sleeping time for me..

2010-04-28, 12:03:57 / Kategori: Allmänt
Idag va jag, amanda och pappa på ett museeum här i vancouver och kolla på gamla saker som kommer från tiden då indianerna bodde här utan att allt nytt var byggt osv.
Sen efter det så åkte vi hem och käka korv med bröd, mätt blev man så jag slockna ett tag på soffan medans dom andra käka middag. När jag sen vakna så viste man fan inte va man skulle göra, rastlös utavbara satan så vi bestämde att vi skulle rulla iväg och hyra film. Jag hyrde en jättemysig film som jag gilla skarpt! baserad på en bok och dom filmerna brukar vara bra.
Sen kolla jag och amanda nyss på andra avenyn innan hon hoppa i säng.

Men nu börjar klockan ticka iväg här så det är nog bäst att bädda ner sig och sova precis som min kära syster har gjort.
så god natt och sov gott



puss&kram

sooooooon!!

2010-04-27, 22:06:39 / Kategori: Allmänt
SNART FÅR JAG ÅKA HEM :D fan hur jävla happy kan man vara!
om bara 2 dagar lämnar vi vancouver och flyger till london, sen vänta där i 3 timmar innan 2 timmarsflyget bär av hem. snacka om att man längtar!
hem och umgår med mina vänner, bara vara och ha kul, snacka om att man har längtat efter det.

Men idag så ska jag, amanda och pappa åka till ett museeum och kolla på nå indiansaker tror jag det va. Ni ska se indianbyarna här, det känns skitkonstigt att åka igenom. Det är absolut inte samma standard på deras tillvaro som det är på resten av staden.

men måste kila
puss&kram

suck it up princess

2010-04-27, 04:34:21 / Kategori: Allmänt
Nyss käka, så nu sitter jag och lyssnar på musik, kollar fejan osv. ska velle ta och sätta mig med lite läxa, känns ju kanske lite dumt att komma hem med det och sen ba, nej man du, jag hann inte? haha troligt!
så ska vella kanske ta tag i läxorna som sagt som jag har med mig och visa att jag är en duktig flicka ;P haha


There might have been a time
When I would let you slip away
I wouldn't even try but I think
you could save my life

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me
Whataya want from me

Just don't give up on me
I won't let you down
No, I won't let you down




Men ska nog njuta lite till av musiken innan jag börjar med det tråkiga,
 urtråkiga, skittråkiga!

puss&kram

more!

2010-04-27, 02:40:37 / Kategori: Allmänt
Idag åkte vi först till nå skit här för att fixa lite mer pappare till migrationen osv, sen efter det så åkte jag, amanda och pappa till en galleria och gick runt och kika, pappa ville köpa jeans osv. men så klart passa inte jeansen, men jag hitta lite mer kul kläder som jag köpt :D
ett par jeans, ett linne och ett par shorts (Y) hihi, älskar att handla kläder!
så nu sitter jag bara här, maten bör vara klar om ett tag så ska nog gå upp och käka snart, men innan blir det ut och ta ett bloss.
skriver kanske nå mer skit sen :P



puss&kram

(Y)

2010-04-26, 03:12:34 / Kategori: Allmänt


Lady gaga feat beyonce - Telephone

Gratz to me

2010-04-26, 00:45:49 / Kategori: Allmänt
Grattis till mig!

ett år närmare döden (Y)

visst känns det härligt att veta att man alltid blir en dag, en timme, en minut ädre hela tiden? skulle inte tro det, fan tiden kommer bara försvinna sen är men gammal och går med rullator och halvblind, luktar gammal människa, bryter lårbenshalsen när man ramlar på en hal fläck ute på vintern, orkar inte lyfta kassen med mat från golvet in i korgen på rullatorn så nån måste hjälpa dej, börja glöma hälften av sakerna men har gjort och skulle göra, glömer namnen på sina egne barn, behöver använda blöja för att man inte kan hålla sig tills man kommer till toan fast man står pracis utanför dörran, ligga i en säng på ålderdomshemmet och glo i taket och vänta på att nån ska komma och hälsa på, höra en gammal kärring i koridorren skrika att hin tappa sitt örehänge fast hon håller det i handen.
jag kan fortsätta i evigheter men det skulle bli så drygt att läsa så slutar här. men visst känns det härligt att inte veta hur ens liv kommer sluta, hur man kommer vara som gammal.

