NYTT JÄVLA ÅR!!

2010-12-31, 17:08:17 / Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Johan nu och gör inte så mkt för tillfället, har inhandla det sista och städa för folket som ska komma om ett tag :)

 

Nu blir det duscha och fixa det sista sen börja piffa mig själv ;) haha

 

Ha ett gott nytt jävla år :D WIHOOOO

 

xoxo


Jag siktar mot toppen!

2010-12-16, 12:27:52 / Kategori: Allmänt

Nyss packa min väska inför resan till varmare delar av världen (Y) Ska sola och bli hur brun som helst!!! Va hos tandläkaren 20 i 8 idag, sen gick jag hem till farmor ett tag och sen åkte jag hem och packa. Sen kom jag på att jag måste ner till samhället igen och köpa lite skit på apoteket innan jag åker så ska ner igen och sen hem :P Får se vad jag hittar på när jag kommer hem, blir nog att lura lite vid tv, möjligen sova lite :)
Måste även komma på ett sätt att få Nyqvist väska till enköping.. Får kolla om mamma och dom vill svänga förbi så jag kan lämna den i vakten inatt elr om jag måste fixa det innan vi åker. Kan bli lite körigt :P haha. Men det löser sig alltid på ett elr annat sätt gissar jag.


Kommer hem igen på julafton och då får jag troligen träffa sötnöten min! iiiih.. Jag är kär :D  

Nu längtar jag bara till solen! Kollar ut igenom fönstret och allt man ser är mer jävla snö som faller ner på baken.. suck!





xoxo


jihaaa

2010-12-03, 12:38:39 / Kategori: Allmänt
Bravo vann fältveckan! visste velle det :D haha. Min pluton vann, kommer alltid vara min pluton! hihi.
Heja bravo, heja!
Nu sitter jag hemma hos bella medans hon fixar sig för att snart åka till jobbet så ska köra henne till tåget och då ska jag hem och packa för trippen till stockholm :) ska träffa baby och jennie ska med.
party party all night long.. jihaa ;D
haha
xoxo

....

2010-12-03, 00:09:28 / Kategori: Allmänt
vad ska jag säga, vad ska jag göra?
ena stunden känns det som man räcker andra inte..
vill läsa tankar men kan inte :(

I like

2010-12-01, 12:06:21 / Kategori: Allmänt

Har man hoppat av det militära livet. hoppade av i måndags, så det känns lite mysko.. My big family ligger på en ö i stockholm skärgård och här sitter jag, fast lite glad att jag inte är där, hade totalförfrysit mig! Nu är jag i stockholm men ska snart hem och då ska jag förbi arbetsförmedlingen och kika lite sen ska jag hem och lämna packning osv. får se om det blir att åka in till stan imorn och kolla lite jobba.

Saknar 102 pluton men ska så klart hälsa på dom på besöksdagen och laja med dom när dom muckar!

Och på fredag blir det tillbaka till stockholm med jennie och så ska vi boa hos baby över helgen och parta på fredag :) hihi

vet inte riktig vad jag ska skriva men höra

 

I like the way, the way you shake your ass around me
I like the way, the way you swing your hips around me

 

 

xoxo