snöbollskrig!

2009-12-27, 12:50:51 / Kategori: Allmänt

det har hänt massa kul sen jag skrev sista inlägget här och jag orkar tyvärr inte skriva allt heller så..
men idag ska jag iallafall snart dra till farmor och käka god mat och bara vara, sen blir det att åka in till stan osv. enver undra om jag ville följa med på bio för han va hemma i sala så blir att gå på old dogs osv sen blir det att gå på avatar om ca en vecka :D hiihi.
aah sen måste jag börja plugga och fixa läxorna, tar nog hela dagen imorrn och bara fixar läxor osv annars blir det aldrig gjort så jävla seg startad som jag är!

men men
puss&kram


lots of love

2009-12-21, 23:58:20 / Kategori: Allmänt

nu ska jag snart sova, och huve värk det har jag vill jag lova. va iallafall till läkaren idag och tog blodprover så får se om dom talar om nått vf jag har så ont i huve hela tiden, men men nog med klagande.
aah drog hem till mamma idag så fick konka en del väskor, men innan så åkte jag, amanda, pappa, karen och farmor till la torre och käka god pizza och en kall öl :D gott som fan va det iallafall och imorrn blir det att åka med lelle till kolbäck på förmiddagen, sen blir det att dra till körskolan och plugga.

sen har jag fått veta vad jag får i lön sammanlagt av monoflex och det blir ca 3400 :D HAPPY!



men ska sova nu, god natt och sov gott
puss&kram


The best movie ever!

2009-12-21, 01:12:20 / Kategori: Allmänt
får ni chansen kolla på filmen brothers! den är så sjukt jävla bra.
älskar den filmen, kolla nyss på den och skulle utan tvekan kunna kolla på den igen..

sleep, sleep

2009-12-20, 23:46:18 / Kategori: Allmänt
ja idag har det velle inte hänt så mkt mer än att mamma ringde och väckte mig halv 11 typ för då skulle vi tydligen in till stan och köpa vinteskor, efterlänktade vinter skor!
hittade två par som jag gilla som fan så dom fick följa med mig hem och nöjd blev jag :D
sen när jag kom hem så käka vi lite innan jag följde mad pappa och karen när dom skulle handla.
sen så blev det bara att kolla tv, dricka cola och mysa under täcket och nu ska jag kolla klart på filmen brothers. ska försöka att avklara min filmlista innan lovet är slut men får se hur det går ;P hihi.

men men ska börja kolla nu sen blir det att sova, ska till läkaren imorrn och ta blodprov för att ta reda på lite mer fakta om min konstanta huvevärk.
god natt och sova gott
puss&kram

friends love!

2009-12-20, 01:42:39 / Kategori: Allmänt
det finns en människa här på jorden som jag inte skulle klara mig utan och det är min underbara vän Jennie.
minnen och underbara stunder med snacka om allt är oslagbara!
tråkiga som roliga saker vi snackar om, det spelar ingen roll va det är vi säger för ett litet skämt smyger sig alltid in och ett litet skratt får plats.
vet inte vad jag riktigt vad jag ska säga efter att jag läste hennes blogg, jenniemandl.blogg.se, men en sak vet jag och det är att vi inte kommer säa farväl till varandra i första taget, det skall nog till mkt.

DU ÄR BARA FÖR BÄSTA JENNIE MANDL! <3

out

2009-12-19, 14:03:08 / Kategori: Allmänt
igår va det avslutning på många håll, va på min syrras avslutning först sen så gick jag hem, kolla lite film innan jag lunka iväg på min avslutning. sen när jag kom hem så slockna jag i amndas säng ca 3 timmar innan pappa väckte mig. sen blev till och käka sen dö vid datorn ett tag innan ante skicka sms och fråga om jag skulle med ut och så klart hänger jag med ;D haha.
så blev utgång på silk och där hade jag skitkul förutom att nått jävla miffo skulle få för sig att dra ner mig på golvet med full kraft så jag dama i bakhuvet, armbågarna och röven så har lite ont idag men det är sånt man får stå ut med ;) haha, men kul hade jag iallafall tack vare mupparna från klassen :D.
sen när vi kom hem med nattbussen så gick vi till kringlan för ante och dennis skulle käka men dennis decka istället så bara valla hem han sen när ante käka klart.
sen så blev det att slagga kvar hos ante, palla fan inte cykla hem det är ju pisskallt och jag va ju inte hundra med i mitt huve så dlev kvar här osv.
ska velle hem om ett litet tag och käka, fast först ska jag svänga förbi dennis och hämta mitt bankkort som han har :P

puss&kram

New

2009-12-15, 22:04:22 / Kategori: Allmänt


så ser tatueringen jag gjorde idag :D (Y)
åkte till inge tidigt och då fixa han den osv sen gick jag och farmor och käka osv innan vi åkte hem.
får bli en kortfattad dag nu för pappa ska ha datorn..

