<3

2010-05-31, 18:25:45 / Kategori: Allmänt
satt och kollade på youtube och då dök den här upp :)



Älskar dej så sjukt mkt min syster! Vet inte vad jag skulle göra utan dej. Vet inte vad jag skulle göra om någon gjorde dej illa! Sårad blir vi alla då och då och då finns jag och stöttar till 100 %. Men skulle någon röra dej på fel sätt.. Gud vet inte äns vad jag skulle göra då! Kommer aldrig finnas någon som kommer ta din plats hos mig! Du är min syster och kommer alltid att vara, och det är jag så sjukt stolt och glad för. Finns inte ord för hur mkt jag bryr mig om dej, det finns verkligen inte det.

....?

2010-05-31, 13:40:02 / Kategori: Allmänt
välkommen till skolan idag! den ena är surare än den andra.
först ham man seta uppe hale jävla natten för att fixa en jävla horläxa! sen kommer man till skolan och det går ju inte precis att snacka med nån..
Jag ger upp och drar hem!

åååh!

2010-05-31, 07:07:40 / Kategori: Allmänt
Snacka om att jag är trött nu! har inte sovit på hela natten. jag och frida blev precis klara med en av dom 2 uppsattserna vi ska skriva till historian som ska in idag. Vill bara gå och dö just nu! SÅ JÄVLA TRÖTT!!!
lelle ringde och väckte mig kl 10 imorse då vi skulle ut och kasta plast i kolbäck. Sen hade jag inte sovit många timmar innan det för va ju och hämta mamma och jonas vid båtklubben för dom hade verit och parta. så kom kanske i sänga runt 4. Visst 6 timmar ska velle räcka kanske men ja.. just nu så är allt skönt att ligga på. Golvet är bäst!

och sen jublar jag då jag vet att jag ska till skolan om 2 timmar och jobba med projektarbetet. fyfan säger jag bara! jag orkar verkligen inte.

aya ska sova på tangentbordet i 2 min medans frida skriver klart nå jävla skit hon håller på med.

xoxo

....

2010-05-23, 23:41:23 / Kategori: Allmänt

 

http://existenz.se/out.php?id=24429

det här rummet skulle jag vilja ha hemma!

update

2010-05-23, 22:44:17 / Kategori: Allmänt
Det va ett tag sen jag skrev vad som hände om dagarna men ska ta lite av min tid dom senaste 5 dagarna.

I onsdags så skulle va dra och träna men blev inte så mkt av det för det stod fel på hemsidan så palla inte vänta en timme på att få träna så jag och lelle drog och käka på lustikulla, sen skulle vi ut och spela fotboll men alla va så tråkiga och orka inte så vi drog och spela frespeegolf istället med stefan. Sen när jag kom hem så hände det inte speciellt mkt.

Sen på Torsdagen så åkte jag och jennie och träna. Sen efter det så åkte vi till Lustikulla och käka, så belv 2 dagars för mig ;) Sen när vi käka så åkte vi ut till lisjö och bara umgicks, prata om allt och lite till. Bara va, så jävla skönt där ute!
Tack jennie för det du skrev på din blogg, vet faktist inte hur jag ska klara mig utan dej heller.. kommer blir ganska drygt vill jag lova!















Sen i Fredags så va jag i skolan först, sen så va det bara hem och fixa och käka sen rulla hem till jennie för vi skulle dra på ölfotbollen på Valsta som börja kl 7. Va en mysig kväll med alla söta människor!
Satt där ett tag iallafall innan vi drog hem till ante och va där ett tag.

