borlänge

2009-10-30, 12:12:05 / Kategori: Allmänt
aah igår när jag skulle åka till borlänge missa  jag tåget med en hundradel i västerås så det va bara på med gps:en och nisse skjudas mig till sala för att jag skulle hinna med tåget där till borlänge, men när vi hoppar ur bilen så åker tåget, suck. så jag fick velle planera att ta näste tåg men nisse va så jävla snäll så kan skjudas mig till borlänge och det finns inte nog med tack för det! :)
vi stanna och käka på vägen, blev en mumsig räksallad och sen va jag mätt om en gris ungefär hela kvällen.
kom fram till borlänge runt 4 och då sluta josse så vi knalla hem till henne och kolla på tv. nu sitter jag här hemma hos josse medans hon är i skolan. ska snart börja laga mat så det typ är klart när hon kommer hem. sen ska vi knalla net till kupon elr va det hette och handla lite.
får se vad vi hittar på för kul ikväll men gissar ganska stort på att det blir krogen med en rolig klädsel elr nått ;) haha. är ju som sagt spökdagen idag ;) hahahah.
aya ska börja med käket nu men vi hörs, haha

och nisse du är guld värd det hoppas jag du förstår, tack igen!

puss&kram

party

2009-10-28, 22:23:00 / Kategori: Allmänt
sitter hemma hos rickard nu och dricker lite, ska snart in till silk. har pakning och allt med min till borlänge som jag åker imorrn :D nisse kommer och hämtar det när vi kommer fram till stan sen blir det krogen av hela slanten. efter det blir det att kila hem till nisse och sova, sen blir det av att fara imorrn. när jag kommer fram så blir det att typ springa till frisören där josse är för att dom ska fixa med mitt hår, ska bli rakpermanentad osv. skulle behöva färga det med men det blir ett senare projekt.
ska bli så skönt att åka bort, så på söndag kommer jag hem och det känns skapligt skönt.

bye alla ;) haha.

puss&kram

not funny at all

2009-10-27, 23:21:51 / Kategori: Allmänt

i helgen hände det ganska mkt, både på gott och ont.
men iallafall så åkte jag hem till fia i söndags och sov över där. på måndagen när vi vakna så gick jag och elita upp och käka frukost så fia fick en chans att sova för en gång skull. blev macka och yoghurt plus lite juice för oss båda. sen gick vi in i tv rummet och skulle kola på film och då vaknade fia. hon gick och käka frulla sen kika vi om det fanns nån som kunde köra till affären men det fanns det inte så klart så blev att klä på elita och knalla till affären när jocke hade kommit. när vi var färdighandlade så gick vi hem och gjorde hamburgare med bröd plus pommes, det va riktigt gott!
sen la sig jag och fia på soffan och kände oss som två köttbullar medans elita och jocke lekte för fullt :)
senare på kvällen gjorde vi tost (vet inte hur det stavas), men mackor i ugn typ, och dom va RIKTIGT goda vill jag lova.
sen slockna fia och elita ganska snabbt så joel kika förbi så hängde med han hem. vi satt och kolla på tv till kl 5 på natten typ sen gick vi och sov. innan jag gick ch käka frulle hoppade jag på joel så han oxå skulle gå upp. när vi va uppe och jag hade käka och han duscha så gick jag hem till fia och han nån polare men han snodde min halsduk.
aya får velle tillbaka den när jag ska åka och gratta han på födelsedagen om ungefär 10 dagar.

sen har det velle inte hänt så mkt mer idag än att jag åkte in till stan för att köpa tågbiljett till borlänge.
imorrn är det riskettan kl 7 på morgonen så kanske ska hoppa i säng, men men god natt

puss&kram


shake your ass

2009-10-25, 02:26:01 / Kategori: Allmänt
ja den här kvällen elr ja natten blev det inte så mkt av. sitter här och muppar med folk på msn och dricker supergott blåbärs te :D haha
verkar ju inte bli så mkt roligare än så här så får nog dricka mitt te och njuta av musiken, det är inte heller helt fel.

