Palla

2009-09-29, 15:49:07 / Kategori: Allmänt
just nu sitter jag hemma hos farmor och väntar på att gå ner till körskolan för att plugga lite teori innan jag ska dra och träna med jennie. ska bli skönt att få träna lite. skulle igentligen ut och springa idag men får göra det imorrn.

varit i skolan idag och som vanligt är inte infon på toppppp! hade ingen matte idag heller så hade fetaste håltimmen mellan naturen och engelskan, kul..
skriver velle mer sen :)

puss&kram

i'm happy

2009-09-28, 23:33:47 / Kategori: Allmänt
idag så va det äntligen mitt favisprogram Roast på Berns och som vanligt fick man skratta lite :D
sen va det ju oxå idol och tror du jag blev lycklig när det va calle som gick vidare och inte den där balosnubben?! min kväll vart räddad 2 ggr helt underbart tills jag såg vilka som gick vidare i idol i kvalet, jo jon och calle. fan va skönt, min dag blev fan räddad 3 ggr, supertoppen :D

aah dagen startade ju med lektion med rain, skulle göra nå ritnoingar och det gick ju helt åt helvete så skapligt irriterad va jag den lektionen. sen va det bara att springa bort till engelskan när vi hade sluta för sent från dataskiten så klaffsa in där när alla redan börjar kul(Y), nej igentligen inte så (N)! sen när det va klart gick vi och käka sen blev det att vänta på en mattelektion som vi tydligen inte skulle ha, info (N), den är i botten av den här skolan asså! aah så vi gick och fraga naturläraren om vi skulle ha natur i dag och det skulle vi tydligen inte heller så va bara att glida hem till farmor och sova på fotöljen med körkortsteoriboken över huvet innan jag skulle kila ner till körskolan för att plugga där i 1,5 timme. gick jätte bra sen cykla jag hem och böt om för att gå en sväng vilket va jätteskönt :)
nu sitter jag här och njuter av att min dag lyckades iallafall, 2 bra program på en kväll med bara framgångar med mina favoriter (Y), känns toppen.
aya nu måste jag sova om jag ska palla imorrn, somna nyss på soffan så jonas kom och väckte mig som några gånger förr ;) hihi..
imorrn blir det skolan sen ner till körskolan och plugga igen. har bokat tid för att plugga varjedag fram till torsdag i v.42 och då blir det att boka flera dagar :P. sen har jag snart min första körlektion, hihi får se hur det går. plus att det är snart dags för en ny tatuering :D, I'm happy, veeeeerrrry veeeeerrrry happy..



aya god natt och sov gott
puss&kram

I'm down on my knees

2009-09-27, 21:26:27 / Kategori: Allmänt
blev ju somsagt krogen i fredag och sen kom jag hem till hallsta runt 5 på lördagen då jag landa ganska fort i soffa när jag klev innanför dörren hemma, så skönt så.
låg och glodde på lite av varje sen kom lilla fredrik över och kolla på bad boys 2. som vanligt slockna jag efter halva filmen, sen va det nån som bärde upp mig till sängen, jo det va fredrik så klart. så blev att plocka bort alla mina kläder på sängen eftersom jag har mig garderob där och inte där kläderna ska vara. verkar ha lite svårt att hålla mina kläder i lådorna så allt hamnar på sängen, då är det bara vika skiten och stoppa ner det igen men dagen efter ligger allt på sängen igen. konstigt det där, fatar inte hur dom lyckas komma ditt hela tiden ^^
haha, aah sen idag blev det att kolla på alla idolavsnitt och käka pizza innan jag åkte ut till stallet för att pyssla lite.
sen när jag skulle rida så va det inte som det skulle med lilla malwas ben så ringde till camilla, jo men visst så va plutten halt. så tog in henne igen, vilken tur att jag inte kommit längre än några steg från stallet.
fodra dom söta varelserna och fixa lite till sen kom farmor och hämta mig.
camilla skulle kolla malwa imorrn så får se hur det är med hennes ben då, malwa plutten då. men ska ditt på söndag igen plus nån gång i veckan hade jag tänkt. så får se om hon mår bättre i benet då :)

imorrn är det skola igen då, haha kul jul..



puss&kram

fly away

2009-09-27, 21:10:35 / Kategori: Allmänt


Mind Kaos - Återkomsten

http://mindkaos.com/

i like det nya albumet! speciellt den här låten :D

hurrrry

2009-09-26, 16:40:39 / Kategori: Allmänt
nu vill jag att det ska bli måndag så jag får kolla på Roast på Berns 21.55. det är ju så sjukt kul så man kan ju inte så mkt mer än att vänta på att det äntligen är nå kul på tv som är värt att se. att som går är mest bara dravel.