Sov kvar hos Jhonny tills lördagen, va där till ca kl 4 sen åkte jag hem för att käka, men blev stopad i dörren av mamma och jonas som skulle hem till bohmen så fick köra ner dom ditt och springa in på ica och köpa en macka och energidricka för skulle iväg och spela frespeegolf med lelle och mattihas. Blev inte att vi spela så länge för lelle va hungrig så vi drog till maistro och käka. Efter det så viste vi inte va vi skulle göra så vi gled runt i hallsta, kika förbi bohmen där mamma och jonas va, så satt vi där ett tag innan jag drog hem och böt kläder.
Efter det så åkte vi hem till lelle, gled runt lite mer i hallsta innan vi bestämde oss för att åka hem till erik. Men det va så jävla trist så vi drog ganska snabbt. Så lelle kila hem och jag åkte hem till Jhonny och Mirre och satt där med dom till sjag skulle hämta mamma och jonas och köra hem dom.  Sen när jag kört dom parkera jag natten hemma hos Jhonny :)

Sen idag så gick vi upp kl 4 för han skulle till jobbet så jag åkte hem och kolla lite på tv, sen nu sitter jag här och gör läxa och lyssnar på musik.

xoxo

seeeeeeeeping time!

2010-05-18, 00:34:24 / Kategori: Allmänt
Jag skulle vilja sova föralltid som törnrosa! gudarna vad skönt.
Men nej skulle inte tro det för imorrn ringer klockan och då är det dags för skola..suck!
aya bara bita ihop, inte långt kvar nu innan studenten. och det ska bli SÅ JÄVLA SKÖNT!

Men idag har jag sendera dagen först i skolan med projektarbetet, sen så blev det dags för religion och efter det så åkte jag, amanda och denise till båtbryggan och satt där tills jag skulle och träna. Ett välbehövligt och skönt pass med träning! gäller ju bara att jag tar tag i det ordentligt som jag sagt i ett år nu typ.. FY MIG! Men imorrn blir det skola igen, först religion, sen projektarbete, sen hum och efter det hem till maria och fira alex som fyller år :)

men nu ska jag hoppa i säng och sova så gott så.
godnatt och sovgott

xoxo

:D

2010-05-17, 11:21:12 / Kategori: Allmänt
FAN VA DET ÄR HÄRLIGT VÄDER UTE! man blir bara för glad asså..
Aah just nu sitter man i skolan och väntar på att ante och dennis ska komma men som vanligt går det i SLOWMOTION! Men det är velle som alla andra dagar i vecka med anrda ord så :P
Funderar på om man ska cykla och köpa glass medans man väntar på dom elr om ante tar bilen så kan han få köra mig till affären :D haha. elr så går jag på lunchen innan religionen. Skulle igentligen ha engelska nu men det blev visst inte så, ska ha det imorrn bara den här veckan tydligen. Men gör inget för då hinner man med lite er på projektet.
Aya nu ska jag ut och lapa åt mig lite av det fina vädret innan dom kommer och vi måste jobba, hihi.



Och här skulle det inte vara helt fel att vara just nu!

xoxo

dags att söva..

2010-05-16, 23:21:45 / Kategori: Allmänt
Idag så vakna jag ganska sent av att jonas kom in och fråga om jag skulle ha käk, så va bara att gå upp för hungrig va jag. Och trött som fan efter trippen till arboga igår kl 3 för att hämta mamma, jonas och ari. Slockna som en stock när jag kom hem!
Tidigare igår så va jag och fira ante, käka lite kakor och smått. Sen  så körde han hem mig och då va det bara in och vända typ för skulle hänga på bella och jennie in till stan på krogen. Va kanske inte den roligaste kvällen på krogen men man fick ju träffa dom söta tjejorna så det gjorde ju inte så speciellt mkt att det inte va speciellt kul direkt.
Sen idag iallafall när jag käka va det bara att hoppa in i bilen och hämta jennie för vi skulle till stallet.
Allt gick finfint i stallet, kusarna va så snälla på ridturen, men eiti kanske va lite hets på slutet men det är ju hon i ett jävla nötskal så förvåna mig inte dett dugg ;) Och malwa va lika duktig som alltid!

Kolla nyss på hockeyn och sveriga vann ju (Y) hihi.
men nu ska jag sova, så god natt och sov gott!