puss&kram

tatoo tomorrrro

2009-12-14, 21:19:14 / Kategori: Allmänt
aah jennie visst är jag söt ;) hahaha..

nej men har nyss bakat kladdkaka som jag ska ta med till inge imorrn så nu är den i ungnen för fullt så väntar på att den ska bli klar :)
ska till inge imorrn och skaffa mig en latinsk text på baksidan av höften elr vad man ska säga och har hittat en text stil jag gillar oxå :D hihi.
texten som står överst på bilden under får det bli.



kommer med resultat bilder senare imorrn :)
puss&kram

Home from school

2009-12-14, 12:39:49 / Kategori: Allmänt
aah nu har jag haft en lektion som va engelska så sitter hemma hu och väntar på sista lektionen som är natur.
sen är det är fixat så ska jag hem och packa saker, kila ner till körskolan och kolla när jag kulle köra, sen palra mig till banken och fixa lite skit innan jag går hem till farmor och ska baka kladdkaka till inge som han ska få imorrn när jag ska tatuera mig :D
ska skriva en latinsk text i nacken elr på armen, har inte bestämmt mig än men får göra det under dagen, beror ju på hur stort jag vill ha texen men det återstår och se.
men känns la skönt att få den skriven



men nu ska jag äta ägg och sen hoppa in i duschen :)
puss&kram

Christmas time

2009-12-13, 20:46:25 / Kategori: Allmänt
Nu har vi pynta inför julen här hemma hos pappa. så kanske ska göra lite mer läxa nu när jag är klar men jag känner mig helt lost uppe i huvet. känns som jag är nån helt annan stans än på jorden iallafall, vet inte vf men så kan det va ibland.
skulle ut och gå med jennie tidigare om jag hade sett hennes sms i tid men hon hade nyss duscha så blev inte så mkt av det.
så imorrn är det dags för skolan igen och så jag har lite och göra tills dess. får velle gå upp lite tidigare och fixa till engelska lektionen som är min första lektion.

men nu orkar jag inte skriva nå mer..
månen väntar på min hjärna som ligger i en burk på mitt rum, så känns det.



puss&kram

So fine

2009-12-13, 12:04:18 / Kategori: Allmänt
aah den här helgen har det velle inte hänt så mkt. satt hemma i fredags och gjorde inte så mkt, sen igår så va jag ute och körde med pappa plus fixa lite saker i stan innan jag fixk stressa röven av mig när vi kom hem för jag skulle vara klar kl 6 för skulle ut till berg med lelle och stå i baren med henne på nån fest som nån fixa.
aah hände velle inte så mkt på kvällen mer än att man fick träsmak i röven och det va dött redan vid 10, typ baranågra enstaka va kvar så då börja jag och lelle tröttna på att sitta där. sen dog det vid 12 och då orka vi inte vänta på madde så vi ringde farmor så hon kom och hämta oss.
efter det hände det inte ett skit så jag la mig i sängen och kollade på tv och somna så pappa kom in vid halv 5 och stängde av tv.
sen idag så blir det velle inte så mkt mer än att sitta hemma och plugga teori för fullt. tänkte boka uppkörning och teorin i början av feburari så får man se hur det går, så det kommer bli ganska mkt plugga teori nu sista tiden om jag ska klara det, plus att jag ska ta tag i alla läxor jag har och skolan över huve taget. har oxå fått reda på vart jag ska vara och praktisera nästa termin och det blir på intra i mörntorp som reparatör, så det känns ganska nice förutom att jag måste sitta på en jävla buss på morgonen osv..
men nu ska jag börja plugga tror jag.
skriver mer sen