happy

2009-10-25, 01:34:29 / Kategori: Allmänt
hihi, ensam hemma, musik på hög volym, sjunga med och stutsa runt i stolen och i huset, vad kan vara bättre än det? :D
just nu kan inget vara bättre än bra musik på hög volym!

kolla på en jätte kul film idag oxå, littel miss sunshine tror jag den hette :P
jag hade iallafall skit kul, garva typ 5 min åt en sak i filmen, en jävla tutta som paja på bilen som dom åkte med. haha skit kul :D

på torsdag bär det av till josse i bolänge, det känns toppen :)

puss&kram

can't do so much more

2009-10-24, 18:35:51 / Kategori: Allmänt
har städa mitt rum idag vilket har tagit hela min dag, är typ klar nu men finns velle lite mer att göra men pallar inte göra det nu.
har duscha och klätt på mig så nu blir det velle att bara sitta tills jag ska hem till jennie och kolla på en film som går på tv ikväll.

kan inte säga så mkt mer än förlåt. vi behöver inte snacka, vi behöver inte vara "kompisar" men vi kan hålla masken för jennies skull och det är de jag kommer göra hädanefter. känns bara fel att det ska bli så här, det är jennie som hamnar imellan och det är inte de jag vill så. men händelsen igår går inte att ändra på vilket kanske skulle vara ganska skönt om det gick. "Factum est illud, fieri infectum non potest" - Gjort är gjort och kan inte göras ogjort

puss&kram

..

2009-10-24, 14:01:22 / Kategori: Allmänt
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=m-dunder

i hate this!

2009-10-24, 03:32:23 / Kategori: Allmänt
vissa saker ikväll skulle jag bara vilja sudda bort! vissa saker skulle bara vara så sköt att slippa.
den här kvällen va bra på många sätt samtidigt som den SJUKT jävla dålig!
jag palla inte vara nån som ska stå imellan, jag pallar inte vara den som ska verka vara syndabocken, jag pallar inte hur mkt som helst!
allt känns bara skit just nu, allt!
har så jävla ont i min vänsta sida och jag vet fan inte vad det är. jag har bråkat och grina, vafan är det för kväll? va?
tack så mkt för att du finns jennie och du vet att jag alltid finns.
ante du ska oxå ha ett stort tack för att du är en så gullig person fast du har lite svårt att visa det ibland.
jag älskar er två!
vissa stunder känns som om dom inte äns är värda, döden är fan mer värd!
vissa verkar ju vilja att jag ska dö medans andra inte vill. fick förlåt för mkt men aldrig för att du kan dö, skiter i vilket..
finns så mkt saker jag saknar i mitt liv just nu, så mkt som jag aldrig verkar få.
just nu känner jag mig bara värdelös, fullkommligt värdelös.
jag har mina tankar och åsikter, men va fan spelar det för roll? allt verkar ju ändå vara fel så.
nu blir det här ett litet depp inlägg men det är så jag känner mig just nu.
allt jag ville va och ha en kul kväll men den sluta i bråk och ont i magen så äckligt mkt så kan inte annat än att gå och lägga mig fast jag skulle vilja vara uppe till imorrn uan att sova.

finns mkt jag skulle vilja skriva men jag skiter i det
puss&kram

music is everything

2009-10-23, 17:44:50 / Kategori: Allmänt
ja vad skulle man göra utan musik?
jag skulle iallafall inte klara mig speciellt länge innan jag skulle bli galen.

aah idag va jag i skolan sen blev det hem och slå ner röven vid datorn och här har jag seta ett bra jävla tag och det blir ju inte precis roligare ju längre tiden går. måste hitta på nått nart annars kommer jag bli galen, kan ju inte sitta hemma en fredagkväll! det är nästan snudd på förbjudet förfan.
antingen ska jag kila på hockey med lelle elr så ska jag gå på krogen med jennie. vi får la se vad det blir av det hela. tänkte iallafall kila ner och käka snart för magen knorrar som en liten gris och det betyder bara en sak, mat.