nej fyfan, måste sluta tänka på det nu, får fan rysningar!
och är jag rädd för nått så är det fan och bli gammal!
men jag är ju inte gammal än så GRATTIS till mig ;) 19 år och en till speciell ålder, hemma är det 18 och här är det 19 så det är bara dra och köpa sprit om jag vill ;)




gooood morning

2010-04-25, 21:58:24 / Kategori: Allmänt
Så nu är man uppe och ska käka frulle. karens kusin och hans 2 barn är här och ska käka med oss, sen blir det nog tårta :D hihi.
nej nu ska jag gå upp och vara social, skriver mer sen.

puss&kram

goooood night

2010-04-25, 10:12:02 / Kategori: Allmänt
nej nu ska jag sova!
nattinatti

happy!

2010-04-25, 07:59:06 / Kategori: Allmänt
nojd och glad for morgondagen (Y)
Tartan utvald, maten till kvallen ar oxa vald. sa nu vantar man pa att fa kaka lite mer skit som tarta ;) sen bestaller jag nog smorgastarta hemma sen nar vi ska fira mig, pallar nog inte sa mkt mer gottigodis och skit sen nar man ar hemma med tanke pa hur mkt sant man atit har!
Sen ar jag jatte glad, for jag fick ganska fina sms av en gullig sak dar hemma :D hihi, det gjorde min dag vill jag lova.
Och en till underbar sak ar att det ar fan inte langt kvar tills jag far aka hem! :D :D :D JIHOO Traffa alla mina underbara personer dar hemma! men blir inte sa speciellt mkt hem och vila pracis, kommer ju som sagt hem pa valborg sa det ar bara tutta och kora dirr (Y) en kall norrland sa ar man pa hugget for en hemmaplans fast mad grabbarna och tjejerna. Och jennie du ska med pa festen i hallsta nar jag kommer hem, bara sa du vet ;) haha.
men men nu orkar jag inte skriva mer har, finns ju inga sista bokstaver sa lite halvdrygt for den som ska lasa det har och skriva skiten oxa!
puss&kram

more music

2010-04-25, 04:40:35 / Kategori: Allmänt

Det var tider

2010-04-24, 23:24:21 / Kategori: Allmänt

Dock lite drygt att han gar hela tiden i videon, men laten ar ganska bra du :P hihi

zdxfcgvhbjk

2010-04-24, 08:51:30 / Kategori: Allmänt
nej nu tänker jag fan vara bitter ett tag! sitter fast i kanada på söndag när jag fyller år, som jag igentligen skulle ha firat på en kryssning med fia till riga.. DET HÄR SUGER LIKA MKT SOM EN GAMMMMAL RULATOR MED 2 HJUL SOM SJUNGER OPERA! suck. Grattis Tilda, du sitter fast på andra sidan jorden, utan vänner och med en hund (dock söt) men det hör inte hit nu. Va ska man säga mer än, far åt helvete vulkan jävel, hoppa i sjön för fan.

nej men se positivt, du har en chans att se kanada, träffa MER släktingar.. MEN JIPPI, som man inte fått nog av det lixom? hjärnan spriker fan av en massa jävla nya ord, fraser och bla bla bla på engelska. Nej men du, leeeeee, va glad, skratta! Allt blir så mkt bättre då, förutom att tanken JAG VILL HEM finns längst bak i huvet tame fan hela tiden. Men det gör ju inget.

så nu har jag fått det sagt, ville bara skriva av mig lite så det kanske låter värre än va det är. Alla är jätte söta här, trevliga och berömmer än för att man tydligen snackar bra engelska, så det är velle positivt (Y) Äta skitmat tills man spricker får man göra iallafall, vette fan hur många liter cola jag och amanda har druckit nu på 2 veckor. Några liter om man säger så! käka 100000 påsar chips, efterrätt på efterrätt varje dag, glass och frukter/bär och en massa mer. så väger man 10 kg extra när man kommer hem skulle det inte förvåna mig ett piss. Så kan ju bara säga att det är dags att ta tag i träningen med stora setg när jag kommer hem, kan inte slöas nå mer här inte. Skola och träna på veckorna, plus träna, läxor och roa sig på helgerna. Men måste verkligen ta tag i skolan när jag kommer hem, samma med träningen. Det här funkar inte så mkt längre, bara massa skitmat och inget gjort mer än att håla koll på programen på tv typ.