nice

2009-09-26, 15:52:26 / Kategori: Allmänt

blev att glida in till stan igår efter skolan för att shoppa lite, ÄNTLIGEN!
fick med mig 3 linnen, 2 skor och en tröja hem, kändes finfint.
sen blev det att möta fia inne i stan och springa runt i affärerna. sen tog hon tåget hem och jag stanna och vänta på josse och stavis. josse skulle oxå käpa ett par skor som hon har spanat in.
när vi va klara med allt det så tog vi en snabb tripp till hallsta så dom kunde hämta lite skit, sen hamna vi hemma hos nisse i stan så jag kunde fixa mig för krogen.
förfesta hemma hos nån arvid sen gled vi ner till konrad. blev en riktigt rolig kväll med alla muppar till vänner ;P
sen när kvällen va slut där blev det donken för hela slanten och slänga i sigt lite fyllemat, som alltid va det mums.
sen traska jag och jonte hem till nisse och sov här.
något som jag blev skapligt irriterad på igår så va det danne den muppen! jonte skulle sova hos honom, sen drar han med nån brud utan att säga ett ljud, hmm. kom för att fira danne som fyllde år men nej. han tyckte att det av bra som det va och drog med henne, sånt kan irritera skiten ur mig. ok om det hade funnit nå anledning elr om han hade sagt till men nope. ja var skule man göra av jonte då, så klart fick han följa med mig. lilla jonte kan ju inte glida runt själv i stan när han inte har tak över huvet längre.
men men, nu sitter jag iallafall hemma hos nisse och kollar på tv. ska velle snart ta reda på hur jag ska ta mig hem. blir troligen att ringa mamma elr jonas för hem ska jag. ska lägga mig på soffan med en macka i handen och bara slappa tills sängen skriker på mig att jag ska komma och lägga mig om inte soffan hinner skrika det först. brukar ju bli så, slocknar alltid på soffan sen står tv på hela nätterna haha. billigt i längden blir det ;) not!

aya skriver velle mer ikväll elr nått
puss&kram


night igen

2009-09-23, 23:40:49 / Kategori: Allmänt
haha ok, men då får la du hänga med då jennie ;) palla inte skriva en kommentar tillbaka och du läser ju det här så det blir la bra det oxå ;)

men men , va på första praktikdagen idag och det va faktist skapligt nice om man ska ta dom andra ställena som vi inte äns behöver snacka om, men iallafall så hade jag en dag som gick ganska fort så det va skönt. blir som sagt en dag imorrn med men det ska nog gå finfint det med och det är jag glad för.
när jag sluta så va det bara att stressa hem som en tok för här hemma stog amanda och nisse utanför och vänta på mig, vi skulle dra och käka. så va bara springa in, fixa sig lite hastigt, byta kläder och fara. käka på spaicy hot, mums.
sen när vi kom hem så söfta jag lite vid tv innan jag drog ut och sprang, skapligt skönt det va! när jag sprungit klart va det bara slå på tv och kolla på idol och efter det kom grays anatomy (elr hur det stavas) och det va oxå ett givet program. så blev duschen när det va slut. sorliga avsnitt va det idag, kom lite tårar. onsdag kl 21.00 är det givet att kolla på hur det går för alla, går ju inte att missa med ett sånt avslut det va på det som idag!

men men nu sitter jag här nyduschad i handuken och ska hoppa i säng, börjar ju praktiken halv 7 imorrn så måste dra senast kvart över 6. buhu, hatar att gå upp tidigt!
men jag får iallafall börja en timme senare än ante, hihi jag skrattar mig ganska glad på det, vet ju hur trött han är på morgonen. zombi med stora bokstäver är vad han är.

god natt
puss&kram

gooood night

2009-09-22, 23:50:36 / Kategori: Allmänt
jag har inte varit så duktig på att skriva nu på sista tiden men jag ska ta tag i det som jag sa för nått inlägg sen oxå, hmm men det verkar inte gått så bra hittils.

haha john snälla, ja följ med på gay kryssning du skulle passa så bra på den ;) elr hur jennie?
hahahahahhahah... ;D

aah iallafall så va jag hemma från skolan igår, mitt huve dunka som aldrig förr, min kropp var mer död än en sardin i en plåtburk som redan är död, inlagd och paketerad. va inte nån kul dag men til slut blev jag så sjukt rastlös så jag börja städa hela nedervåningen. damsög golv plus mattor, fundera på och ta hunden med men kändes inte som nån bra ide så sket i det. så blev att jag torka borden istället. kan ju tala om att svetten ran som om jag hade varit ute i 40 graders värme och sprungit minst 1000 mil elr nått. då va det bara att fixa klart det sista och dö, bokstavligt talat typ dö på soffan. det tog på mina sista krafter att få en allmänt dum ide att städa när man är sjuk. men men va ska man säga mer än att mitt namn säger ganska mkt om att jag kan få ganska dumma ideer ibland.
sen blev det att kolla på ett av dom roligaste programen som går på tv just nu asså, Roast på Berns är så sjukt roligt så jag tror jag kommer dö en vacker dag!
har ni inte sett et är det dags! måndagar 21.55 på kanal 5.

men nog om detta, kanske ska ta dagens händelser. kom upp lite sent så missa en timme på första lektion och det va velle inte så big deal, hade ju bara naturkunskap. kände mig inte helt hundra när jag gick upp på morgonen men hade ju matteprov så va bara och palra sig till skolan. för göra det på kompletering kl 8 på morgonen nån annan dag tänker jag ju inte göra det iallafall. hoppas på att provet gick bra för i min synvinkel så kan jag ju inte påstå att det gick så jätte bra. massa skit om sannorlikheter, händelser och bla bla bla...
har valt kursen själv så kanske inte ska klaga men ändå, va ska det vara bra för? ofta jag kommer tänka varje gång jag tar upp nått nån stans att hur stor snnorlikhet är det att jag får upp en svart mössa när det finn 100000 svarta och 2000 röda, hmm. jaja, kommer velle till användning nån gång kanske vilket jag inte tror men ändå.