sitter just nu och lyssnar på musik i spotify som jag äntligen har tagit för mig att skaffa :)
lyssna nyss på creed nya album, ganska bra faktist.

men men aah kan ta lite som har hänt i veckan och det kommer gå fort.
vakna, skolan, farmor, plugga på körskolan, sen va min dag slut typ. så har iprincip hela min vecka sett ut, känns ganska surt.
men nu har jag iallafall kommit igång med körkortet så tar mins en körlektion i veckan och sen pluggar jag 4 dagar där i 1,5 timme. så kommer det vara ett tag framöver, plus att jag ska börja träna som en gris på det. ska köpa gymkort den här månaden, sen ska jag börja ut och gå minst 3 dagar i veckan och resten ska jag springa.
känns som jag inte kommer att ha tid med mycket, plus att jag måste skaffa jobb och sen skolan på det, känns nice (Y) ;) haha

men men nu ska jag käka
puss&kram

Amanda Dunder

2009-10-19, 00:22:51 / Kategori: Allmänt
ville bara tala om hur mkt jag älskar min syster och att jag inte vet vad jag skulle göra utan henne.
minnen finns arga som glada och det är nått jag aldrig skulle vilja ersätta med nått på jorden.
stunder finns då vi hatar varandra men inom oss finns alltid syskonkärleken som kommer krypandes fram och man får svaga skuldkänslor över vad man nyss sagt, gjort, skrikit om det va i ett bråk. efter en stund går det inte att vara sur längre och man försökr vara trevlig igen så att den andra förstår att det inte va meningen, elr onödigt.
finns alla olika minnen, minnen av alla slag.
dom kommer jag alltid ha med mig i alla lägen.

älskar dej amanda sofia dunder

i'm sooo fucking trött

2009-10-19, 00:17:43 / Kategori: Allmänt
aah kan dra lite kortfattat om min helg eftersom jag inte har varit så duktig att uppdatera på sista tiden så bler det lite hoppande mellan varven och mkt info på samma gång me så kan det vara.

ja i fredags så gick jag till skolan sen skjudsa farmor in mig och frida till stan hem till hennes kille som skulle ha inflyttningsfest. så vi käka lite mackor sen va det bara att börja fixa sig.
fixa fridas hår en fixa jag mitt, som vanligt visste jag inte vad jag skulle göra med skiten för det blir iallafall inte som jag vill att det ska bli iallafall så. men men, sminket va klart sen börja folket rulla in när jag höll på och fixa lite med fridas hår. efter ett tag va det ganska mkt folk, hög ljudnivå, musik och skratt, så det ska vara haha. lite halvsegt va det i början när vi alla satt uppdelade som typ lågstadiet i skolan, men sen så börja det hända saker och festen va igång.
senare på kvällen när typ alla hade dragit så fick frida ont i bröstet och åkte till sjukhuset, men det va en snabb visit ditt så det va ju bra att det inte blev hela natten med en massa läkare och väntan.

på lördagen så åkte jag hem från stan runt 3 tiden då farmor kom och hämta mig. sen for jag hem och käka sen drog jag och mamma ut och övningskörde, va tvungen att träna på lite saker som jag har lite svårt att få in i min tröga skalle, sen blir jag bara irriterad när det inte funkar och då går det alltid bra.. jag förstår inte att jag alltid ska li irriterad innan jag lyckas, hmm.
aya sen åkte jag till sura hem till fia och umgicks med henne och jesika. vi hyrde en film som verka vara skitbra, en skräckis, men den va fan bland det sämsta jag har sett!. va det en skräckis då döper jag om mig till kalle anka elr nått.

