sis

2010-01-26, 00:58:57 / Kategori: Allmänt
Idag va jag först i skolan sen blev det att åka till bb för att hälsa nya syrran välkommen till familjen :)
så söt så va hon!
men nu ska jag hoppa i säng



puss&kram

lurk på bruk

2010-01-24, 20:17:20 / Kategori: Allmänt
helgen har la varit toppen om man ska bortse från min lilla promenad idag för att jag va arg, men den räknas inte ;P
va ut i fredags men nina, jonte, terkan och några till. sen träffa vi johanna och hennes polare där inne, plus att vi träffa maria mm. va en riktigt nice kväll förutom att jag slet sönder fickan på min jacka, tappa bort mina skor och seen min tröja. men sånt får man la stå ut med när man ska ha kul, finns ju nytt i affären :D
igår så låg jag bara på soffan till ca halv nio på kvällen innan jag rulla ner ett tag till pappa och vänta på att stavis skulle komma hem. så när han va hemma kila jag hem till han och kika film med han och norpan. kollade på två konstiga filmer, men dom va la bra ändå.
sen blev det att dra hem till pappa igen ca kl 1 och vänta på att nattbussen skulle komma så man skulle ner och möta fredrik som har tagit sig hem efter en lång tripp utomlands.
så medans jag vänta kika jag och pappa på svampbob och drack te :)
sen idag så kom jag hem runt 1 kanske och då laga jag och mamma pizza till familjen :D MUMS! när vi va kalar med det blev det att kika lite tv innan jag gick till datorn och fixa läxa, sen blev det att hämta amanda i berg och nu sitter jag här igen och ska fixa lite läxa innan det blir att kika på johan falk.

och en annan sak, pappas tjej karen och alla har åkt till akuten nu så snart har jag en liten sladd syrra :D så happy, ska bli så kul och se hur den filuren kommer att se ut.
så har ett happy happy moment! (Y)

men men
puss&kram

:D

2010-01-20, 22:06:08 / Kategori: Allmänt
på tal om HAPPY!
nu vet jag vf jag är det, kom ju och tänka på att vecka 11 åker vi med engelskagruppen till london, sen när vi kommer hem så är det inte långt kvar till student kryssningen och till sist när jag kommer hem från den tar det kanske lite mindre än en vecka innan jag dara till kanada :D
HUR JÄVLA LYCKAT ÄR INTE DET??

Halloha

2010-01-20, 21:59:51 / Kategori: Allmänt
konstigt nog är ja ganska happy just nu.
idag blev det iallafall att gå upp halv 11 och käka frulle innan jag rulla iväg till jobbet halv 1 och körde 5 och en halv timme innan jag kila hem och käka. sen blev det så klart att kika lite tv och ta en snabbis vid datorn innan man hoppar i säng igen :)
imorrn blir det att jobba igen inan jag ska till sjukgymnasetn halv 4 och sen ta tåget till sura för att plugga med frida inför provet på fredag, känns inte som att det kommer gå så lyckat med tanke på att jag inte gör ett skit men ja..
men nu ska jag iallafall hoppa i säng och försöka görs lite åt den saken genom att läsa lite tråk om antiken, fortiden och medeltiden (N)

puss&kram

Stronger

2010-01-19, 16:06:04 / Kategori: Allmänt






skolan som vanligt idag.
är hemma nu och ska slänga i mig lite mat innan det ar dags för träning :)
blir två pass idag om det är så att jag och jennie orkar, sen har jag ju lite
läxa att konsentrera mig på..
not funny!

puss&kram


yeeeeey

2010-01-19, 13:11:51 / Kategori: Allmänt
jippiiii.. sitter och pratar om mitt liv tills sommaren kommer och det ser fan inte kul ut!
läxor i mängder, jobb, körkorts plugga,träna mm. hur fan ska jag orka med allt?
så jag skriker bara JIPPI och YEY!
men men ska snart tilbaka till skolan, har haft en lektion och nu sitter jag hemma och väntar på att nästa lektion ska börja, inte funny. sen blir det hem och plugga historia innan träningen ikväll och efter det blir det hem och plugga till provet på fredag. imorrn blir det att jobba sen plugga och på torsdag blir det att jobba, sen sjukgymnasten och efter det så far jag till sura hem till frida och pluggar igen.. men sen är det ÄNTLIGEN helg igen :D