när skoldagen va slut så tog jag bussen hem och parkerade på soffan. sen åkte jag ner på samhället och lekte med josse, johanna och nisse ett tag innan jag och josse gick hem till henne för att färga hennes halvmisslyckade gula hår ;P
blev iallafall bra till slut tycker jag, hoppas hon blev nöjd bara.
första praktikdagen från en sak till en annan imorrn, får se hur det går och är då. ante sket ju och gå ditt förra veckan bara för att han inte ville gå själv så. haha vilken sopa han är!

men men ska nog sova nu om jag ska palla stå utanför ante kl kvart i 7 imorrnbitti
så god natt

puss&kram

hihi me and fia

2009-09-20, 13:46:34 / Kategori: Allmänt

                       


hiho I loving it

2009-09-19, 23:37:44 / Kategori: Allmänt
http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/galaxy/tattoo10.htm

mars så smäller det om nån vill följa med, inte så kul att åka själv ;) hahha

http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/galaxy/clubKak.htm

och det kanske inte så många som är på när det gäller en gay kryssning men jag är då så sjukt klart med på det ;D
och då bär det iväg den 5 november..

https://stoten.restech.se/r360/frameset.php?site=stoten&lang=SE&curr=SEK&period=Kortvecka&desc1=SY11&resvtype=L&arrdate=2009-12-13&depdate=2009-12-17&search_execute

det här skulle inte heller sitta fel, 13/12 till 17/12.


fan va jag blir sugen på at göra en massa. underbart det skulle vara och vara skapligt tät nu asså!

you know

2009-09-19, 23:26:27 / Kategori: Allmänt
just nu sitter jag hemma hos fia typ själv. fia och elita sover medans camilla är ute nån stans och festar så här sitter man och har tråkigt. kolla nyss på freky friday elr hur det nu stavas och den är lika kul varje gång :P hihi.
men tror inte det går så mkt mer kul på tv just nu. funderar på och kolla fall det finns nån kul människa vaken här i sura och kila ut en stud kanske, är ju inte speciellt trött men får se annars blir det velle bara att glo på tv elr nått i den stilen.
tänkte kolla om det går nån mer kul kryssning snart som man kanske kan dra på :)
elr va en stga i fjällen kostar om man ska dra ihop några. fia och jag snacka lite lätt om det idag. nått kul ska vi la hitta på, ska bara kika runt lite, kolla priser osv sen får vi se vilket elr vilka alternativ av det vi snacka om det blir.

men men, kommer lite kul bilder senare från kryssningen så klart, pallar inte leta efter kamran nu och lägga in dom så kanske kommer senare idag elr imorrn elr nått i den stilen.

puss&kram

omg

2009-09-19, 16:26:27 / Kategori: Allmänt
nu är vi iallafall hemma igen och som tur är så är vi oxå välbehålna.
blev en riktigt kul kryssnng förutom att det som alltid typ blev lite mkt för lilla tilda där ett tag, men gick ganska snabbt över när besökt herr vit en liten stund, och så klart fortsatte jag köra på när jag besökt honom klart.
men hade kul iallafall och det är la huvesaken :D

hoppas det blir en till kryssning snart men kanske blir lite lungnare då kan jag ju låsas nu iallfall ;) hahahah..
nejdå, men men. ville på bio idag men verkar inte bli så. tråkigt värre. ska ringa och kolla vad jennie gör och om hon vill hitta på nått :)

skriver kanske mer sen när jag orkar om kryssningen mm

puss&kram

wihooo

2009-09-17, 11:45:31 / Kategori: Allmänt
Idag bär det av till kryssningen ;)
bussen går halv 4 så bara att börja fixa sig lite nu annars blir det så mkt stress mot slutet.
jag och fia va uppe kl 8 i morse så är lite sega men det går snart över. börjar bli lite pep nu så kan typ inte sitta stilla ;)

haha och aah fredrik jag ska ha sååååå tråkigt ;P elr inte du, kan ha lite kul till dej med men, hiihi.
håll i er för här kommer jag och fia ;) hahaha..

färga håret igår och det blev toppen, gillar den här röda som jag har nu. sen färga jag nyss håret på fia så hon är inne i duschen nu och sköljer ur.
aya nu ska jag popa musik och bara njuta och tråkvänta men det kan jag stå ut med ;D

Puss&kram

yes, i can see you

2009-09-16, 19:01:46 / Kategori: Allmänt
nästan packad och klar för avfärd till sura. blir ett stop vid willys för att köpa hårfärg innan jag landar hemma hos fia för natten och imorrn bär det av till båten i stockholm. gissar att fia är precis lika peppad som jag är.
blir ut och springa lite när jag kommer till sura medans fia är på cirkus om inte hon ska med så klart för då blir det att vänta på henne först.
annars så blir det att springa själv sen efter det och fia har tagit sig hem så ska vi färga mitt hår så klart.
väntar på att kl ska bli åtta så jag kan åka snart men det går ganska segt.

