home

2010-10-14, 03:42:14 / Kategori: Allmänt
Nu va man hemma igen efter 16 dagar i arvidsjaur. Att vara hemma är nog bland det skönaste på länge! Har städa mitt rum (halft), vait hos tandläkaren, varit i västerås och köpte en ny töjning, umgåtts med jennie och bella. Så har min dag sett ut, den har varit så skön så.
Imorrn blir det att städa klart, träffa pappa efter kl 4 och sen lelle runt 8 då hon sluta träna. Annars vette fan vad som händer men det återstår och se :) Tänkte att jag ska hoppa i säng snart men för tillfället är jag super pigg och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir velle att sitta här ett tag antar jag.

Lägger även ut en annons om att jag vill ha en pojkvän! börjar bli så ensamt tycker jag. Han ska vara lite längre än mig, inte allt för lång, mörkt hår helst, tatueringar, kanske nån percing men inget måste, egen lya, bil, jobb och snälla föräldrar osv. Gilla att umgås med folk och hitta på nya saker, men ska även kunna ha en mysig hemmakväll och bara vara. Ska även ha en romantisk sida som får komma fram lite då och då, komma med gulliga komplimanger, få en att skratta och få en att trivas.
Hahah nej men anonns vette fan du men ensamt är det. saknar nån att "dela" vilket kanske är svårt med lumpen och allt men ändå att dela min vardag med. Samtal på kvällen innan sängen, att få säga jag älskar dej till någon mer än vänner och familj. Men man få ta tiden som den kommer och leva med vad den har att erbjuda för tillfället antar jag :)
slut på det skämtsamma med ett slag av sanning ;)
Men det skulle inte vara helt fel.. Får hålla tummarna att det blir min tur snart då annars får jag vänta helt enkelt, finns ju ingen ening att söka för då blir det ofta pannkaka. Ta allt som det komer helt enkelt. Känns som man låter som en 45 år gammal tant som har varit utan nån i 15 år men så illa är det kanske inte, men ändå tråkigt och vara ensam.

Jaja må väl, annars är allt bara toppen med mig. Jag mår fint och trivs med mig själv som jag är! Inte perfekt men bra nära ;) haha, nejdå men alla har vi våra brister. Humöret är på topp och så även livet för tillfället :)
Nu börjar tröttheten smyga sig på här känner jag så kanske dags att hoppa i säng om jag inte vill sova bort hela förmiddagen.



xoxo