puss&kram

make my day

2009-12-11, 12:06:34 / Kategori: Allmänt
aah gick velle upp kvart över nio för jag börja halv 11 bara för att jag skulle hinna fixa mig lie sen knalla iväg till lucian. men tröga jag visste inte vart jag skulle så sket i det och gick hem till farmor istället och satte mig här för att vänta på nästa lektion istället om vi nu har nån vilket jag lär märka.
igår så va jag och sola med jennie och lelle efter jobbet, och det satt ju skapligt fint fast jag somna i solariumet så är inte lite röd i ansiktet inte nej. vakna precis när det stängdes av typ och så hade jag haft ansiktsskiten på hela tiden smarta jag så kräfta AB i ansiktet.
men det va skönt som fan va det att sola, sen när jag kom hem blev det att kolla på mammas pojkar men jag fattar mig inte på dom i programet asså! tim va den ända som valde hyffsat rätt, men bobby? :O hallå? blondinbimbon före jane? hmm, och sen christian som valde en 19 åring när han själv är 30. visst åldern spelar kanske ingen roll men iallafall..
men sen när det va slut la jag mig i sängen och lyssna på en bok osv som jag ska ha lyssna klart på näste vecka, men somnade gjorde jag så minns inte så mkt av det jag lyssna på så får göra ett nytt försök idag.



men men ska velle ta nått och stoppa i mig nu
puss&kram

funnybunny

2009-12-10, 14:05:17 / Kategori: Allmänt

aah vad ska man säga, roligare kan man ju ha än så här iallafall. sitta här och glo på två maskiner som tar en evighet innan man får trycka på knappen och sitta och glo igen :P
men ja, ska nog sätta mig där ute nu så det ser ut som jag gör nått iallafall, så bara plugga i musiken i öronen och köra :)



puss&kram


Wild world

2009-12-10, 09:56:40 / Kategori: Allmänt
nu sitter jag på praktiken och väntar på att maskinerna ska bli klara osv, kan ju inte säga att det är så jätte kul men jag har ju musik och då går allt. sen runt 3 så blir det att hoppa över till att jobba lite idag med innan jag får gå hem. sen när jag kommer hem vette fan vad man ska göra, blir nog att gå en sväng innan jag ska fixa lite engelska och sen lyssna på boken som jag måste ha lyssna klart på innan nästa vecka och den är 9 skiver lång :P haha, som tur är har jag hört den en gång så vet typ vad som händer men jag missa slutet så vet inte hur den slutar. men iallafall så måste jag skriva en recension om den till senast näste vecka.. alltid jag som ska vara ute sista minuten.
men men nu ska jag gå och fixa maskinen som blinkar och säger att den är klar :P

puss&kram

Bad dream

2009-12-09, 20:51:30 / Kategori: Allmänt
Hade äckligaste drömmen inatt! va fa sjukt äcklig, vakna av att jag höl andan och när jag tog efter luft log jag bara och sippa efter luft för jag andades så jävla fort..
haha men jag pallar inte förklara den här för det skulle bara låta konstigt.
men idag iallafall så kom jag iväg till praktiken osv, sen va det samma sak att göra som förra veckan.
ringde iallafall till läkaren idag om mitt huve så har fått en tid nästa fredag så får se om det är nått. att jag varit stöd har vi alla veta så det behövs inga tester för men min huvevärk behövs det för ;P
aah sen vid halv 3 så började jag jobba för snubben jag va med skulle iväg och ta spruta mot grissaken så fick börja jobba då, sen jobbade jag till kl 6 och då cyklade jag hem och drog på mig lite andra kläder för att ut och springa, skönt som fan va det iallafall kan jag ju tala m :D haha..
så tog en ganska lång dusch efter det, och fan va jag har länkte efter att få ligga så länge i duschen, kan ju inte det hos mamma för det är ju hus men här kan man det :D WIHOOOOO.. så nu sitter jag och äte pan pizza och lyssnar på musik. tänkte snart kolla på simon och tomas på datorn :)
skriver kanske nå mer sen elr nått :)

puss&kram

This time I will be bulletproof

2009-12-08, 21:30:51 / Kategori: Allmänt
aah nu har det la gått ett tag och vad ska man säga?
vissa saker är inte vad dom utger sig för att vara och då får det va så..
har inge behov av att delta i spel som är från en sida och den andra ska förlora utan att äns veta fusket