gick jättebra i stallet idag föresten. malwa va så duktig så.
nu är det bara jennie som fattar vart jag red men iallfall. blev en skritt till fältet i skogen där jag haloppera och travis lite. hon va så duktig så, sen blev det samma skrittsträcka tillbaka.
fixa allt stallet medans camilla va och hoppträna sen cykla jag hem.
cykla till och från stallet, så duktig jag är ;D

men men nu ska jag packa klart och ja nisse jag pallar inte kolla så att allt jag skriver är rätt stavat och inte fel mm ;P nu är det så här punk.

puss&kram

justja

2009-09-16, 12:04:12 / Kategori: Allmänt
nu kom jag på en sak till, det har löst sig med försäkringskassan så jag får underhåll nu. jag kommer få två den här månaden plus studiebidraget :D kommer kännas nice i plånboken! hihi.
snacka med pappa igår oxå. allt va fint med han vilket va toppen.
men men haipa

i must take the bike

2009-09-16, 12:02:17 / Kategori: Allmänt
sitter här nu och lyssna nyss på klippet jag la upp i inlägget innan, så sjukt jävla kul! hahahahaha..
ska iallafall klä på mig snart och cykla ut till stallet och rida söta malwa. sen när jag kommer hem blir det att slänga sig i duschen, packa alla saker,och sen dra till affären och köpa hårfärg innan jag far till sura hem till fia.
har ledigt från skolan idag, imorrn och på fredag, så skönt.
imorrn bär det iallafall av på kryssningen, och kul ska det bli. man man jag har tjatat så mkt om den nu så orkar inte tjata nå mer hihi.

åkte hem till jonte igår och hämta min plattång men han va inte hemma så hade lagt den i postlådan. sen när vi hade hämtat den jag och farmor så åkte vi hem till maria ett tag och gosa lite med emilia och sen satt vi och prata om lite av varje. när jag vakna imorrse hade jag fått ett gulligt sms av maria och då blev jag glad :) hihi.
lyssna oxå på låten so amanda ska sjunga på emilias dop och sen ska jag bära henne och "representera" johan så klart som kanske inte kan komma.

men men kan skriva mer sen
puss&kram

i like cows

2009-09-16, 11:54:26 / Kategori: Allmänt
http://www.youtube.com/watch?v=Jxb-XfzPguM

kolla på det klippet och garva! jag höll på och dö första gången jag hörde den tigår hemma hos maria, fan fick inge luft, så sjukt roligt!
hahahahahahahahahha..

elr så söker ni på uppsatsen om en ko på youtube och tar den med en brun ko på som kommer upp först.

i like it

2009-09-14, 23:14:39 / Kategori: Allmänt

blev en åktur till suar idag efter skolan och leka tilta med fia och elita.
elita va jätte grinig idag, mensen kommer visst tidigt nu för tiden tror jag ;)
men mysigt va det och nu är det bara 3 dagar kvar typ till kryssningen :D! wihooo.. så blir att fara till sura igen på onsdag och sova för på torsdag bär det iväg till stockholm och sen båten. ska bli så kul!
blir att färga håret på onsdag innan vi drar sen fixa allt så det är klart.
kolla nyss på ett as roligt program på 3:an tror jag det va när dom skulle rosta nån kändis genom att säga massa kul saker men kanske inte så snälla precis. magnus betner va så klart roligast som alltid :D hahaha.

har som sagt oxå varit jätte dålig på att skriva blogg nu sista tiden. dags för ett ryck i kragen! så här kan det ju inte fortsätta.

men men ska hoppa i säng nu så man orkar till plugget imorrn med någolunda piggt humör. måste ju hinna fixa läxan, duscha, käka och en massa icke kul saker tills jag måste stressa ihjäl mig på slutet för att komma i tid till skolan. fattar inte att jag kan vara så SEG på morgonen rent ut sagt. spelar ingen roll om jag har 6 timmar, måste iallafall stressa ihäl mig på slutet. kanske för att jag fasnar vid vakna med the voice på morgonen men ändå.. suck. ska försöka göra bättre ifrån mig imorrn men får la se hur det bir med den saken.

sen på tal om inget, när jag tatuera mig den 9 / 10 så blir min nästa tatu den här  som är på bilden, men kanske lite bättre ritad så klart, är bara en kludd, men iallafall. gillar den som fan.
blommor är inte riktigt mig grej men ändå.



puss&kram


how let the dogs out, how how how

2009-09-14, 09:23:39 / Kategori: Allmänt
aah i lördagen blev det att åka hem till fredrik och kolla på film sen slockna vi så fint så.
när vi vakna på söndag så låg vi i sängen ett tag sen skjudas han hem mig för han hade nå skit han skulle göra.
käka frulla och sen hjälpte jag mamma med veden innan vi for in till stan mamma, jag, jonas och amanda och käka på cafe gränden, mums :D
när vi kom hem blev det att chilla i soffan innan jag hoppa i säng och läste lite läxa.

