett skit om dagarna. tar inte ansvar för nått, pluggar inte till körkortet som jag borde, har inte nå pengar, jag skuter allt framför mig och då blir det tungt när jag väl ska börja osv.
hoppas att jag har rät så jag kan lösa det mesta av det. måste sluta såsa och ta tag i mig själv! börja träna om jag ska om jag ska klara lumpen, fixa körkortet, skaffa ett jobb så jag får in lite pengar osv. kommer inte bli lätt men nu kör vi..

....

2009-07-12, 17:44:20 / Kategori: Allmänt
She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind,
Until the night.

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her 'til I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.


The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night.


She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.

söndag..

2009-07-12, 17:31:03 / Kategori: Allmänt
ja man får velle se vad som händer idag men just nu ligger jag bara i mon säng och gör inte mkt. snackar med några på msn det ät typ allt. funderar på att gå upp och äta lite sen duscha men ska bara hitta orken till att gå upp först ;P
sen har jag fundera på vad på va man ska hitta på idag men det återstår och se tro jag :P kanske hjälpa pappa och flytta lite grejer för snart ska vi la flytta :)
annars blir det velle att jag går ut och går elr nått lite senare.
och skönt ska det bli att komma ifrån allt ett tag för imorrn narr drar jag med mamma, jonas och fredrik till norrland :) ska bli så jävla skönt att komma ditt ett tag och rensa hjärnan...

städar mitt rum för imorrn far jag till norrland, ska bli så jävla skönt. så skönt att komma bort, sätta sig på en sten i skogen och bara vara. sitte på en liten ö utanför haparanda och bara umgås med personer jag älskar. synd bara att inte min underbara syster ska med.
hoppas jag får tag på erika så kanske jag kan ta en tripp till luleå och hälsa på henne :) skulle vara kul med tanke på att vi inte setts på ett tag.
och en sak till som kommer bli så jävla skönt är att slippa våran jävla mongogranne som skriker som en halvdöd kattjävel. fattar inte vad det är för fel på henne. blää.


hmmm...

2009-07-12, 17:21:17 / Kategori: Allmänt
Visste at det här skulle komma, ska bara smälta in det men visste att det skulle komma efter ett tag. tycker bara det är synd, trvis som sagt att umgås med dej osv, skiter faktist i om det inte blir lika mkt snacka som det varit men nu kan man lika bra säga hej då till allt. syns velle på krogen elr nått, kan snacka där mm. men ja, synd känns det. alla gör sina val och du gör dina. samma val varje gång och jag hoppas det är rätt för hata en person för ett val dom gör kan jag inte. kommer aldrig göra beroende på vem och vad det handlar om men en sån här sak kan man inte hata för. Hoppas du gjort rätt val och lycka till med det :)  men kommer aldrig tycka illa om henne. bara så synd att hon inte gillar mig och att det blev som det blev från början.

en sak som oxå är jobbig är att allt blir inte bättre, mina känslor är åt helvete nu! jag vill jag, vad känner jag, vem är jag? allt jag visste vet jag inte längre känns det som. jag tränger undan när jag är med underbara människor, men så fort jag blir själv kvar så kommer allt igen. när jag pratar om det vet jag inte vad jag ska säga för ja vet inte vad som är fel. kanske bara bäst och glömma allt och börja om, men hur? vissa saker tar hårdare än andra medans vissa inte känns. vad är det som känns och vad känns inte? den frågan kommer jag aldrig få svar på tror jag, för allt jag va förut är på väg bort. allt jag brydde mig om finns bara vissa saker kvar medans andra bara försvinner. vad vill jag med mitt liv? vet inte längre, jag har allt kvar som jag ville göra tidigare, ska försöka klara av det till och börja med innan jag sätter upp annat jag vill göra men just nu vet jag inte än som jag pallar det jag redan satt upp att jag ska göra..
FAN VA JAG HATAR DEN HÄR KÄNSLAN, SORGEN, ÅNGESTEN, ALLT JAG ÄR ARG FÖR!
jag vill inte ge upp och därför tränger jag allt åt sidan, att skriva ut allt hjälper lite men det som är kvar inom som jag inte får ut, vart ska ja göra av det? har så mkt frågor som jag inte har svar på...
Ge mig en spritflaska blir allt bättre. så känns det, men det hjälper bara för stunden, sen då när fyllan har gett sig, när man sakt en massa skit man ångrar dagen efter då blir alla problem bara större.
HUR FAN SKA JAG GÖRA FÖR ATT SLIPPA? HUR I HELVETE SKA JAG GÖRA? VA?!
suck
men det blir velle bättre om ett tag hoppas jag :)

jo

2009-07-12, 03:55:10 / Kategori: Allmänt
jag fattar inte hur en människa kan göra bort sig så mkt som jag göra tamefan varenda helg nu senaste tiden..
pajar typ allt ibland känns det som, skickar dumma sms, allmänt dryg i huvet och bara gör fel saker helt enkelt. Senaste tiden har det bara känts som allt är upp och ner. fan mår dåligt men som sagt vf vet jag inte. saker jag vill säga säger jag inte, saker jag inte vill säga säger jag.... så jävla irriterande. men men.
pallar fan inte bry mig snart, allt blir bara fel ändå.

suck

2009-07-01, 23:20:36 / Kategori: Allmänt
ibland känns det fan inte bra asså! allt går emot en. jag känner mig så jävla nere just nu asså och der blir ju inte bätte av vissa saker. jävla fjortis depp men jag pallar fan inte mkt mer idag.. gråten sitter fan i halsen och har varit nere i några dagarn nu men vf kan jag inte sätta fingret på. kan fortfaranda inte göra det men allt känns bara så jävla fittigt och fel. suck, visst livet är fan inte bara medgångar men nu är det skapliga motgångar och det jobbiga är att jag inte vet vad! hatar det här, jag hatar det verkligen! vissa saker känns så jävla lätt medans andra inte gör det. kan nte allt bara vara lätt?! nej inte fan kan det de, nej fan heller.
säger bara så mkt suck.... pallar inte deppa mer men vafan är det som är så jävla fel?! känns nte som jag vill nått längre, vill bara sitta nån stans i skogen för mig själv och släppa ut allt. allt som trycker inom. allt! ååååååååååååååååh!!
vissa saker fattar jag inte hellert, saker som jag inte fattar vf jag blir depp över, saker jag igentligen ska rycka på axlarna åt, saker som inte ska tyga ner en, saker som inte har med mig att göra. men inte fan är det lätt. kan skriva en hel bibel nu asså men pallar inte.
ska ut och sätta mig i en skog nu!
röka ihjäl mig!