aya

2008-11-29, 13:36:51 / Kategori: Allmänt
Är i sura nu hos Joel gubben :) Ska ner på byn och möta nån av hanns polare för dom ska på hocky lite senare . annars a jag hem till jennie lite senare och hjälpa henne att fixa håret sen ska jag tillbaka hit och leka med mupparna igen ;) ahha. innan deet ska jag leka lite med fia oxå. sen pussa på ELITA :D <3 hihi

Pusshejs.

hmmm

2008-11-28, 12:31:40 / Kategori: Allmänt
Är i skolan nu och ska ha nästsista lektionen som är svenska. sen vid 20 i 3 har jag typ psykologi och då är det prov. hoppas att det går bra!
senare idag får vi se vad som händer. jag vill dra till sura, men ska jag träna imorrn är det lite onödigt så vet inte vad jag ska hitta på sen. Drar troligen till sura imorrn och lodar med fia elr nått. joel ska ju ha nån polare hemma så får se vad jag hittar på om jag drar till sura.
men men, lektionen börjar nu. ska läsa VÄRLDENS SÄMSTA bok onskan! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


 

Här igen då

2008-11-27, 11:43:23 / Kategori: Allmänt
Joo det va ju ett tag se  man skrev här va. japp så är det. Nu är jag i sura och vakna för 1,5 timme sen ungeför. ledig idag så skönt som fan :) Sen vi helv 3 elr nått ska jag till stan och fixa mina glasögon sen ska jag till maria och plugga på psykologi igen. har prov imorrn och har inte änns öppna min bok, suck. så jävla mkt på psykologin så det är sjukt! men det är ganska interssant . men men,
Ja igår va man i skolan och dryga sen drog man hem ett tag och dog. senare blev det sura och loda med fia och leka med Elite :D <3 hihi. så JÄVLA SÖT unge asså! helt sjukt. aja.

Få se om det händer nått kul idag :P

- - - - - - - - -

drog till maria med halv 4 bussen. när jag kom hem till henne plugga vi ett tag sen drog vi och köpte pasta och käka, va as gott :) Pluggandet gick as bra.
Sen vid halv 10 så va jag hemma och så gick jag och la ´mig vad halv 11 typ :) skönt som fan va det.


så kan det va...

2008-11-15, 13:09:19 / Kategori: Allmänt

Ja, är skit hungrig och sitter här och dööööör! så ska velle snart äta gissar jag på :P
Senare ska jag velle dra till Maria och plugga psykologi för jag har ju prov på måndag.

- - - 

Igår så va jag i skolan på dagen sen drog jag till v-ås med 4 bussen med jennie och marcus. Där inne träffa vi Krarin och sen kom joel :) Gick och käka på spacy hot elr hur det nu stavas sen drog vi till hallsta och hyrde film. skitskönt .
kolla på TheEye, den va helt ok. haha va skit kul, jag, jennie och karin hoppade till typ var 5 min och jole å marcus tyckte det va as kul och satt och skratta åt oss ;P haha. sen drog vi hem vid 12 typ och så kolla jag och joel på film och sen gjorde vi inte så mkt mer, jag somna typ och joel tyckte att jag var tråkig som vanligt. haha






Gick hem ...

2008-11-10, 14:54:56 / Kategori: Allmänt




Gick hem från bulten idag för jag hade "ont" i huvet. fast det va så jävla tråkigt för det fanns typ inget att göra, jo det gamla vanliga i 20 min sen fanns det inge mer. suck. ska man ditt imorrn med då. hoppas man pallar hela dagen imorrn. kanske för då ska jag få måla :) hihi.
Nu sitter jag här vid datorn och överväger att gå och äta, hmm. Annars väntar jag bara på Joel som ska komma hit så jag får kramas lite :D hihi.
Hyrde en as bra film igår som jag ska kolla klart på innan jag drar till stan och dansar. Har varit uppehåll 2 veckor från dansen :( . Men nu är det dans





eii

2008-11-07, 10:33:11 / Kategori: Allmänt

...