just nu sitter jag på lektion och har jätte kul.. not!
fattar inte mkt av det vi gör mer än att vi ska lära oss nå program för att kunna göra ritningar.
aya skriver mer sen

puss&kram

you know

2009-09-12, 20:23:03 / Kategori: Allmänt
så nu va jag klippt men tror det blir lite mer klippa innan jag blir helt nöjd. ska bli lite kortare så det blir lättare att fixa det som jag vill ha det hihi. men annars är jag nöjd, kul och tästa nått nytt ;P

blev iallafall att fia och elita stanna typ till halv 3 sen kom roffe och hämta dom.
fick skjuds till sari som skulle klippa mig sen sattes det igång. ramla hår tuss på hår tuss, för en stund hade jag lite ångest men vafan, man måste ju testa sig fram.
blir velle att slappa framför tv ett bra tag sen får vi la se om det händer nått, kanske film.
jossetösan flytta till bolänge idag :( men hon kommer snart till hallsta igen så :D hihi..
och sen är det bara 5 dagar kvar till min söndertjatade kryssning. dagen innan blir det självklart att dyka på färgburken och fixa lite freacha ferger i mitt hår ;P

aya nog om detta, hörs la mer sen
puss&kram






i don't know

2009-09-12, 11:55:24 / Kategori: Allmänt
ska klippa mig idag och som vanligt blir det nått som jag aldrig haft förut :P haha, men jag kan inte bestämma vilken av dom jag vill ha elr om jag vill ha nån elr om jag bara ska toppa men det är ju så tråkigt ;P

fia och elita är här och ska följa med mig sen när jag ska klippa mig, hihi.
 längtar till nya frillan, kryssningen och tatueringen som jag nu har fått en tid till :D
9/10 ska jag till inge med lite muffins så sitter tatueringen på mina handleder gratis ;) så sööft.

aya ska klä på mig lite anständiga kläder nu sen vänja mig med tanken på frillan.



haha och ja jennie det är inte nått som ligger på din top lista ;)
men mitt hår blir rött och svart så klart.

puss & kram


ruffel

2009-09-11, 14:04:16 / Kategori: Allmänt
prata med nisse idag i telen och nu är det bestämmt att han, jag, marie och hennes dotter skall åka kakslottet och käka oss tjocka :D hihi. ska bli så gött!
vet inte riktigt när men får la se.
ska bli kul och träffa nisses "nya" tjej marie. och nått som är positivt är att det verkar vara en brud med super musik smak ;) hihi..

Music!

2009-09-11, 13:49:15 / Kategori: Allmänt
vad skulle man ta sig till utan musik? :O

I am, I am...

2009-09-11, 13:46:09 / Kategori: Allmänt

idag belv det skolan ett tag, först samhäll sen svenska på biblan innan jag sluta och fick fara hem.
nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå lie fortare så jag får gå till farmor och åka till stallet. men först ska vi hämta tjockisarna jennie och jhon i kolbäck, hihi.

blir som sagt stallet om en stund sen kommer fia och sötis elita hit och vi tänkte grilla och lite trams sen får vi se vad vi hittar på.
skulle vilja gå till Bill&Bob idag och lyssna på mind kaos med det kommer det någ inte bli nått av :(
men jag har ju som sagt kryssningen framför mig med fia.
kommer bli ganska tjatigt nu tills på torsdag gissar jag men det ska bli så sjukt kul! :D hahaha.

imorrn ska jag klippa mig så ska försöka hitta på nån kul frilla som jag ska testa, men får se om jag hittar nån. hoppas på det för vill prova nå nytt ;D
blir det gräsligt växer det som tur ut så man ska inte var rädd för att prova nå nytt.
men ska käka nått sen börja röra mig till farmor.

puss&kram


lost

2009-09-10, 23:30:19 / Kategori: Allmänt
blev krogen igår med josse, malin, emma och två till. skulle fira malin som fyllde år ;D och innan det hjälpte jag till på stinas bröllop med mamma. servera mat, kaffe mm.
blev att vi sov kvar i stan så kom hem idag runt 6 då jag blev kvar hemma hos josse till halv 10 ungefär då jag börja rulla hem för att sova lite.
så ska snart hoppa i säng för det är dags för skola imorrn, suck..
aya, nu är det exakt en vecka kvar till kryssningen :D WIHOOOO..

nått som gjorde mig glad igår va att sverige vann över malta! så skönt satt det.

idag blev det lite film och sen idol hemma hos josse, fan va jag garva. en del är ju bara för söta när dom går in till juryn och ska vara seriösa och sjunga fast dom inte kan ta en ända ton rätt, hahahahahah.

imorrn blir det stallet med min söta jennie som jag glömde ringa idag för jag hade halvsovit när jag läst hennes sms tidigare på "morgonen" när jag vakna idag. så ska upp imorrn och ringa henne, sry gumman..
efter det blir det velle att hitta på nått med fia som jag lova förra veckan och sen ta med josse på lite sista äventyr innan hon flyttar på lördag :(
fast ska ju så klart vara klistrad på tåget om ett tag och hälsa på turteduvan.