Profffffffs bilden på eiti som moooooahhh (jag) har tagit :D så duktig!

xoxo

The day

2010-05-14, 20:44:43 / Kategori: Allmänt

Min dag idag har inte varit så händelserik fram till nu, men nu ska jag rulla hem till dennis och dricka lite öl.
Det som har hänt är velle att jag färga håret, kolla på tv, gjort lite läxa och duscha. Vikan dag (Y) haha.

nej nu ska jag rulla hade jag tänkt.
puss&kram


M

2010-05-14, 18:22:46 / Kategori: Allmänt
Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse (curse)
Makes it hard to know which road to go down
Know when too much can get you hurt

Is it better is it worse?
Are we sitting in reverse
Just like we're going backwards (backwards)
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
What I don't wanna do is crash, no

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

funny!

2010-05-13, 22:33:30 / Kategori: Allmänt
Bli en ny människa på 5 minuter!

YOGA

Vrid kroppen i alla möjliga och omöjliga rörelser och ställningar, huvudsaken är att det är obekvämt och svårt att hålla balansen. Hitta på fina namn för det olika positionerna som "telefonkiosk", "traktorn" och "flodhästen". Tänk på din andning och känn hur din kropp och själ förenar sig med gud. Du blir bätter på exakt allt , och har du riktigt tur kan du till och med lära dej att stå på huvudet.

MEDITATION


Som yoga, fast man behöver inte vrida sig så mycket. Blunda och tänk på vad som helst. Eller blunda och koncentrera dej. Om du vill kan du ha ett mantra att tänka på. Ett mantra ska helst vara nåt meningslöst, gärna på ett språk du inte begriper.
Andas in - och ut, andas in - och ut. Lägg dej på sängen och försök själv, om du inre heller vill betala 18 500 spänn för en kurs i transcendental meditation.

TAI CHI OCH QI GONG

Yoga fast kinesiska, och med coolare kläder. Här ska man röra sig , och inte stå stilla. Utgå från en obekväm ställning och rör dej långsamt till en ännu obekvämare. Låtsas att du är en drake, drakar är bra. Känn hur livsenergin blir till eld, som du kan spruta på folk som är dumma mot dej.

KBT

Kognetiv beteendeterapi är att lära sig: 1) fatta och 2) gilla läget. Det där omedvetna tramset her en modern och effektiv människa som du inte tid med. Så du behöver bara lära dej begripa ditt eget bästa. Det gör du genom att tjata på dej själv - "spindlar/hissar/cowner/flygplan är inte farliga, spindlar/hissar/cowner/flygplan är inte farliga, spindlar/hissar/cowner/flygplan är inte farliga". När du insett det får du en chokladbit!

COACHING

En coach är en person som berättar för dej att du är bra - och kan bli bättre! En alldeles egen hejarklack, som peppar, applåder, motiverar och gör vågen. Billigast är att använda mamma eller din bästa vän. Ge din egen coach tydliga instruktioner, och lapa i dej berömmet. Klart!

haha

2010-05-12, 16:00:53 / Kategori: Allmänt
Nu har man beställt en ny mobil från 3 med abonemang osv.. sööft. som det låter kommer min fast avgift ligga på 300 och det är allt.
Bra skillnad från det jag har i den här räkningen som är 850 spän..

funny day?..nope

2010-05-12, 15:20:51 / Kategori: Allmänt
Denhär dagen har ju inte varit speciellt kul än så länge.. Bara seta hemma och gjort läxa.
Nu siter jag här och dricker te, sen vid 6 ska vi åka till mormor och fira henne som sagt. Innan det så kanske det blir att jag färgar hårt, annars blir det när jag kommer hem.
Ska kolla lite på erbjudande på 3:s hemsida om man ska uppgradera mobil kanske.



men men
Puss&kram

Home..

2010-05-12, 11:38:51 / Kategori: Allmänt
Idag blev man hemma från praktiken för huvet har börja värka bara för att min jävla nacke ska jävlas! så ja..
Igår hade vi nationella i engelska och det gick faktist ganska bra :) fick g. Sen jobbade jag, ante och dennis på projektarbetet (Y)
När jag kom hem så belv det bara att vända för glömt att jag skulle till hum så fick lov att åka ner igen, men det va ju stängt så då åkte jag och köpte snus och hårfärg istället. Sen så orkade jag inte sitta hemma så åkte och tanka bilen och tog en tripp till lisjö och tänkte, fundera och bara va för mig själv. Bästa stället att vara för sig själv är fan vid vattnet, skogen och alla ljud och tystnaden runt om. Så skönt att bara sitta och vara!

