...

2010-02-25, 12:47:04 / Kategori: Allmänt
Ibland känner man sig inte bara lite värdelös!
Räcker ju fan inte äns till åt mig själv, hur kan jag då räcka till åt andra?
Kämpar på med det mesta men ja.. räcker ju som sagt inte till.
Det ända jag hör är en massa klagomål på att jag inte gör nått, men vafan jag försöker.
Jag ska hinna med körkortet till juli, jag ska hinna med allt i skolan till maj, jag ska hinna träna och därimellan ska jag ut och resa..
Ser inte fram mot nått längre känns det som, allt är bara usch!
Ska man behöva vara nere för att man själv inte räcker till? aah uppenbarligen.
Sen blir det ju inte bättre av att mina föräldrar inte säger ett skit annat än tjatar om körkortet och läxorna. Knappt ett hej längre känns det som. Kommer in igenom dörren, aah får jag se vad du har för läxa, hur hade du tänkt lägga upp det här, du vet att du måste....... bla bla bla.
JA MEN JAG ÄR MEDVETEN OM DET?
Blir ju inte ett dugg jävla bättre av att bli påmind hela fucking jävla tiden!

Va bara tvungen att skriva av mig lite.

(Y)

2010-02-22, 21:16:57 / Kategori: Allmänt
börja med att man gick upp imorse och hade samma konstiga känsla i magen som igår. käka dock lite frulle sen glodde lite på tv och sen snabbis vid datorn blev det så klart innan jag drog till skolan.
engelska som första lektion, sen blev det att dra hem för att hämta psykologiboken som jag skulle lämna tillbaka plus passet som min engelska lärare skulle kopiera för lite info för att jag ska kunna åka till London (Y)
sen blev det att gör omprov i naturen, hoppas på att det gick bra.
när jag gjort provet blev det att vänta på att religonlektionen skulle börja och sen blev det att gå till gymmet mad lelle.
när vi gymmat klart drog vi och käka hamburgetallrik inna vi drog till HSK för att möta jennie för lite mer träning. jennie och lelle körde dock bara en timmes pass med step men jag stanna och körde bodypump efter så blev ett pass på två och en halv timme för mig (Y) känns ju toppen nu iallafall :D hihi.
imorrn blir det att gå upp ganska tidigt för att åka med mamma till sura när hon drar till jobbet. så får hoppa över första lektionen för jag ska träffa mupp johan innan han drar tillbaka till bangkok elr hur det nu stavas.
men får ta bussen så man hinner tillbaka till engelska lektionen iallafall, ligger inte så bra till där så bara att ta sig ditt och le :P haha
men men nu ska jag duscha och käka sen börja på en ny underbar läxa (Y) kryllar ju fan av läxor just nu! suck..

puss&kram

I don't understand..

2010-02-21, 23:41:10 / Kategori: Allmänt
har haft en konstig känsla i magen hela jävla dagen, nån nervositet elr, har inte en aning. känslan skrämer mig lite när jag inte har en jävla aning om vad det är!
som en klump i magen, skagig och tänker på alla möjliga konstiga saker.
stämningen här hemma har inte heller verkat så speciellt bra, fattar nada.
skumt som fan är det, hatar att ha nån oro elr va fan det ska verka vara när jag inte vet vad det är elr vad det handlar om elr vf jag äns har den känslan. sitter och skakar som ett jävla as, har typ världens största klump i magen osv.
får se om jag äns kan sova sen elr om allt mysko bara kommar snurra i huvet, det är verkligen allt och inget som snurrar i mitt huve för tillfället. börjar få huvevärk oxå på det (Y) känns toppen det här!

hate this!

2010-02-20, 21:35:04 / Kategori: Allmänt
sitter nu hemma och dör!
jävla fitt läxor och skolan gör mig bara deprimerad. 

igår va jag iallafall hemma hos ante, elr först gick jag förbi lelle innan jag gick till ante. blev det att börja dricka lite och sen kanske det blev lite mkt. elr ja kanske inte lite heller, hade deka i tv-rummet fick jag höra imorse. haha fan va jag är duktig.
sen slagga jag hemma hos jhonny, som vanligt sov vi inte fören mot morgonen, slockna vid 8 imorse osv.
sen låg vi och drog till ca 3 då jag knalla hem i snöovädret.
blodsockerfalla hade jag oxå när jag knalla hem med cykeln och skit, va inte lite skakig när jag klev in hemma.

men men nu ska jag deppa lite mer framför läxboken..

puss&kram

..