men men sov gott orkar inte skriva nå mer
puss&kram

I try to be all that you need

2009-09-09, 13:57:57 / Kategori: Allmänt
What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

vet inte vad jag riktigt ska ta mig till..
har för mkt tankar som snurrar i mitt huve, så mkt att jag inte äns kan förklara!
fattar inte meningen med allt funderande, alla tankar.
känns som så mkt blir fel, saker jag gör, saker jag säger.
direkt jag blir själv börjar alla tankar snurra som en hel cirkus i mitt huve.
vad vet jag, vad vill jag, vad vill jag veta, vad är det som är fel, vf händer vissa saker, vad saknar jag, vad vill jag ha, vad klarar jag inte av, vad klara jag av, vf gör jag inte mer med mitt liv, vf sitter jag bara på min röv, vad skulle jag kunna gjort annorlunda....
så mkt jag vill ha svar på, så mkt jag vill veta innan det händer.
har mina räddningar från mina irriterande tankar men kan inte sitta ihop med dom.





just like you

2009-09-09, 11:10:29 / Kategori: Allmänt
somna på soffan igår så va ganska trött gissar jag.
vakna av att klockan ringde imorse för jag och josse skulle ut och gå men hon va så trött så vi skulle ta det imorrn. men jag tänkte ut och springa lite senare tror jag, elr ut och gå.
blev iallafall en promenix med semlan innan jag slog ner min röv här och kika runt lite.
just nu sitter jag och lyssnar på mind kaos nu album återkomsten. riktigt bra dom låtarna jag har hört än så länge :) hihi.
ska klippa mig på lördag och jag funderar på hur jag ska klippa mig den här gången. om jag bara ska toppa elr om jag ska hitta på nån rolig frisyr och prova ;P hihi.. tror det blir en ny frilla men vet inte riktigt än för har inte kommit på nå kul än, hmm.
sen får vi se men vill färga lite oxå, blir rött gissar jag om jag färgar det på lördag.
aya ska kila ner och käka frulle nu sen hoppa in i en skön dusch.




puss&kram

girl power

2009-09-08, 22:17:01 / Kategori: Allmänt

cyklade ner till josse runt 8 för vi skulle vara duktiga och ut å springa vilket vi oxå va till en viss del, haha..
kom ner till henne och sen snacka vi lite medans hon böt om, sen cykla vi till mortionscentrum för att springa en sväng om sagt. kom lagom igång så kom vi till ett ställe på rundan där det va kolsvart. ingen utav oss va speciellt sugna på att gå in i mörkret så vi vände på klacken och gick åt andra hållet.
och va hör vi inte i skogen då ? hahaha. ett högt jävla brak och då kan jag tala om att det blev skapligt med fart på oss båda en bra bit.
haha va lite kul. sen tog vi andra hållet en bit sen blev det att cykla hem så ska ut och gå 10 imorrn runt skansen. försöka vara lite mer duktiga så klart.
nu har jag josse att tacka för nu har min träning kommit igång och så ska jag hålla det :D
ska kolla med mamma om vi skulle börja träna som hon snacka om för ett tag sen.
annars gör jag det själv :)
ska oxå hjälpa till på stinas bröllop imorrn så får la se hur det går.

men men ska hoppa in i duschen nu sen blir det som sagt det självklara, jo MAT! :D

hörs sen
puss&kram


What can I say, What can I do

2009-09-08, 18:35:44 / Kategori: Allmänt
Don't bring flowers after I'm dead..
erik hassle - Don't bring flowers

What can I say, What can I do..
dead by april - whan can i say

Damn who's a sexy bitch..
David Guetta ft Akon - Sexy Bitch

bästa låtarna!


This is who I am

2009-09-08, 18:26:21 / Kategori: Allmänt
varit i skolan idag och sen va vi  och kolla där jag ska börja min praktik näsra vecka så nu börjar det snart på "riktigt".. få se om det blir bättre den här gången mot va det har varit tidigare.
hade tråklektioner idag förutom den sista som va engelskan, har en bra lärare så lektionerna blir alltid kul :D
skulle hem till josse efter skolan men hon va tvungen att dra in till stan ett tag och fixa lite till sin nya lägenhet så det va bara att cykla hem. hon skulle höra av sig när hon kom hem så vi får se när det blir.
vi skulle ut och springa men får kanske göra det själv snart. men men huvesaken att det blir gjort sen spelar det ingen roll om jag gör det själv elr med josse.

imorrn är jag ledig så ska kanske hitta på nått med josse då, får se vad vi bestämmer.
blir velle att sova ett bra tag imorrn, sen hoppa upp och se vad jag gör av min dag.

just nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på lite för mkt tror jag.
är inte på mitt glada humör så tror det har blivit lite mkt tänka.
men kan alltid bli bättre ;) sätt på favolåten så är man igång igen, hahaha..

får se vad det blir av min helg sen, ska klippa mig på lördag sen får vi se vad det blir av dom andra dagarna.
nått jag längtar SJUKT mkt efter nu är kryssningen med älsklings fia :D!
BARA 9 DAGAR KVAR NU! hihhooo..




not nice

2009-09-07, 09:48:54 / Kategori: Allmänt
har inte varit så duktig på att uppdatera den här helgen.
men  i helga hände det ganska mkt, krogen med sötnosen josse och gänget, sen va det kräftskiva i lördags men familjen och massa av mammas och jonas vänner.
söndagen blev en slappdag hemma hos fia. fick träffa sabina och johan som jag hört så mkt om vilket va kul :)

gick upp kvart över 7 och då blev det frulle framför vakna med the voice som är givet på morgonen!
just nu sitter jag i skolan och har haft nå skit med datorn, så nu har vi en lång håltimme framför oss.

