don't ever look back

2010-09-26, 10:29:53 / Kategori: Allmänt
Idag ska det bära iväg tillbaka till enköping och imorrn åker vi upp till norrland. Blir där i lite mer än 2 veckor sen så är jag ledig från tisdag till söndag vecka 41 :)

Min helg har varit toppen iallafall! hihi
orkar inte skriva..

oxox

dfxgchjk

2010-09-23, 18:34:33 / Kategori: Allmänt
kom inte på nån roligare överskrift..

idag har vi inte gjort så mkt mer än att bli gasade i ett litet hus i skogen. meningen va att vi skulle kolla om maskerna satt tätt till vi sedan ska in till vaken och att vi skulle få känna på hur det kändes med tårgas. sved som fan gjorde det på halsen och nacken där man va svettig men annars va det ganska lungt.
permis imorrn! SÅÅÅÅÅÅ skönt..

xoxo

hallåha

2010-09-20, 19:31:08 / Kategori: Allmänt
Det va bra länge sen det blev nå skrivet här så tänkte skriva några rader om nått som kommer upp i mitt huve just nu.
Som sagt ligger jag ju inne i lumpen och har lite så mkt tid/lust att sitta vid datorn när jag har min fria tid utan det bli mest tv elr sova om jag inte går och köper godis och snackar skit med dom andra :D hihi. Har haft väldigt många helger hamma oxå på sista tiden men har inte haft så stor lust att sitta vid datorn då heller, det händer velle att jag sätter mig när jag har dö tid men det blir mest facebook för det har jag typ börja knarka genom mobilen.. men dator blir det inte så mkt av mest en snabbkoll genom mobilen. Så nu har jag bara en ledig helg till innan det bär av till avritsjaur elr hur fan det nu stavas :P hihi. Så får se vad det blir av med den helgen men troligen blir det en tripp till sala då det är löning osv :D (Y)
Från en sak till en annan så har jag varit SJUKT trött idag! fattar inte, gick och la mig as tidigt igår men ändå så va jag as trött idag.. somna typ 10000000 ggr när vi hade snack först om vaktutbildningen sen när vi hade snack om träning i allmänt, sen hade jag nån jävla fnitternoja på båda passen ;P hihi.
men nu så blir det vella att sitta här och glo tills jag ska hoppa i säng vid 9-10!

annars så händer det velle inte så mkt den här veckan mer än vakttjänst kurser av olika slag och förberedelser till norrland.

Sen tyckte jag att jag va jätte duktig i söndags, fick världens upplevelse när jag gick och rösta.. elr inte va, kunde lika bra ligga på soffan och inte göra ett sikt. visst det är velle bra och rösta men vafan, det blir ju ändå bara skit av det för sveriges befolkning är ju helt off! fattar inte hur folk tänker när dom kkan vara så fetting ego att dom inte bryr sig om andra än sig själva..
men men alla kan ju inte vara lika även om dom kunde det i den politiska frågan tycker jag! elr bara allmänbt mindre ego.. jaja nog om politik för det har fan blödigt ur mina öron den sista tiden med allt jävla snack om det, men tyvärr är det ju inte slut heller.

men men nu har jag slut på saker att skriva om :P

xoxo