2010-02-19, 18:18:03 / Kategori: Allmänt
ska man skratta elr gråta?
ibland blir jag fan bara förvånad!
orka

men men sitter just nu hemma och pluggar, va i skolan tidigare och sen drog jag til gymmet.
ska velle fortsätta plugga, sen blir det att fixa lite skit och kila när på hallsta, kanske ska förbi lelle en snabbis men får se. ska iallafall till ante lite senare och laja runt och va lite dryg ;P

men men
puss&kram

smoothie time

2010-02-16, 21:51:24 / Kategori: Allmänt
just nu sitter jag och snaskar på en jätte god smoothie som karen har gjrort medans jag sitter här och glor. blev nyss klar med läxa så blir nog att slå ner röven vid tv snart, eller kolla på nå skit på datorn.
annars har det inte hät så mkt idag, va till skolan sen blev det att gå hem och börja med tråkiga läxan, men tog en lite paus i det hela och gick en promenix med min sötnos jennie innan det blev ham och sätta igång igen så man blev klar.
skulle dra och träna men hann inte med det om läxan skulle blir klar så gick en timme med jennie som sagt istället för att träna 2 timmar osv :P hihi. nog för att det inte bara hade varit LITE skönt och dragit på boxen men så kan det va när man har annat och göra.
sen kan jag ju oxå på peka att jag inte har LITE träningsvärk heller efter gympasset igår, nej nej. kan ju för fan nappt skratta utan att det krampar.
men har inte så mkt mer och säga nu så

puss&kram

homework...

2010-02-15, 21:30:24 / Kategori: Allmänt
sitter nu och gör lite tråkig läxa som ska vara inne imorrn, men kollar ju så kalrt på os samtidigt så lite nöje är det i det.
sen får man ju inte glömma musiken <3 vad skulle jag göra utan den!
men i helgen så blev det så kalrt skolan först, sen blev det hem och göra lite läxa innan jag gjorde i ordning mig till krogen, skulle ut med lelle och ewe (Y) hade en skit kul kväll.
sen på lördagen blev det att göra mer läxa innan jag drog till stan med josse, början blev velle inte som planerad för min del men det löste sig sen :) blev iallafall att dra hem till micke och träffa han, calle och jagger.
senare under kvällen gled vi ner till stan och dom gick på oliwer medans jag och josse drog till baren som silk har.
när det stängde så drog vi och käka donken innan vi möte upp calle ch gänget.
josse drog hem med nattbussen och jag blev kvar med mupparna i stan, vi gled till saffets så dom unde käka innan vi åkte hem till micke igen.
blev att hoppa i säng gansa snart man kom hem, och jag hade skaffat mig en ny bästis ;) jack, mickes hund. haha ahn tycker visst inte m tjejer så mkt men vi blev bästisar efter lite bus så han sov hos mig ett tag sen kom han och väckte mig när han tyckte det passa och detva ganska tidigt jag fick mig en morgonpuss.
sen när man väl klivit upp efter ett tag under täcket och bara dragit sig så gick vi till pizzan, grabbarna skulle käka. sen när dom va klara knalla vi hem igen och dog på soffan innan vi beställde pizza ;) haha, snacka om att moffa.
men runt 7 typ så körde calle hem mig innan han skulle dra till jobbet.
så väl hemma blev det att slå sig ner med läxan innan jag slockna med huvet i boken, och det va fan bokstavligt huvet i boken ;P
pappa kom in och väckte mig för jag satt/låg och sov, typ som ungar med röven i vädret.

idag så har jag haft studiedag och då blev det så klart att fortsätta med läxan innan jag drog till gymmet med syrran, och sen hem, duscha, käka, kika os och nu sitter jag här, ska göra läxa, kollar fortfarande på os och lyssnar på musik :P
funderar på och dra till gymmet imorrn innan skolan, börjar ju ganska sent, sen dra och träna box med jennie senare mot kvällen. men får se om jag orkar ta mig upp och komma iväg till gymmet imorrn bitti.
men men nu ska jag fortsätta med det tråkiga..