Och en sak som stör mig SÅ mkt är att jag inte kan kolla på Vampire Diaries här!  Står nå skit om att det inte går att kolla för att jag är i ett annat land, men ja! aya, får velle ladda ner det när jag kommer hem elr nått, men ändå, skit kul att inte kunna titta.

aya nu blev det här ett bla bla inlägg ;D
ska kolla andra avenyn med syrran nu så hörs

puss&kram

hockey!

2010-04-24, 07:31:58 / Kategori: Allmänt
Denna dag började med att gå upp tidigt för att slänga i sig fulle och städa stugan vi bott i dom senaste dagarna. när det va klart så rulla vi ut till bilen som tog oss till båten som vi skulle ta tillbaka till vancouver. Blev inte så mkt gjort på båtresan som vara i 2 timmar mer än att vi käka och gick ut på deck där det va så in i helvete blåsigt så det knappt gick och vara där, kunde typ luta sig mot vinden.
Men när vi kom av båten så åkte vi "hem", där vi är nu, hos pat och dave som är karens föräldrar.
Vi har inte gjort så mkt sen vi kom tillbaka mer än fixa mat, spela kort, kollat på hockey och tagit nån öl (Y)
Haha hockey här är fan så mkt roligare än hemma, här är det underhållning. Slagsmålen är dock roligast, men dom har power i spelet och inte bara glider runt och lallar.
Kul va det iallafall (Y) Så nu ska man hoppa in i duschen och sen troligen sova, är skapligt trött vill jag säga, med tanke på att man sov som en kratta inatt, vakna skittidigt av att elsa skrek för full hals osv.
Så får hoppas på en god natts sömn den här gången!



puss&kram

sleep time kanske

2010-04-23, 07:36:04 / Kategori: Allmänt
Spela nyss kort med syrran, först dam sen 500 :D det var funny. Så nu sitter vi här och kanske ska kolla på en film elr nått, vad tycker du amanda?
tror hon tycker att vi ska göra det om ett tag. tills dess så blir det nog att kika runt lite på internet osv. annars ska jag kolla på omgivningen här i huset. nej men, trött är man, men jag har ju en big monster i kylen så det ska nog gå att fixa på ett litet kik. jag och amanda köpte en stor, och då menar jag stor monster energi dryck idag. det va 710 ml, så det är en del att dricka, om inge annat blir man nog ganska hyper när man druckit hela den. får nog bli så om jag inte tar en till öl :D hihi



puss&kram

What can I say, What can I do

2010-04-23, 02:26:22 / Kategori: Allmänt

Sitter har och lyssnar pa musik medans amanda och pappa lagar mat.
Pappa kopte cigg till mig for nan dag sen for mitt snus borjar ta slut :'( och snacka om att cigg ar dyrt har! 75 kr for ett packet cigg :O skulle man bo har skulle man absolut inte ha rad att roka, vilket kanske ar bra, men iallafall.
men men hittils idag har det velle inte hant sa mkt sa far se om det hander natt lite senare :)

puss&kram


music (Y)

2010-04-23, 00:17:20 / Kategori: Allmänt









sliiiepii

2010-04-22, 11:55:57 / Kategori: Allmänt
Nu har man kika film med syrran så det kanske är dags att slagga. men är inte så trött, hmm, kanske ska pröva att sova lite ändå kanske? kan bli med framgång, en god natts sömn slår aldrig fel. speciellt inte när man hör vattnet, fast det är bara om man lyssnar riktigt noga dock.