Promise me

2009-12-08, 20:47:10 / Kategori: Allmänt
va lite seg upp imorse som vanligt men upp kom jag efter mkt om och men.
ont i huvet hade jag men va bara palra sig till skolan och ha 2 lektioner innan jag kila hem.
har nu bytit matte b mot historia a. matte läraren är ju mongo så pallar inte va kvar i den där klassen asså, sitta där och slösa bort en timme av sitt liv på hans genomgångar som är 50 min långa och sen fattar man iallafall inte ett jävla skit..
sen när jag kom hem iallafall så fixa jag lite med datorn så den funkar lite bättre nu osv men den är fortfarande helt seg så alex ska ta en titt på den i helgen tror jag.
annars har det velle inte hänt så mkt mer idag än att jag va på körskolan och plugga lite plus körde, sen när jag kom hem slängde jag i mig lite met, gick ut med hunden sen tog jag och syrran en super skön promenad och snacka lite skit om allt mellan himmel och jord.
va skönt som fan va det iallafall och imorrn blir det först praktik, jobba lite sen hem och springa en sväng. känns som det är dags att börja träna lite nu om jag ska palla lumpen i juli..
sen har jag lite läxa som måste göras som jag är SÅ JÄVLA SEG MED! kanske dags att ta tag i det oxå om jag vill ha nå betyg..
aah just nu lyssnar jag bara på underbar musik och glor, är skapligt skönt.
snacka oxå lite med mamma idag som är i thailand och jag blev ju inte mer avis att inte jag fick åka ditt! men dom hade det varmt och skönt.

puss&kram

Here I stand

2009-12-07, 22:17:42 / Kategori: Allmänt
aah som sat har jg varit hema från skolan idag, hade ont i huvet. sen när pappa kom från jobbet drog vi ut och körde i v-ås och så sprang vi in på H&M och köpte en svart mössa till mig, det är SÅ JÄVLA SKÖN! jag älskar den, fast det va meningen att jag skulle köpa en annan men den va slut så tog den jag har nu och det är jag glad för :D hiho..

aah snart ska jag velle göra läxa när pappa har tagit internet av mig, tills dess ska jag kolla runt lite osv och se om jag hittar nå kul.
sen blir det sova av :)

puss&kram

Home today

2009-12-07, 14:56:23 / Kategori: Allmänt
aah vakna velle imorse och hade sjuk huvevärk så va hemma, sen känns det som jag fått en fet jävla smäll i ansiktet, öm så det bara skriker om det.
svullen över käken så gissar velle att jag tuggat och bitit ihop tänderna under natten.
men men ska ta tag i mina läxor snart tänkte jag sen ska jag velle ut och drivea lite med min pappa later, thats nice.
kanske blir att springa in på H&M och köpa en mössa till mig :)
sen blir det att grilla korv över öppna spisen i tvrummet ikväll, ska blir ganska mysigt.

annars har det velle inte hänt ett jävla sit idag.
ska velle ur och ta en smoke så skrver velle mer sen elr nått.

puss&kram

What can i say

2009-12-06, 19:01:59 / Kategori: Allmänt
musik, stutsa runt och bara må bra (Y) härligt..

I'll meet you there

2009-12-06, 18:13:17 / Kategori: Allmänt
ÄLSKAR MUSIK! kom nyss hem efter en TOPPEN helg :D haha, så nu sitter jag och lyssnar på musik mm..
aah drog till samme och loda i norberg i fredags efter jobbet, hemma hos nån polare till han. sen när vi hade parta klart där så drog vi in till avesta och drog på krogen. lulla runt lite där inne och tog det la lite lungt mellan dansvarven.
sen träffa jag på calle och snacka lite med han osv.
när krogen stängde gick vi in på en pizza för att käka då träffa vi calles bror som beställde pizza så fick en bit av han.
senare blev det velle inte så mkt mer gjort, samme och jag följde med calle hem och där drack dom SJUKT ÄCKLIGT rött vin och jag tog vatten :D haha.. sen så trängdes vi i calles säng hela natten så kan ju inte säga att det blev så mkt sova.
sen på lördagen så åkte jag med calle till v-ås när samme hade åkt hem. så jag hamna hemma hos en kompis till calle som fyllde år och sen drog vi på konrad.
haha och sen när vi skulle hem till micke (tror jag det va) så gick jag och calle före alla och sen när vi vände oss om för att kolla vart dom andra va så var dom bara borta :P så ringde till erik som virra oss åt fel håll, men vi kom ditt vi skulle till slut iallafall.
sen idag så blev det ganska slappt, kolla tv och sov i soffan innan calle skjudsa mig till min dörr hemma.
så nu sitter jag hemma och gör inte ett skit.

men men ska fixa lite nu sen ska jag dra till affären en snabbis :)
puss&kram

Color..