sov kver hemma hos fia så mamma och jonas kom och hämta mig runt 3 idag och sen åkte vi och köpte pizza. va meningen att vi skulle ut och övningsköra idag men min mamma är så korkad så hon dricker en massa öl igår och tror på fullaste allvar att hon kommer må bra dagen efter elr? aah jag fattar inte, hon har left i 38 år och vet inte att man mår dåligt dagen efter, inte för att det ska vara nån nyhet precis men. ja iallafall så blev det inge köra av idag så jag drog ut och sprang, mötte syrran och jorde henne sällskap hem, hon gillar inte att gå själv så kunde vara snäll när jag ändå var ute och sprang :)

nu ska jag iallafall sova
puss&kram

körschool soon

2009-10-14, 15:03:54 / Kategori: Allmänt
varit på praktiken idag och nu sitter jag hemma hos farmor och käkar vitlöksbröd :D så gott så, hihi. ska snart ner till körskolan och läsa lte teori plus att jag ska boka in lite mer körlektioner. har en lektion imorrn på 40 min, så ska ut och köra lite med mama efter att jag varit på körskolan idag.

nu är det inte många veckor kvar till det är lov, så jävla skönt.
då blir det att åka till josse och häsla så från torsdag till söndag. sen har jag risk 1:an på onsdag morgon, suck. men men nått som måste göras så bara kliva upp och vara där kl 7 på morgonen. mums så kul..

aya skriver kanske nå mer sen om ag har lust
puss&kram

Ester dean - drop it low

2009-10-14, 14:54:12 / Kategori: Allmänt

paradiso girls - patron tequila

2009-10-14, 14:48:07 / Kategori: Allmänt

ke$ha - tic toc

2009-10-14, 14:41:45 / Kategori: Allmänt

like a star

2009-10-11, 17:55:54 / Kategori: Allmänt
blev att jag städa mitt rum sen kom kusinerna hit och käka innan dom åkte hem till sthlm.
sen körde jag och mamma hem mormor.
snart ska jag ner och kika på tv med syrran, mamma och jonas ska vara vakt vid hamnen där vi har båten så blir bara vi ungar hemma inatt.

imorrn ska jag övningsköra på körskolan så vi får se hur det går. sen blir det att plugga där hela veckan osv.

puss&kram

you?

2009-10-11, 11:38:48 / Kategori: Allmänt
I fradags blev det att åka till inge efter samhälls lektionen för då skulle den andra tatueringen komma på plats.
ganska synd att det krocka med det som jag skulle följa med fia på i stockholm :(
aah sen när jag kom hem frn inge runt halv 7 så åkte jag hem och hämta lite skit sen blev det att åka hem till ante och umgås lite tills nina basta klart för så va det bara och gå och möta henne sen hem till ante igen :)
sen börja det trilla in folk och det blev en ganska lyckad kväll.
en person som va där låg ju inte direkt på min topplista! usch!
men men det va kul ändå, hahaha, antes mamma är ju bara för klockren! mössan på och mössan av ;)
sen blev det att driva runt lite i hallsta innan jag och dennis bestämde oss för att lunka hem.
då blev det en talrik med mat och sen slockna jag i soffan kollandes på tv som alla andra gånger.
när jag vakna så va det bara gå upp direkt oc sen kom farmor och hämta mig. vi skulle städa ur pappas lägenhet, sen skulle jag vara med fia men det blev inte så.
då hörde jag av mig till nina och då åkte vi hem till marcus och kolla på en sjuk jävla film :P men den va bra, hihi.
idag ska jag velle städa mitt rum sen kanske jag åker till sura och träffar kusinerna innan dom åker hem. vi får la se, men men

höger = grön och vänster = röd

puss&kram

äntilgen

2009-10-08, 12:53:15 / Kategori: Allmänt
Nu är studentmössa och ett par mysisbyxor beställda :D känns skapligt skönt men det va ju inte pracis billigt. 1200 för dom 2 grejerna. men som sagt tar man u bara studenten 1 gång i sitt  liv så det är bara att punga pengar.