men men, kommer med mer om morgondagen :)
nattinatti

puss&kram

water and more water

2010-04-22, 05:06:00 / Kategori: Allmänt
Som sagt är jag ute i en stuga på en ö utanför vancouver.
Så det vi har liva upp med lite golf och boll idag. har aldrig spelat golf förut men man måste ju prova det med så nu är det gjort och det va inte så jätte tråkigt som jag trodde att det skulle vara, va faktist ganska kul :) nni skulle ha sett hur vi såg ut när vi skulle skjuta iväg bollen. iallafall jag, missa 100000 ggr innan jaf träffa den och fick iväg den.. krångligt, men roligt som sagt. och amanda hon hade otursdagen ideg elr nått, först leriga skor, fast det fick vi alla, sen gjorde hon illa handleden, sen tummen och efter det när vi skulle åka hem och hon skulle låsa upp bilen fick hon en stöt så fingret börja krampa ;) hahaha.
sen när vi kom hem från golfen så spelade jag, amanda, dave och pat boll medans pappa och karen gjorde mat.
så nu har vi käkat och jag sitter och dricker öl och ska kika på film med amanda :)
får se vad som står på schemat för imorrn.







lite bilder från veckan :P

puss&kram

nu har

2010-04-21, 08:31:15 / Kategori: Allmänt
nu har jag försökt fixa blogg skiten från det du skicka och jag ser inte om det funka.. antingen är det skiten som inte funkar elr nått som fuckar så jag inte kan se om det är ändrat elr inte, men drygt va det!


varsegod amanda :D
http://tescho.se/webdesign/ladda-ner-gratis-bloggdesign/

the alders

2010-04-20, 09:14:19 / Kategori: Allmänt
Imorrn blir det att åka till the alders med alla i familjen plus karens mamma och pappa. Där ska vi vara fram till fredag så vi fördriver tiden lite tills den 29. Och så kom jag underfund med att jag kommer att fira min födelsedag i kanada (Y) jippi, jag som ville vara hemma ju. men men va ska jag göra mer än att se det ljusa i det, haha inte varje dag man firar sin födelsedag i kanada ;)

men men nu ska jag ta en snus, duscha blev det inget för duschen har paja.. sen ska jag spela lite kort med syrran :)

puss&kram

jippijo!

2010-04-19, 21:21:05 / Kategori: Allmänt
jag vill ju! jag vill ju hem ju!
aya ska ut och ga med jycken nu med pappa sa skriver mer sen

nu räcker det!

2010-04-18, 03:25:06 / Kategori: Allmänt
JAG VILL FAN HEM IMORRN! men hahahahahhahahahhaha chi fick du.. hem skulle jag fan inte!
men men ska velle upp på övervåningen snart och tröst äta lite innan vi ska på stan och kika lite och hyra lite nya filmer och kika på. dom vi hyrt hittils har ju inte varit bland dom bästa precis så får göra ett nytt försök idag.

nej ska nog hänga mig med syrran snart om vi inte får några roliga besked snart om FITT VULKANEN!

hate this!

2010-04-17, 21:00:41 / Kategori: Allmänt
vill bara sätta mig i ett hörn och böla, låta tårarna bara rinna! men jag hoppar nog över det tror jag, som vanligt försöka se allt på det ljusa osv.
Hem kommer jag iallafall inte, kommer inte lyfta nå paln imorrn när vi skulle åka hem som det verkar nu så får se hur länge man blir kvar här då. haha sist vulkan fan slog ut blev alla strandade i 3 månader, ser verkligen fam mot det?! skulle inte tro det! aya vad ska man göra åt saken, inte en aning.
Har sjukt dåligt samvete för skolan, allt ligger och svajar, jag ligger efter osv, käns ju skitkul och fasna här då..
aya orkar inte skriva nå mer

vulkan fitthelvetes jävla hor fan!

