work work work

2010-06-22, 23:09:44 / Kategori: Allmänt
Som vanilg har man jobbat idag, men lyckades försova mig en timme så kom lite sent dock. Och varmt så in i helvete va det att stå och svetsa! inget jag önskar att det är imorrn, va lite halv jobbigt. klara av att göra typ 10 st sen va det bara av med allt och vila för svetten rannn. Så imorrn blir det jobba igen, så ska hoppa i säng nu, men först duscha.

Dagen slutade toppen iallafall. Åkte hem en sväng efter jobbet, sen åkte jag och hämta lelle så drog vi till båtbryggan och satt där. Snacka om lite av varje och mös i solen :) sen tog jag mig en spring/gå tur runt typ hela allasta, så känner mig jätte duktig. Imorrn blir det att först fira min syster som fyller 16 år :D GRATTIS! Sen blir det att åka ut till kajsa och ta en sväng på min bebis mimmi :D

men nu ska det sovas!

xoxo

tankar..

2010-06-21, 22:35:29 / Kategori: Allmänt
Varför ska det vara svårt att öppna sitt huve, släppa jobbiga tankar elr bara byta ut dom med nya. Får man inge svar på en fråga snurrar dom bara tills man blir galen. Veta att man kanske har gjort någonting galet som man sedan inte kan ändra på utan måste ha i bakhuvet varje gång man ser stället, personen osv.
Visst man går vidare, men ibland vill man inte gå vidare utan att vissa saker står på rätsidan och inte bara ligger nere i grunden och gör en deprimerad. Vissa saker händer även om man inte vill att dom ska hända, och får man inge svar på det man vill ha svar på vet man inte om det är rätt eller fel heller.
Varför har vissa så svårt för att bara säga som det är, jag vet att det ka vara svårt ibland, men ibland kan det även vara det bästa även om det inte blir som man har tänkt sig. Då har man iallafall fått lätta på allt och fått bort alla jobbiga tankar.
Men nej, dom ska bara fortsätta att snurra uppe i huvet, varv på varv på varv! Vissa saker ångrara man, men man ska aldrig ångra utan se det som en lärdom även om det inte allt är så man känner att det ska vara.
Jag hatar känslan av att ha gjort fel, speciellt om det är nått som försvinner för mig, nått som känns som en stor del. Men när det väl är borta och man har försökt, vad ska man göra då? Jag har inte en jävla aning! Om jag bara visste, om jag bara kunde läsa tankar, kroppsspråk, va fan som helt skulle allt bara vara så enkelt.. men nej, blind!

ja..

2010-06-16, 16:59:41 / Kategori: Allmänt

blir inte så mkt skriva numera, men tjäner att jag inte orkar för tillfället.
har tagit studenten, den va lyckad ett tag sen vet jag inte äns va jag ska säga om den.
ett stort fail från min sida kan jag ju säga iallafall!

aya, nog om den, nu jobbar jag iallafall om dagarna och tjänar lite pengar :)
och igår va jag hos josse i borlänge och hälsa på lite.

nu ska jag gå och sova tror jag.. annars somnar jag här!

xoxo


piirr pirr pirr

2010-06-09, 10:16:44 / Kategori: Allmänt
Tror jag börjar bli lite nervös för imorrn.. har en stor klump i magen :P Är nog lite annat som oxå skapar klumpen men det är ju som det är lixom ;P
Snart ska vi iväg och klä vagnen till imorrn. Ska bli lite kul, men ante och dennis kommer snart hit så vi ska fixa lakanen som ska sitta på den. ja, det vill säga om dom är vakna, ska snart ringa och kolla så man vet att dom kommer i tid.

Men imorrn är det STUDENTEN! Den efterlängtade dagen.
men ska fixa lite nu..

xoxo

dirty picture

2010-06-08, 12:29:37 / Kategori: Allmänt
Vakna ca kvart i nio i morse, då hoppa jag ur sängen och tog en snabbdusch. Sen råka jag fasna lite vid datorn fast jag skulle åka till skolan, men vi skulle typ inte göra nå så det gjorde inte så mkt. Körde boxdörrarna till stallet som vi gjort och lite annat skit sen fick vi åka hem :) Så nu sitter jag här och laddar ned lite låtar sen ska jag bränna en skiva osv. får se vad som händer lite senare, men imorrn ska vi och klä vagnen till på torsdag osv.



xoxo

kallt!

2010-06-08, 00:19:54 / Kategori: Allmänt
Idag blev mitt första kvällsdopp med Ante pante :D kallt som fan va det vill jag lova, och en viss sak kunde inte låta bli att putta i mig! va ska man säga, killar ;) haha.

Idag va vi iallafall och käka pizza med klassen, sen drog jag lelle och frida in till stan och kolla lite kläder. Frida skulle köpa shorts och klänning. Jag hitta en SKIT SNYGG klänning som jag bara älska som Frida köpte :) Tilda med bästa smaken va ju med och valde så klart hon hitta nå, hahahahha!
Sen när vi kom hem så släppte Frida av mig och Lelle vid mig så vi kunde ta min bil och åka hem till Jennie mandelmassa och snacka lite skit. Sen när vi va klara där så blev det att hämta syrran och skjudsa henne lite innna jag fick lägga mig på soffan en stund.
Sen blev det så klart datorn och ideer om att bada, och turen jag har är ju att nån följer med oxå :D offret blev ante som sagt, hihi.
Imorrn blir det att jobba det sista på projektarbetet osv.
Sen är det Onsdag och då ska vi åka hela klassen och klä vagnen till studenten.. Fun Fun Fun!

SEN SMÄLLER DET!
Studenten är inne, på Torsdag är det slut!

Campange frulle hos mig som börjar kl 6 på morgonen. Sen ska vi till skolan och fotas 20 över 9 och en massa mer innan vi springer ut kl 1! :D
snacka om att ma längter!

men lite konstigt känns det, men har ändå gått 12 år i skolan och nu är det slut om man inte vill plugga vidare. Känns så jävla mysko!



nej nu ska jag ner och käka.
xoxo