va på praktiken idag fan till kl 10 då jag åkte till skolan för att vi hade möss provning. sen gick vi och käka och nu sitter jag hemma hos farmor och funderar på när hon ska komma hem så va kan baka muffins till inge som han ska få imorrn när jag ska tatuera mig. sen blir det velle att kila ner till körskolan lite senare och plugga. sen ska jag boka flera körlektioner och några veckor till med teori. men nu ska jag leta runt lite efter en vettig text att skriva imorrn när jag ska tatuera mig :)

puss&kram

I'm going to sleep like a baby soon

2009-10-07, 00:10:29 / Kategori: Allmänt
Det gick velle sådär på körlektionen idag tycker jag. mamma tyckte det gick jättebra men jag va inte hundra nöjd.
och bilen va fan skitannorlunda mot mammas så va inte det lättaste och lära sig den helt. men men det kommer velle det oxå gissar jag.
nu har jag iallafall tragla färdigt med min engelska läxa som jag skicka iväg för typ 15 min sen till min lärare. haha den skulle vara inne idag och inte fan hade jag börja med den så blev till att försöka komma fram till nått bra och skriva ner det så får vi se hur det går sen. pappa var tvungen att ringa och hjälpa mig så klart för ingen i det här familjen i huset verkar ha speciellt höga betyg i engelskan. kanske amanda och fradrik är duktiga men inta har dom lust att sitta här och hjälpa mig.. suck, men tror det blev fysat ändå.

men men nu ska jag hoppa i säng om jag ska orka upp till den underbara praktiken imorrn :P haha, underbar och underbar vette fan när jag börjar halv 7. klockan ringer fösta gången kl 4 för att jag äns ska vara vaken och klar att gå upp halv 6.

men men god natt och sov got
Puss&kram

sooooooon

2009-10-06, 15:56:54 / Kategori: Allmänt
idag blev det skolan som nästan alla andra dagar i veckan. hade samma gamla vanliga lektioner men i dag känndes det helt ok för en skoldag, lite trött bara men det gick ändå.
just nu siter jag hemma hos farmor och väntar på att klockan ska bli halv 5 för då bär det av för min allra första körlektion så får se hur det går. börjar bli lite nervös vilket jag kanske inte behöver vara men vafan det är ju fösta gången. har en till körlektion den 12 så blir att köra hemma tills dess då.
kommer med info hur det gick att köra sen, hihi.
imorrn är det dags för praktik som alla andra onsdagar och torsdagar sen är det ner till körskolan efter det så klart.
och på fredag ska vi prova studentmössor på morgonen sen bär det av till inge för en ny tatuering :D så jag längtar, kan ju säga att det ska bli kul som fan att få en till men gisar att det kommer göra ont som bara den på handlederna, iallafall vad jag har hört från andra som har gjort det. men vi får la se vad jag tycker om det, om det gör ont elr ej.
sen när jag kommer hem så blir det att leka lite med nina vad det är bestämt nu osv.

puss&kram

school

2009-10-05, 10:04:47 / Kategori: Allmänt
just nu sitter jag is kolan som vanligt på den kassa lektionen med rain. ska göra nå ritningsskit som ag inte precis kan påstå att det är så jätte kul.
har inte blivit så mkt skrivande i helgen precis så kanske kan dra en liten sammanfattning av helgen.

i fredags blev det att dra hem efter skolan och hjälpa mamma med veden, jag och fredrik öste ved och mamma stapla på altanen.
sen när vi va klara med det så börja jag fixa mig lite smått för krogen, sen fick jag skjuds till farmor där jag fortsatte fixa mig samtidigt som jag vänta på att jennie och john skulle komma hem från stan.
vid 7 tiden började jag rulla hem till jennie, men först va jag tvungen att möta ante och dennis som skulle följa med ditt. vid 9 tog jag, dennis och ante bussen in till stan för att möta frida och gänget på konrad ett tag innna vi skulle dra vidare till silk.
vid 11 någongång så kom vi till silk där vi mötte upp jennie, john och lelle.
kvällen vart toppen och jag va jätte nöjd på kvällen när jag kom hem och somna på det sjukt sköna soffan.