2009-12-03, 20:53:12 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag här med färg i mitt hår och ska snart skölja ur :D
blir mörkbrunt och rött, kommer med bild sen :D hihi

Can't keep it in

2009-12-03, 18:54:31 / Kategori: Allmänt
trode aldrig att jag skulle börja lyssna på cat stevens men nå fan har jag gjort det.. mysko..
iallafall så va jag på praktiken idag och kom tamefan försent idag med, sen blev det att jobba så börja kl 2 idag och gick hem kl 5 för dom hade inte fixa fram bitarna till det jag skulle svetsa så blev inte så mkt av det.
ska ju jobba imorrn med så får hoppas dom fixa det tills dess då.

just nu sitter jag och väntar på att syrran ska komma hem så hon kan färga mitt hår :) behövs ju om man säger så, med tanke på min VACKRA utväxt så behövs det omedelbart..
hiho men nu ska jag göra lite läxa :D haha.

oc jennie jag orkar inte svara på bloggen din, men aah visst det ska velle gå bra att fara till stallet på söndag :D och ses snart måste vi absolut göra.. i helgen kanske? hör av dej, elr så hör jag av mig :)



Puss&kram

Imma star

2009-12-02, 22:49:40 / Kategori: Allmänt
aah idag kom jag försent till praktiken för jag kom fan inte upp..
sen när jag kom ditt blev det lite gjort på dagen men inte så mkt när man är tvungen att sitta och passa två maskiner, tog dock mig lite tid då och då och gick till ante för att snacka lite.
när jag var klar med min praktik så blev det samma som alltid att stämpla in och börja jobba, så blev 3 extra timmar på monoflex.
kommer kännas skapligt skönt när det finns lite pengar på kortet :D, och onte bara skapligt utan helt jävla underbart! JAG KAN KÖPA NYA SKOR OCH KLÄDER!

aah snart är det jul :D haha, elr snart och snart vette fan men hoppas bara på att tiden går fort så att det kan bli god mat på bordet och roliga klappar att öppna fast jag bara önska mig penagr typ, hihi.
sen ska det bli skapligt kul och ge jennie sin julklapp och se hur hon reagerar ;) och när hon läser det här hatar hon mig för att jag säger så och hon vill veta vf hon inte kan få den innan det har gått 2,5 vecka men hahahaha där fick du jennie ;) du får la vänta lilla du..

men nu ska jag hoppa i säng för att orka upp imorrn och jobba arslet av mig först på praktiktiden sen jobbtiden.
natti natti, Puss&kram

I miss you

2009-12-01, 15:13:24 / Kategori: Allmänt
aah sitter hemma hos farmor och gör inte ett skit och det har jag gjort sen kl 1 idag :P ska ner och köra på körskolan halv 5 så palla inte cykla hem och sen ner igen.
sitter här och lyssnar på musik, njuter av den sen snackr jag med lite folk på msn osv.

nu vill jag att det ska bli maj så jag får åka till kanada! NU NU NU..
sen är man ju inte LITE avis på mamma och jonas som ska åka till thailand på fredag, nej nej det är man inte!
suck jag vill ju oxå..
kanske ska kapa ett plan och åka till bali iallafall till fredrik. det lät ju inte helt fel där men aah 100 kr kommer man inte långt på tyvärr.
men lite värme skulle ju inte skada, inte ett duggggggggg!
sitta här i pisskylan är ju ingen höjdare iallafall..

hmm, undra vad man ska göra nu, kanske kolla på en film elr kanske käka lite ;)
aya får se vad jag hitar på.

puss&kram

The pretty little paper doll

2009-12-01, 00:13:55 / Kategori: Allmänt
               

  fundeara på att gadda nått sånt här lite längre fram..
får la se hur det blir men är en tanke jag haft ett tag


I get it when I want to

2009-12-01, 00:08:53 / Kategori: Allmänt
just nu sitter jag här med en kopp te som börjar bli ganska kallt nu.
skulle göra läxan men har ju inte riktigt kommit igång, sitter istället och glor på massa annat och lyssnar på musik.. FY mig!
annar har det velle inte hänt så mkt idag, va först på en lektion i skolan innan jag drog en snabbis till farmor och sen cykla jag hem och slog ihjäl mig framför tv en snabbis och käka. sen blev det att kila upp hit för att göra läxa som sagt men har ju inte riktigt kommit igång med den än :P
men aya måste velle göra lite nu iallafall

puss&kram