puss&kram

home

2010-02-13, 13:47:35 / Kategori: Allmänt
igår blev det utgång med tjejorna, det va toppen (Y) gick till silk och hade kul tills fötterna börja värka, va inte så farligt när man höll igång men sen.. oj oj vad ont det gjorde!
fick skjuds hem av nisse från stan, så han släppte av mig hos ante så kolla på när han och hans bror spela blackjack osv :D blev att okupera hans säng för orka inte gå hem halv 5.
men nu är jag hemma igen och ska käka lite sen läsa boken som jag har i läxa.
sen blir det att hoppa in i duschen och sen ikväll blir det antingen stan elr så hänger jag på grabbarna och drygar, vi får la se :)

puss&kram

boring

2010-02-11, 09:52:16 / Kategori: Allmänt
sitter på kanthal nu och lodar, ska koppla nå hydralsystem..
jag är hungrig, trött och  trist. inte kul och hålla på med hydralsystem, krångligt som fan är det och igår så gick vi igenom en massa symboler för att kunna koppla idag. får se om jag och frida lyckas ;) haha
sen blir det att rulla till frida och plugga historia.
har en massa engelska jag måste göra oxå  men det får bli ett helgjobb, fattar nada av boken jag ska läsa så pappa och karen har fått i uppgift att hjälpa mig så jag fattar nått av skiten.

annars vette fan vad som händer i helgen, nån dag ska jag rulla in till stan och träffa anton, jagger och calle :)

puss&kram

... hmm

2010-02-09, 23:17:04 / Kategori: Allmänt
blev inte så mkt mer gjort idag än att jag drog och träna efter skolan.

just nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar, har ganska mkt tankar just nu om lite va varje.
bland annat en person som jag just nu ser sjunka i sig själv, och det säger personen själv med. skulle vilja hjälpa men vet ej hur..

aya
puss&kram

school

2010-02-09, 13:15:22 / Kategori: Allmänt
upp imorse och dra sig till skolan med trötta ögon så klart. hade religon första lektionen då jag satt och kolla på raw, hinduismen är inte nå som intresserar mig så blev lite segstartat men fick iallafall lite gjort :P
sen blev det att stoppa i sig lite mat innan jag och frida rulla till kanthal för att hämta nå papper som hon skulle hämta. när vi drog tillbaka hoppa jag av på samhället för skulle handla lite nödvändigt till dagen, jo snus.
så nu sitter jag hemma och väntar på att engelska lektionen ska börja och sen blir det att kila ner till körskolan och plugga lite innan träningen :)
blir det inte box så ska jag nog dra med amanda till gymmet lite senare, om hon vill förstås.
annars vet jag inte så mkt mer om vad som händer idag mer än detta.

puss&kram

sleepi

2010-02-07, 23:58:50 / Kategori: Allmänt

Skulle dragit till sala igår men blev inte så av olika anledningar, men det gör inget.
drog hem till ante och hade kul där med den underbart muppiga familjen ;D hihi.
spela ölspelet, sjöng lips grejen och bara umgicks. så kul så

kom hem ca halv 6 idag elr nått sånt, då blev det att plugga och sen kolla jag på spindelmannen som gick på tv. nu sitter jag här och ska hoppa i säng och plugga lite mer för imorrn är ju provet och det är ju inte speciellt mkt som jag har fått in i huvet..

puss&kram


happy yeeey

2010-02-05, 09:21:54 / Kategori: Allmänt
va ett tag sen jag skrev här, så nu ska jag skriva lite skit om gårdagen osv.

igår så va det att gå upp tidigt för skulle till körskolan kl 7 för att åka till halkan i stan. Mimmi körde in till stan, sen när vi kom fram knalla vi in i teori salen så dom fick säga några ord innna det blev att hoppa in i bilen och börja sladda runt ;) KUL SOM FAN va det!
garva gjorde vi en del när det bara snurra och inte gick att får stop på. fick nå övningar som vi skulle göra men gick inte så bra att lyckas när hon lyfte upp röven på bilen så man bara gled när man bromsa, sen as kul i kurvorna då det snurra ganska mkt för mig bara för att jag gasa i kurvorna. sen va sista turen mimmis och då blev det att trycka på gasen, satt i snövallarna 2 ggr ;) haha.
sen va det att kolla på en film, fan va jag garva när dockan i rilen blev fetting mos när den smälde in i ett träd i 90 km i timmen ;) kanske inte ska garva då men såg ju så kul ut.
sen när vi kollat på den så drog vi ut i garaget och fick sätta oss i en bil som snurrar upp och ner bara för att man ska få känna det, ville inte först men sen sa mimmi att vi skulle göra det så jag följde med och gjorde det. skapligt läskigt det va när den snurra runt men när man väl va upp och ner va det inte så farligt :P hihi.
sen när jag kom hem blev det att dra och jobba, så jobba 4 timmar innan jag fick dra hem.
slockna halv 11 igår och upp tidigt för att knalla till skolan, så här sitter man nu.

senare idag blir det att dra hem och plugga innan jag ska leka med jennie :D
och imorrn blir det att träna, sen stallet, sen plugga och till sist en tur till SALA :D jippi.

puss&kram