på lördagen blev det att vakna runt 12 för det va ett jävla liv på nedervåningen där jag sov på soffan.
hjälpte mamma med maten när jag hade gått upp en skjudsa hon mig till sura. åkte hem till fia och mös hela kvällen hemma i hennes nya lägenhet med henne, elita, jesika och joel. vi drack cola, käka lite gott och kolla på tv, va en bra film som gick med som vanligt somna jag.

sen på söndagen kom farmor och hämta mig i sura halv 4 och då blev det att fara till stallet med jennie på engång. inte va det något speciellt vackert och roligt väder så vi hoppades velle bara att det inte skulle börja regna. men så fort vi om ut med hästarna så började det regna, fan!
men vi red ut ändå och det gick jätte bra, malwa va ovanligt pigg och framåt, undrar om hin slagit i huvet ;) haha.
nejdå, men det va riktigt skönt.

idag blir det att hoppas på att skoldagen går fort så jag kan åka hem till farmor. sen får vi se om jag hinner gå ner elr om det är nån ide att gå ner till körskolan när vi ska åka typ direkt när jag kommit ner det. vi ska åka in till stan och käka tårta hemma hos min älskade moster som har gift sig :D
GRATTIS LEKMOSTER IA OCH ALEX :D

aya pallar inte skriva mer, kommer kanske nå mer info ikväll elr nått.
puss&kram

i'm going to säng, mmm jag love it

2009-10-01, 23:20:32 / Kategori: Allmänt
aah blev en bra ridtur, sncka om allt mellan himmel och jord. sen kom vi oxå fram till att jag är ingen kurator för jag har ingen utbildning, utan jag är en kamrator ;)

när jag kom hem slog jag ner min röv i soffan det första jag gjorde medans jag vänta på att maten skulle bli klar. sen när jag käka så va det dags för idol så klart en innan blev det lite miami ink så klart. men  är glad att tove gick vidare på idol, hon har så sjukt bra röst.
sen kollade jag på inlåst medans jag vänta på resultatet av vilka som skulle gå vidare. va ganska bra program det där, att se hur snett det kan gå för vissa men att 2 veckor i fängelset kan ändra så mkt och knäcka dom hårda.

aya imorrn blir det krogen av vill jag lova. först blir det skolan sen hem och hjälpa mamma med veden innan det ska börjas fixas för förfest så klart.

men men ska sova nu, bir helt slut av att gå upp halv 6 2 ggr i veckan, fan man har ju typ sovmorgon hela tiden sen ska man upp halv 6 helt plötsligt, nästan omöjligt ju. men upp kommer jag efter mycket om och men.

puss&kram

home, horses and sleep.

2009-10-01, 15:54:31 / Kategori: Allmänt
har varit på praktiken idag och det gicka jättebra som vanligt. nu sitter jag hemma hos farmor och väntar på att klockanska gå lite fortare så jag kan komma ut till stallet nån gång. ska först ner till körskolan idag med halv 5 sen kommer mamma och hämtar mig där och kör mig tll stallet om inte jag övningskör så klart. där ska jag möta jennie och vi har nog en hel del att prata om som det låter för tillfället. inte kul när inte allt går som man vill :S.. så kommer velle med mer info sen hur det gick, sen blir det så klart idol ikväll när jag kommer hem efter en skönt ridur med jennie pennie den bästa. sen ska jag åka till suar på lördag för att kolla på fias nya lägenhet som hon flytta in i idag :D
imorrn blir det krogen med en massa kul folk, ÄNTLIGEN FREDAG och en massa skoj som alltid!
aya måste läsa lite teori nu innan jag knallar ner.

puss&kram