skriver mer sen

puss & kram

Damn who's a sexy bitch

2009-09-05, 12:46:12 / Kategori: Allmänt
lite uppdatering efer att inte skrivit på nån dag.
igår blev det att gå till skolan som vanligt sen bussen in till stan direkt hem till maria, och jag fick oxå veta att syrran ramla med moppen för dom hade fått snuthäng så hon bröt sin lilla hand hon ;) så kass, men jag älskar henne ändå.
sen kom josse in till stan så vi hämta henne sen fick vi skjus till skiljebo där vi skulle möta några sen kom daniel och hämta oss för vi skulle hem till jonte. blev att drick innan vi gick in på krogen så klart så hade en riktigt kul kväll med sötnosarna.
kommer känns jätte surt när josse gumman flytta :( buhu men så klart ska jag hälsa på henne :D



hihi så snygga så ;)

idag blir det kräftskiva här hemma i huset med familjen plus lite vänner till mamma och jonas.

får se vad jag hittar på sen men..

ska hoppa in i duschen nu, skriver met sen

puss&kram


jennie my love!

2009-09-03, 23:03:04 / Kategori: Allmänt
det här kommer ordna sig fin fint ska du se gumman <3
finns och det vet du, och du vet oxå att jag älskar dej!
gå efter vad du själv känner och gå inte efter vad folk talar om för dej att du ska känna. ta det som känns rätt nu och ta sen bekymmrena om dom kommer men lev i nuet och inte dået, elr framtiden. ta vara på dom stunder du får och njut istället för att grubbla.
är det nån som förlorar så är det han, han som förlorara allt!

you are the best of the best jennie <3

shine

2009-09-03, 21:07:12 / Kategori: Allmänt
åkte hem till farmor och hjälpte henne plocka lite idag. sen fick jag skjuds hem och la mig på soffan dum som jag är!
har sån sjuk ångest nu för att jag inte tar tag i mig själv, börja träna och plugga körkortete! fan vilken ångset jag har, och över allt jag äter hela tiden! suck.. ska inte bry mig om vikten men jag trycker i mig så mkt och allt är typ bara skit. sen rör jag mig visst men inte så mkt som jag skulle behöva!
besviken på mig själv just nu, sjukt besiken!

aya imorrn blir det raka vigen hem efter skolan och ut och springa en rejäl runda, sen blir det att plugga till körkortet ikväll och alla kvällar framöver, inte så jävla mkit dator mitt i nätterna..
fan jag måste ta tag i mig själv!

ska velle lägga in lite ny bra musik på mobilen imorrn innan jag drar och springer..
för springa ska jag minst 4 ggr veckan! så är det bara!
sen måste jag börja gymma och träna allt jag kan komma på, allt!

aya blir bara mer depp av att sitta här, hörs

puss&kram

tulle

2009-09-03, 14:24:12 / Kategori: Allmänt

klockan ringde halv 10 så va bara att gå upp och käka frulle sen gå och möta joel som skulle komma och hälsa på ett tag. sen ville jag så klart se tatueringarna han hade gjort men dom va ju inga höjdare, elr ja den på halsen va ju inte äns halvklar så den kommar nog bli rätt bra när den är klar men nej hahaha ;P
nej nu ska jag sluta mobba honom som jag och min mamma är ganska duktiga på.
vi kollade på transformer och laga nudlar, sen skulle han med halv 3 tåget till stan så jag gick upp och satte mig här. ska snart hem till min kära farmor och hjälpa henne lite med att flytta saker. hon är ju som sagt lite svullen elr ja kanske inte lite svullen utan mkt svullen i sitt knä så hon kan inte göra så mkt mer än att halta. min stakars lilla farmor.

så jag ska velle gå och byta om nu sen ska jag kila ner till henne :)
skriver la mer sen

puss&kram


dead by april

2009-09-03, 06:15:33 / Kategori: Allmänt
fan va sur jag blir att jag inte visste att dom skulle spela i e-tuna!!
fan fan fan!




There is nothing left to prove

2009-09-03, 05:42:49 / Kategori: Allmänt
Damn who's a sexy bitch...
David Guetta feat. akon - Sexy Bitch

älskar den där låten.

men men, idag belv det nte mkt av att va med josse tyvärr men vi får la ta det nån annan dag. annars så städa jag mitt rum, sen blev det en lång promenad runt hallsta sen hem till farmor och hämta cykeln. när jag kom hem blev det att lägga sig på soffan och ta det lungt i nån timme innan jag körde ner moppen till amanda så hon kunde komma hem senare för mamma hade inte lust att hämta henne. så fick en promenad hem där med. så skönt så!
när jag kom hem då så blev det att gå ner til fredriks rum och kolla på film. natt på museumet 2, ice age 3 och iron man. fast iron men såg jag bara början på sen låg jag och sov så sött och natt på museumet va skit kul.. kanske får kolla på iron man senare idag elr nått.
börjar bli ljust ute så kanske ska hoppa i säng och sova nån timme till innan klockan ringer :P

natti natti

puss&karm

im so fucking stupid sometimes!