Sen när jag kom hem va det tänkt att jag skulle färga håret men det blev inte så. Blir nog att göra det idag innan elr efter vi har gratta mormor.
Men men nu ska jag göra läxa, hare

puss&kram

hate this fucking shit

2010-05-11, 18:26:07 / Kategori: Allmänt
Den här dagen har börja helt ok men nu suger det riktigt jävla hårt! Fuck this day!

Vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga, hur jag ska bete mig. Allt bara suger fan! Ger tammefan upp snart med allt. Orkar inte lägga ner energi på massa skit som man ändå inte vet hur det blir i slutändan.. känns så just nu!

Skolan orkar jag typ inte ta tag i, känslor mm snurrar med 1000 km/h i mitt huve och dom går inte att bromsa. Jag orkar inte bromsa dom. JAG ORKAR FAN INTE MED DEN HÄR MSKITEN JUST NU! Spola tillbaka allt till första dagen i 3:an och göra om allt, göra allt som jag ska i skolan, sköta sitvationer bättre som jag inte sköt så bra, ändra saker som sagts.
Aya det ska inte ses som ett misstag utan som en lärdom va det en som sa till mig, men fan orka.. Funkar ju så men man ångrar ju ändå.

Allt känns bara förvirrat, Så sjukt förvirrat. Speciellt allt som jag inte kan göra nått åt, nått jag inte kan ändra, nått jag skulle vilja ändra, nått jag skulle vilja får klarteckan på, nått jag skulle vilja se och föstå, nått jag skulle vilja fatta och inte tvivla, nått jag skulle bara vilja känna att så här ska det va, nått jag bara skulle vilja är att känna att det ska va så här, det är så det ska vara!

Men nope! Tankar och funderinga..

time for sängen!

2010-05-10, 23:49:03 / Kategori: Allmänt
Dags att hoppa i säng och slockna ganska duktigt!
Dagen ar varit bra men kvällen sluta i illamående :( så sitter här och har ont i magen.. suck
Man jag, nu har man gjort heta arbeten kursen så snart har man ett kort på att man får utföra sånna jobb (Y) Det va vad som hände i skolan idag, sen efter skolan så åkte jag in till stan och hämta mina linser som hade kommit, sen gick jag och frida runt och kika lite på saker tills hennes pöjk kom så jag körde hem dom.
På stan köpta jag inge märkvärdigt, bara ett nagelack som ska passa mina studentskor och sen en deo. Hade vela köpt nå roligare men är man fattig så är man :P

Sen vill jag så klart gratta Ante som jag redan gjort 2 ggr men gör det igen, GRATTIS TILL KÖRKORTET :D happy for you!

aya nu orkar jag inte skriva nå mer så natti natti
Puss&kram

LOVE

2010-05-09, 16:18:39 / Kategori: Allmänt
Jag är kär!
























I mig själv ;) haahhahahha

Har lite tråkigt, men ska snart åka och fira Helenas son Tim som fyller år :) så det blir tacos och lite snack.

Puss&kram

sleeepi!

2010-05-09, 02:43:57 / Kategori: Allmänt

Kul kväll igår (Y) tack ska ni ha alla som mdverka till det! Blev en stud hemma hos lelle då vi förkröka innan vi åkte in till stan och knalla på pluto.
När vi kom hem kila jga till jhonny och dryga lite innan jag somna, vilket jag gjord ganska fort ;)
Sen idag så har det grillats, umgåts med bästa jennie och bara varit. Riktigt skön dag vill jag lova.
Får se om man ska hem till muppen snart elr om man ska hoppa i säng.

men men
puss&kram


happy birthday!

2010-05-07, 13:46:04 / Kategori: Allmänt
GRATTIS till bästa lelli som fyller 20 år idag :D! Ikväll blir det köra av, hihi.


pluggi..