men men nu ska jag börja göra mig klar till skolan igen :P hihi
puss&kram

hahahaha

2010-01-19, 00:15:07 / Kategori: Allmänt
seta och kollat på RAW, skoja inte att det är kul!
ett skratt innan sängdags sitter inte helt fel (Y)
välbehöligt efter en dag i skolan och på jobbet. fick lite mer läxor idag så jag har en hel dunt nu kan jag tala om. så det är bara slå ner sitt feta arsle imorrn efter och innan träningen och plugga som et tok, plus att det får bli ganska mkt plugg fram till fredag då jag ska bokstavligt talat dö i min säng elr nått ;)
men men nu va det inge kul ch skriva mer så
tjingeling

puss&kram

hiho

2010-01-18, 13:48:00 / Kategori: Allmänt
hemma över lunchen och käkar lite tills ny religon lektionen börjar :'( orkar inte med kristendomen och den där skiten, SÅ TRÅKIGT!
sen blir det att dra och jobba efter skolan och sen ta en sväng förbi lelle och plocka upp lite pengar och sen cykeln hos johanna :) men ska kila

puss&kram

kjhshlkjhgfghjj

2010-01-17, 19:05:14 / Kategori: Allmänt
TRÖTT!
igår va jag iallafall ut och hade superkul med dennis, rickard, frida, bullen och johanna på krogen (Y) var riktigt kul.
dagen starat med att jag sov hos jenni och vi gick upp kl 9 bara för att dra och träna, efter träningen va man skapligt död och d va det bara göra sig klar för att dra till stallet och rida på en tokig ponny. sen när vi kom från stallet va det hem, duscha, slänga i sig mat, cykla till affären innan jag styrde hem till johanna. vid 8 tog vi bussen till stan där mattias hämta oss på station och skjudsa hem oss till han där frida vänta. vi spelade spel, drack och hade kul innan vi rörde oss till krogen där vi hade mer kul :D sen va det dags att ta bussen hem och när jag kliver av ringer jennie och är ledsen så jag och farmor åker och hämtar henne halv 4 på natten typ ;) sen när vi kom hem sov jag kvar hos henne och vi låg och snacka om lite av varje på gott och ont, tankar och saker som hade hänt under kvällen. sen somna hon vid halv 6 så jag knalla upp och gjorde lite sit innan jag med slockna som en sock i sängen. sen vakna vi vid 3 så då gick vi upp och käka lite sen kolla vi på nya amarican pie the book of love, den va ganska kul men inte så mysig på vissa ställen.. sen skjudsa jennies mamma hem mig så här sitter jag och dricker cola och väntar på atta pappa kommer hem så jag kan åka ner och köpa nytt snus.
karens föräldrar kommer även idag så man får träffa dom för första gången idag, lite läskigt vill jag säga!



haha fulla och glada som vanligt, och det va ju inte lite varmt där! nej nej...

men men orkar inte skriva mer nu

puss&kram

shooooooes

2010-01-14, 15:48:39 / Kategori: Allmänt


om jag bara hade pengar skulle jag köpa alla men så jävla bittert är det att jag inte kan det :'( VILL HA ju!

Krazy

2010-01-14, 13:49:11 / Kategori: Allmänt
vakna för ett tag sen, blev och kolla lite tv innan man gjorde sig själv lite frulle och duscha. just nu ligger jag och lyssnar på musik och väntar på att min mobil ska ladda klart så ag kan gå ner till apoteket osv.
ikväll blir det att träna med jennie och hennes mamma (Y). skönt som fan vill jag lova :D
blev inte så mkt gå elr springa igår, pappa skulle iväg till köping och kolla på en bil så hängde med han och synda lite ;) käka donken medans jag vänta på att dom skulle bli klara att kolla på bilen.
sen när vi kom hem delv det att dö vid tv.
aah som valigt har jag inte så mkt och skriva :P

puss&kram

make me happy

2010-01-13, 18:21:39 / Kategori: Allmänt
sitter hemma hos pappa nu och funderar på vad jag ska göra, blev inte så mkt läxa gjord som jag kanske hoppats men ska ut och springa, elr gå. får se om syrran vill följa med men troligen inte, robbin är ju här ;P
annars har dagen varit skön, ledig och fick veta att jag har jobb nästa vecka på monoflex så lite mer extra pengar sitter inte fel :)
men men nu ska jag ta tag i mitt liv och göra lite nytta innan jag hoppar ner i ett skönt bad :D

puss&kram

so you do

2010-01-12, 11:59:35 / Kategori: Allmänt
nu är jag rastlös vill jag lova! sitta hemma 2 dagar är ingen hit, så uttråkad så det är helt sjukt.
sitter är gör lite läxa osv, plus lajar lite på internet.
finns inte så mkt att berätta om mina tråkiga dagar hemma, så ja. kolla på tv hela dagen igår, lite idag med sen nu sitter jag här och lyssnar på musik.
som sagt har jag inte så mkt och säga om mina tråkiga dagar så..



puss&kram

O_o

2010-01-07, 14:57:46 / Kategori: Allmänt
ska ner till körskolan och plugga snart och sen kl 5 blir det träna av, ska bli så jävla skönt!
men efter det blir det att lunka hem och göra läxa :'( orkar inte.. men det måste göras så bara göra skiten.
sen börjar ju skolan imorrn, fattar inte vf man ska ha första dagen på en fredag, känns ju jävligt onödigt.
men men vill dom ha det så får dom velle det då, men ja.

puss&kram

New!