2010-04-16, 23:28:44 / Kategori: Allmänt
aah här sitter man i kanada och vill åka hem, men så klart ska en vulkan fan bryta ut på island så man kanske inte kan flyga hem i värta fall på söndag! YEY OCH SÅ MKT JIPPPPPPPPI! saknar alla hemma, saknar min mamma, jonas, jennie, mupp grabbarna osv.. men men man får velle så det ljsa i allt, jag kanske har en chans att se mer av kanada, njuta av det fina vädret och den fina naturen.
har ju shoppat oxå så det är ju funny. köpte lite mer skit igår, ett par jeans, en tröja och en ny fondation elr hur fan det nu stavas, den är iallafall från cover girl ;) hahahhahaha..
så nu har man duscha, träffa nå släktingar till karen, fast man har ju träffa alla möjliga släktingar den här veckan. men iallafall så ska jag ner och föna håret nu, sen fixa lite innan vi glider ut och njuter av solan! så sjukt fint väder här idag.
aya ska lyssna lite mer på musik innan jag glider ner på nedervåningen för att börja med fönande.

haha sitter och äter godis maskar oxå :D dom är sjukt goda, går inte att sluta trycka i sig.
aya komer velle upp bilden nån dag på lite skit av varje härifrån :) hihi

puss&kram

A new day

2010-04-15, 22:17:38 / Kategori: Allmänt
Allt verkade vara bra med farmor sa hon ar hemma nu osv. dom vet inte vad det va men hoppas det inte hander igen.
Nyss kollade jag film med lillen och nu ska jag aka med Dave och pappa for att hamta Karens bil som har varit pa sorvis.
Och det ar lite halvdrygt att skriva utan dom sista bokstaverna i det svenska alfabetet.. men amanda har pappas dator sa lanar just nu Daves och Pats dator. men ska rora pa mig nu sa skriver mer sen, men ska lagga till en sak.
GRATTIS JENNIE TILL KORKORTET! NU AR DET ANTLIGEN GJORT.
snart glider vi ner till vastervik och hamtar din bil :D ska bli SA kul! hihi
puss och saknar dej jennie mandlmassa!
puss&kram

.....

2010-04-15, 02:37:20 / Kategori: Allmänt
Kul och sitta och vänta i Kanada på besked om farmor som ligger på sjukan! Skitkul
mamma hörde av sig och sa att farmoer hade fått åka in till akuten med ambulans och nu sitter man bara och väntar på att få ett samtal från sjukan så man vet vad det är som har hänt..
yr, ja men är det nå mer? alvarligt, inte alvarligt?
hatar det här!
och så klart ska det hända när man inte är hemma, förvånande! inte ett jävla skit förvånande!

Canada today

2010-04-13, 06:15:09 / Kategori: Allmänt
Ja, i fredags åkte men till flyget som skulle lyfta från arlanda till london för att sedan byta där till flyget till kanada. så här är man nu och har och ska snart hoppa i säng medans alla hemma ska åka till jobbet typ.
men vi har kollat runt lite i vancover igår och i förgår, och idag va vi på stan och shoppa lite i sjukt stora köpcenter mm.
hittade iallafall ett par skor, jeans och solbrillor. lägger in bilder sen nån gång när jag orkar men inte just nu, är skapligt trött. måste koncentrera sig typ hela tiden för att lyssna på alla som pratar med en osv, så man blir lite trött i huvet efter en dag med en massa prat, men det återstår en vecka av koncentration så kommer nog vara ganska död när jag kommer hem.
men vi har kollat på en massa olika saker bara på dom här få dagarna och mer kommer det att komma :)
ska försöka att uppdatera lite oftare av vad som händer här men vette fan om jag kommer orka så ofta, när klocka närmar sig 8 så är man skapligt trött! man är fortfarande kvar i svensk tid lite gran men det börjar att ge sig så man kommer sakta in i deras tid, sen när man kommer hem ska man orka ställa om sig till det vanliga igen ;) kommer bli ganska jobbigt gissar jag.
men jag trivs jätte bra här, är som en liten sagostad med alla mysiga hus osv.

men nu orkar jag inte skriva mer, hare

puss&kram

Canada here I come!