2009-09-03, 05:13:15 / Kategori: Allmänt
jag och frida satt och pratade om den massa saker, och då kom vi in på att dead by april skulle spela i göteborg och skövde och att jag hemskt gärna vill gå på dom.
nej då talar frida om för mig att domspelat i e-tuna nu ihelgen.. tror ni jag blev sur elr?
tydligen så hade jag läst det nån stans sa fia men va fan har jag inte agt det på minnet för då? :O
fan va trött jag blir på mig själv ibland asså!

runing around

2009-09-02, 14:16:49 / Kategori: Allmänt

stuttsar runt och städar mitt rum som är ganska behövlit ;P

ett måste är då bekväma kläder vilket är knästrumpor, shorts och t-shirt. sen måste man ha bra musik att sjunga till samt stutsa runt till.
toppen är det :D haha och nu har det sluta regna så blir att gå ut och gå sen..

kyss och smek


Been dreamin about your loving

2009-09-02, 14:09:04 / Kategori: Allmänt
you know

nananana!

finns mkt jag skulle vilja skriva men tror jag skiter i det.
kanske gör det sen men nu ska jag bara sitta och lyssna på musik och funderar..

nananana nananana
goodbye






give me some more

2009-09-02, 13:46:56 / Kategori: Allmänt
vaknade halv 12 ungeför och då va det bara knalla upp och kolla om det fanns nå huvevärkstabletter. fanns ju inga så va bara stå ut och göra lite frulle istället.
kolla lite på tv sen blev det att knalla upp hitt och kika lite.
spöregna nyss så ska velle gå ut och gå innan det börjara regna igen så har jag det klart för dagen. sen blir det att gå ner till farmor och hämta cykeln i garage osv så jag har den på fredag när det är dags för skolan igen. är ju som sagt ledig idag och giassar att jag kommer vara det imorrn med :)
annars får vi la se vad som händer iadg. skulle kanske va med josse men hon hade en massa och göra så får se om vi hittar på nått idag elr kanske imorrn annaras om jag inte skulle träffa miffojoel då ;P hahaha.
aya ska ut och knalla nu
skriver mer sen



puss&kram

See I'm wrapped around your finger

2009-09-02, 00:11:36 / Kategori: Allmänt
blev inte så mkt åka gräsklippare idag tyvärr, det är faktist riktigt kul menmen blev att kolla på film istället.
kollade på män som hatar kvinnor, RIKTIGT BRA film! :D
älskar scenen när hon ger tillbaka på slusket som gett sig på henne ;) haha, garva så jag höl på och dö. nej kanske inte då men nästan.
klär av han naken, bnder fast han och kör upp en dildo i röven på han.. haha lagom åta han!
men men nog om detta, filmen va bra och nu sitter jag här.
blir velle att snart hoppa i säng men innan det blir det att kika runt lite till på internet osv.

flundrar på vad som kommer hända imorrn. som vanligt har jag ingen praktik så jag är ledig i vanlig ordning. så kanske ska hitta på nått med josse. ska iallafall höra av mig till henne när jag vaknat osv sen får vi se vad som händer och sker.
gissar att jag kommer vara ledig på torsdag med för tummen ur arslet får dom ju inte på min skola iallafall! sega så det bara sjunger om det.. skönt visst, men samtidigt VÄLDIGT irriterande att dom aldrig kan göra nått ordentligt!
men men så är det när man är halv seg och hel dum..

aya blir velle inte så mkt mer skriva nu, kommer inte på nått vettigt så ja.
blir velle att hoppa i säng snart, börjara bli lite halv såsig, känns i mina ögon att dom inte riktigt hänger med mig ;P


puss&karm 

Don't bring flowers after I'm dead

2009-09-01, 20:18:04 / Kategori: Allmänt
som vanligt blev det upp kvart över 7 och rulla till skolan. kom lite sent men det är la sånt som händer.
hade liet halv kul/tråkiga lektioner. sov på matten, fattar inte hur jag kan vara så trött!
sen blev det lunch och då hade det trötta gått över i nå övertrötthet så jag vart skapligt jättedryg. men men, haha. sen kom den där fruktansvärt irriterande kommentaren ur min mun när frida slängde mat. "tänkt på barnen i afrika".. suck. fan va jag HATAR den kommentaren! som om dom mår bätter bara för att vi äter upp, dom är velle lika jävla hungriga för det. så tror inte det tar nån skada på dom om vi inte äter upp den där extra potatisen elr va det nu är.
sen va det dags att gå hem efter sista lektionen som va ganska kul.
när jag kom hem käka jag sen åkte jag med jonas till siba och köpte en ny tvättmaskin.
när vi kom hem så åkte vi hoj till sura och hämta min jacka. så nu sitter jag och lyssnar på musik och njuter.
så klart sjunger jag med som alltid ;)

skriver mer sen

puss och kram

dags

2009-09-01, 00:07:51 / Kategori: Allmänt

nu är det snart dags för min mysiga säng med min hela garderob på ;P haha
har inte lyckats putta ner högen än men det kommer snart.

men men
god natt och sov gott
puss&kram