funny!

2010-05-13, 22:33:30 / Kategori: Allmänt
Bli en ny människa på 5 minuter!

YOGA

Vrid kroppen i alla möjliga och omöjliga rörelser och ställningar, huvudsaken är att det är obekvämt och svårt att hålla balansen. Hitta på fina namn för det olika positionerna som "telefonkiosk", "traktorn" och "flodhästen". Tänk på din andning och känn hur din kropp och själ förenar sig med gud. Du blir bätter på exakt allt , och har du riktigt tur kan du till och med lära dej att stå på huvudet.

MEDITATION


Som yoga, fast man behöver inte vrida sig så mycket. Blunda och tänk på vad som helst. Eller blunda och koncentrera dej. Om du vill kan du ha ett mantra att tänka på. Ett mantra ska helst vara nåt meningslöst, gärna på ett språk du inte begriper.
Andas in - och ut, andas in - och ut. Lägg dej på sängen och försök själv, om du inre heller vill betala 18 500 spänn för en kurs i transcendental meditation.

TAI CHI OCH QI GONG

Yoga fast kinesiska, och med coolare kläder. Här ska man röra sig , och inte stå stilla. Utgå från en obekväm ställning och rör dej långsamt till en ännu obekvämare. Låtsas att du är en drake, drakar är bra. Känn hur livsenergin blir till eld, som du kan spruta på folk som är dumma mot dej.

KBT

Kognetiv beteendeterapi är att lära sig: 1) fatta och 2) gilla läget. Det där omedvetna tramset her en modern och effektiv människa som du inte tid med. Så du behöver bara lära dej begripa ditt eget bästa. Det gör du genom att tjata på dej själv - "spindlar/hissar/cowner/flygplan är inte farliga, spindlar/hissar/cowner/flygplan är inte farliga, spindlar/hissar/cowner/flygplan är inte farliga". När du insett det får du en chokladbit!

COACHING

En coach är en person som berättar för dej att du är bra - och kan bli bättre! En alldeles egen hejarklack, som peppar, applåder, motiverar och gör vågen. Billigast är att använda mamma eller din bästa vän. Ge din egen coach tydliga instruktioner, och lapa i dej berömmet. Klart!



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?