2010-05-06, 22:32:07 / Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag hemma hos frida och pluggar, och imorrn är det nationella engelska för min del :(

night!

2010-05-04, 23:44:07 / Kategori: Allmänt
Igår skulle det tränas men Camilla behövde hjälp med hästarna så jag och jennie planera att åka ditt istället. Vi fick även med oss finsällskap ut ditt, jo lilllla lelli :D
Du vet henns kommentarer brukar ju vara att, ja men det är ju bara sitta ner och åka med ju? hur svårt kan det va. Jadu det va visst inte lika lätt som det låter, att bara åka med. Haha men det va jätte kul att hon följde med ut!

Och idag har det inte hänt så mkt mer än att jag gick upp, cykla till skolan, hem och sov på soffan ett tag efter skolan innan jag skulle iväg på träning. Så knalla ditt och hade ett boxningspass med söta jennie. Så nu sitter man här innan jag ska hoppa i säng.



Puss&kram

I hope you know

2010-05-03, 11:02:06 / Kategori: Allmänt
Jag är så glad :D hihi
vf vet jag inte riktigt, jo kanske, men iallafall.
MÅR TOPPEN!

Idag mår jag sjukt bra, musik, SUPER fint väder osv! BARA FÖR JÄVLA HÄRLIGT! :D :D
undra om man ska åka och käka glass nån stans?

wonderfuuullll!

2010-05-03, 02:56:06 / Kategori: Allmänt
Ja nu har det inte skrivits så mkt sen jag kom hem i fredags men kan ta en liten snabbis skriv och tala om lite.

I fredags när vi klev av flygplanet kl 20.00 i stckholm kom min älskade mamma och hämtade oss. Jag som saknat att köra bil fick köra hem och sen när vi väl va hemma va det bara att öppna väskan, ta fram kvällen kläder, sminka sig lite snabbt innan det bar av först till beg för att dumpa syrran och sen hem till Dennis för att dumpa mig. Men när man kommer fram visar det sig att Dennis har decka men festen fortsatte, dock va det lungt vilket va ganska skönt. Sen senare mot kvällen så drog jag och Ante ner på samhället för att fixa lite skit, elr ja han skulle fixa, jag hängde bbara med och gloddde.
Sen när det va löst och fixat så visste vi inte vad vi skulle hitta på så gick hem till han så han fick byta skor, sen gick vi hem til mig och hämta mer öl. Sen skulle vi tillbaka, kändes som en evighet att gå! Men vi kom fram till slut :) Så när vi gått en eviget kl typ halv 6 på morgonen så kila vi hem till jhonny och dryga lite.

Sen på lördagen så vakna jag av att telefonen ringde, det va mamma som undra om jag ville ha pizza. Och klart som fan jag ville det så kila iväg och mötte mamma, jonas, fredrik, amanda och robbin för att slänga i sig en pizza. När vi käka klart så åkte jag hem ett tag innna jag bestämde mig för att dra till affären och köpa snus. Så när det va köpt och klart gick jag till jennie för att kolla om hon va hemma men så klart va hon inte det, så satt och gjorde hilde sällskap ett tag medans jag vänta på att jhonny skulle vakna. Bättre sent än aldrig så vakna han, så vi drog in till stan och köpte lite gott att käka innan vå åkte så han kunde käka lite skräpmat som han aldrig gör ;) haha.
När vi kom hem slog vi på en film, tog plats i soffan och drack dricka och käka snarre, va så mysigt så.

Och idag så åkte jag hem runt 5 då muppen körde hem mig, då bestämde jag mig för att jag ville hälsa på maria och skitungen så jag, amanda och robbin tog mammas bil och drog till västerås och gjorde ett besök hos maria som sagt :)

Dock är jag kvart i vancouver tid så kan inte sova.. drygt men va ska man göra.

men men
puss&kram

Emilia tycker till!

2010-05-02, 18:22:24 / Kategori: Allmänt

 a AW WQWSS
 > qawsq MQW,,