2010-01-06, 17:27:06 / Kategori: Allmänt

Igår blev det en ny frilla och lite rött i huvet :D (Y) och idag har det inte hänt så mkt mer än att jag gjort lite läxa, ska snart och knalla en stund med syrran innan det blir att fixa lite mer läxa :)





det är nya frillan iallafall och jag gillar den ;) hihi
puss&kram


come on girl

2010-01-05, 13:35:28 / Kategori: Allmänt
vaknade för en stund sen och då käka jag frulle med karen och snacka lite skit om allt möjligt.
sen kom pappa hem och då satt vi alla och snacka lite, så ska snart dra hem till mamma och börja jobba ite på alla min läxor hade jag tänkt :P
ja sen får vi se vad som händer ikväll, om det händer nått elr om man bara ska ta en slappdag och inte göra ett skit. börjar få lite ångest för att skolan börjar på fredag oxå.. usch!
men nu är det bara fram till juli sen är det feting student som gäller :D wiho!
slippa skolan och börja med lumpen (Y) härligt!

nu ska jag iallafall göra lite nytta och packa mina saker och ringa jonas så han får hämta mig med alla saker ;D

puss&kram

...

2010-01-04, 23:14:02 / Kategori: Allmänt
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH det finns fullt med löjligheter här i världen, vissa är ju änglar och andra inte ;)
men idag så har jag iallafall varit på bio med min moster, kollade på SUPER BRA avatar, och då menar jag SUPER BRA!
vaknade halv ett idag och då satte jag mig vid datorn, sen börja jag fixa mig och knalla ner till bussen som gick kl 4. när jag kom fram hämta jag biljetterna och sen kila jag runt på stan en stund innan maria kom ner.
kollade som sagt på Avatar innan jag tog bussen hem halv 10. men så klart skulle det ha hänt nått på E18 så stod stilla där ett tag innan vi rulla vidare till hallsta. så nu är jag hemma och ska ta mig nått och käka osv.
blir nog att kolla på en film, äta och sova :D

men men
puss&kram

break your heart

2010-01-03, 19:19:48 / Kategori: Allmänt
va i stallet med jennie idag :)
kan ju säga att ponnyn va inte LITE pigg, knalla på som fan gjorde hon och hoppla i jätte hög snö utan och dö även om det verka som att hon skulle göra det ett ex antal gånger.
sen kom jag hem och då blev det tacos som serverades och sen åkte jag och pappa till ramnäs för att hämta syrran och hennes kille osv så fick träffa joel en snabbis :)

imorrn blir det att dra på avatar om min moster kan för alla som skulle med verkar nu ha hitta på annat och gör elr har inge pengar ;P suck, ska slå dom!
men men
puss&kram

bilder ..

2010-01-03, 04:26:52 / Kategori: Allmänt
kommer två bilder från kvällen :P palla inte ta alla som man va med på, kändes lite överdrivet :P
tjo och tjimm på dansgolvet va det iallafall :D




WIHO!!

2010-01-03, 03:51:28 / Kategori: Allmänt
nå må jag säga att den här kvällen va inget annat är AS KUL! tack snyggingar för en skit kul kväll.
får hoppas på många fler gånger!
ska upp till stallet imorrn så kanske bör sova men inte fan är jag trött, sitter och äter macka och funderar på va fan man ska göra nu.. lär ju inte hända så mkt mer än att man får hoppa i säng men ändå, kan ju alltid hoppas!
gjort av med pengar har jag iallafall ikväll kan jag ju lova! suck, jobbigt känns det nu vill jag lova men kul hade jag så lite pengar kan jag kanske ofra, får hålla i sist slantarna så går nog allt bra :D haha.

hare
puss&kram

Happy new year!

2010-01-02, 01:30:04 / Kategori: Allmänt
igår va det nyår och det va skapligt nice, ett nytt år att laja med och se vart det leder :D
va hemma hos jennies kille med lite folk och det va en ganska skön kväll med lite folk och chill i bastun mm.
kollade nyss på nån läskig film med nå bar som sprag runt och mörda sina föräldrar osv, och nu sitter jag och kolla på nån konstig film som går på tv :)
ska sova snart
puss&kram