2010-04-08, 19:46:44 / Kategori: Allmänt
Kom hem från studenkryssningen igår och skulle gå till silk men kom inte så långt av olika anladningar :P haha men det gjorde inte så mkt, satt och kolla på film, drack öl och hade det bra :)
det va en lyckad kryssning iallafall, och imorrn bitti bär det va till västerås och där ska vi ta bussen till arlanda, sen bär det av mot england först och sen byta där och åka till kanada. det ska bli riktigt kul och se lite nytt.

ida har jag iallafall inte gjort ett skit, packa min väska, ska snart komma på tv och sen städa mitt rum, sen får vi se när jag slocknar inatt, om jag kommer kunna sova det vill säga :P
men men

puss&kram

iiiiiiiiih trött

2010-04-05, 16:01:10 / Kategori: Allmänt
ligger i sängen och dör! är trött som fan fast jag sovit lite mer än 12 och en helv timme skulle kunna sova ungefär ´12  timmar till känns det som. ska velle snart börja packa för kryssen imorrn och förbereda min andra väska för kanada på fredag, kommer inte vara hemma  mer än på torsdag så pallar inte stressa skiten ur mig då och glöma hälften.
blir nog att ta en promenad senare med jennie och sola. pallar inte träna, är som sagt aptrött!

haha sola sket sig, det är ju röd dag! suck

men men
puss&kram

sleep time I think

2010-04-05, 00:49:49 / Kategori: Allmänt
ska velle ta en kort resume av helgen för har inte orka skrivit nå innan.
I torsdags så blev det att chilla sen gör4a sig klar för utgång med budarna, va planerat på silk men slutade på pluto. det va riktigt trevligt!
åkte hem till jhonny på natten där men den sluta dock kanske inte så bra innan jag slockna..
Sen på fredagen körde han hem mig innan han skulle och handla med sin mamma osv, så jag åkte hem och va JÄVLIGT bakis innan jennie kom förbi och vi gjorde lite mat innan jag skulle göra mig iordning för kvällen då vi skulle hem till rikard och parta med grabbarna.
denna kväll slutade som tur va bra, jag, dennis, carro, ante och makke gick hem till ante och käka korv innan vi la oss i antes säng och snacka en snabbis innan jag iprincip somna. alla kila hem och jag blev kvar hos ante, palla inte gå hem, sen sova jag iprincip när dennis och dom gick så dennis gav mig en godnatt och hejdå puss på kinden sen gick dom. när jag vakna va jag kvar ett tag och snacka med ante, mirre och antes mormor, riktigt skön tant det va ;P
sen tog jag iallafall bilen hem och dog ett tag innan vi skulle hem till farmor och käka. va bara och fixa sig innan för det var även planerad utgång på lördagen. Josse fyllde år på fredagen, GRATTIS, så vi gick ut och fira henne på konrad. detta var även en lyckad kväll :)
sen när jag kört hem alla blev det att svänga förbi jhonny och snacka lite. När vi snacka klart va det kanske meningen att jag skulle åkt hem men så blev det inte, vi kollade på beck, sen efter det kolla vi på shutter island men missa dock slutet så får kolla på det en annan dag :)
Sen som avslutning så åkte jag, mamma, jonas, amanda och robbin till stockholm för att hälsa på per, my och kusinerna. va faktist riktigt trevligt. Vi käka mat, sen fika vi och när vi va klara med det så lekte vi alla kull och sen dunk tror jag det hette :) va riktigt kul!
nu är jag iallafall hemma och har kollat på vampire diaries, snacka om att man blir fat i den serien! går inte att slutat titta, sen vill man bara se nästa avsnitt hela tiden, hatar att vänta!



nu hade jag velle tänkt att sova snart men ska velle kanske skriva lite till skit först tror jag.. tankar osv.

och som vanligt öppnar jag min trut på fel ställe med fel ord! säger saker jag inte menar, och den här gången inte ett ända jävla ord!
som tur är har det velle löst sig och jag hoppas jag inte pajat nått. vill inte att det ska ta slut, trivs så bra som det är nu, med det sällskapet jag har. allt mys, det får mig att må bra, och personen det handlar om får mig att må bra, triv så bra runt, inärheten.
jag tar skiten som den kommer och ser hur det slutar, hoppas bra. men man ska aldrig hoppas för då blir man bara besviken, oftast iallafall.
svårbeskriva känslor är va det är!

men men ska sova nu, kanske är dags med tanke på hur lite sömn jag haft det senaste dygnet :P

puss&kram